Sport

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Re: Sport

Post od Geza »

Da pakujemo kofere?
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Nažalost. Moglo je bolje.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:47

Post od Markoni »

Neverovatno kako su nam ispumpali energiju i prebacili je sebi. Šteta.

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk

Poslednja izmena od Markoni u 11 Sep 2022, 20:05, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
Martin Mystere
Reactions:
Pridružio se: 18 Dec 2020, 21:09
Garaža: Ford Mondeo Mk5 2.0 TDCI Powershift

Post od Martin Mystere »

Sa Milutinovim u igri -19 za 11 minuta. Verujem da bi večeras i Ristić bio manje štetan igrač.
Gudurić 0/4 iz igre.
Vasa nesiguran u napadu, užasan u odbrani.
Lučić loš tokom čitavog prvenstva a večeras potpuno ispod svog nivoa.
Jaramaz u kontra ritmu.
Marinkovićeva uloga u odbrani - igrač manje.
Korisnikov avatar
Martin Mystere
Reactions:

Post od Martin Mystere »

Utakmica je faktički prelomljena početkom poslednje četvrtine gde Jokić četiri minute sedi na klupi a oni nam daju četiri trojke zaredom? Za to vreme Italijani prave seriju 16-2 da bi selektor reagovao sa TO.
Za to vreme uloga Milutinova se svela da izađe van linije za 3p i uruči loptu Vasi i Guduri koji će da je dave do isteka napada i uvale je nekom za neki nerezonski šut na samom kraju napada.
Poslednja izmena od Martin Mystere u 11 Sep 2022, 20:08, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

Jedino mi žao sebe što sam se ponadao da će naš govedarski mentalitet nešto konačno da uradi. Za mene je naša košarkaška reprezentacija završila 2002., isto kao što je i Partizan 2011 (2010.).
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
123456
Reactions:
Pridružio se: 30 Nov 2012, 05:14
Garaža: Nissan X-trail e-power Tekna

Post od 123456 »

Martin Mystere napisao: 11 Sep 2022, 20:08 Utakmica je faktički prelomljena početkom poslednje četvrtine gde Jokić četiri minute sedi na klupi a oni nam daju četiri trojke zaredom? Za to vreme Italijani prave seriju 16-2 da bi selektor reagovao sa TO.
Za to vreme uloga Milutinova se svela da izađe van linije za 3p i uruči loptu Vasi i Guduri koji će da je dave do isteka napada i uvale je nekom za neki nerezonski šut na samom kraju napada.
+1
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

Očekivao sam ovakav rasplet još od momenta kad smo oterali Kokoškova. Bilo mi je malo i žao kad je Pešić preuzeo reprezentaciju jer mi je baš gotivan lik, ali svesno je uleteo u nebrano grožđe.
Reprezentacija se ne pravi za mesec dana, a ako se veruje u neki tim onda treba biti uz njega i kad dobija i kad gubi. Ovde toga nema, možda nikad nije ni bilo, tako da će sad da ih raznorazni stručnjaci i “stručnjaci” provlače po blatu i mažu onim što se ne jede. Sramota, invalidi, nesposobnjakovići itd… Taman da se niko sa gramom samopoštovanja ne prihvati pozicije selektora, a igrači da ubuduće gledaju na koji god način mogu da eskiviraju naredna okupljanja.

Sent from my iPhone using Tapatalk
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Pukli smo u 1/8 finala u kosarci, odbojci i vaterpolu.

U Kataru uzimamo medalju! :mrgreen:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Na koji način, videćemo :D
Slika

TapaT

Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Žao mi je jer smo baš dobro igrali i vrlo brzo se napravila dobra hemija i fizionomija igre. U svakom slučaju, treba čuvati ove igrače na okupu, a zadržao bih i Pešića. Vidim da kreće salva uvreda, napada i plitkoumne kritike, ali dobro...to je razumljivo do neke mere. Protiv Italije nismo imali najbolji dan, mnogi naši su igrali ispod svog nivoa, a ovi su se prosrali nenormalno u drugom poluvremenu. Jedino što bih zamerio Pešiću na ovoj utakmici je što je trebalo brže da reaguje na njihovu seriju trojki i da pošalje Jaramaza ili Marinkovića da pritiskaju bekove, umesto što je držao Gudurića. Ostalo je bilo teško za kontrolisati sa klupe. Ne može Pešić da šutira umesto Micića kome niej išao šut, a znamo da je dobar šuter i da je stožer ekipe. Teško je bilo očekivati da možemo da dobijemo 9 utakmica u nizu...bolje da nas je žuta minuta uhvatila u prvom delu i da smo tu izgubili neku utakmicu.
Korisnikov avatar
Martin Mystere
Reactions:

Post od Martin Mystere »

I Marinković je prilično često ispadao prilikom pokušaja preuzimanja a oni su to pametno koristili preko P&P i sipali trojke iz uglova.

Mada, ne da ih je prosralo nego je proliv lio niz nogavicu - ovaj Spisu je u prethodnih pet mečeva postigao ukupno 16 poena uz šut 5/18 a večeras šutirao trojke 6/9...
BigMazzy
Reactions:
Pridružio se: 03 Feb 2019, 10:10

Post od BigMazzy »

BigMazzy napisao:Možda se samo meni čini, al fali nam više agresivnosti i energije, plus nemamo čoveka u timu koji će da diže atmosferu.
Možda sam ja navikao na one stare postave reprezentacije gde se bukvalno ginulo za loptu, u odbrani pogotovo.
I dalje stojim iza mojih reči!
Jbt, Italijani izdominirali željom, energijom, srčanošću... uneli sebe 150% od klupe pa na dalje.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

A nesto se nisu ni "potresli" na kraju - vise se ja iznerviram kad izgubim partiju basketa :-|
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
BigMazzy
Reactions:
Pridružio se: 03 Feb 2019, 10:10

Post od BigMazzy »

Gde da se potresu pa da nam selektor doživi srčku.
Odgovori