Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Cloud?
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Ja u telefonu imam sve fotke koje sam uslikao jos od prvog iPhone-a koji je imao 16GB, a sad mi je malo ovih 128 i hocu da uzmem sledeci sa jos vise memorije. Tako da nije da ne treba…
Poučen iskustvom , cloud je mama.
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
ImamHeinz napisao:Cloud?

I to varijantu koju je Heroj ovde davno predložio, WD Ultra NAS, 4TB, pa koristimo supruga i ja, a i firma.
Svako vidi svoje, zaštićeno, aplikacija radi bez greške, automatski backup, sve u svemu, super varijanta i svakome preporučujem.
Sent from my LE2121 using Tapatalk
MožeDarko napisao: Mogu ti poslati kontakt ako te zanima.

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
Izgubiš telefon ili crkne i izgubiš terabajt svega.
Nepotrebno pored cloud i neoptimalno iz više razloga. Jeftinije je plaćati pretplatu na cloud nego doplatiti 1000e za taj storage.
Nepotrebno pored cloud i neoptimalno iz više razloga. Jeftinije je plaćati pretplatu na cloud nego doplatiti 1000e za taj storage.
Cloud imam, neigraniceno. Ali ipak vise volim i da imam telefon sa vise memorije, trenutno imam 512gb, i sve slike sa svakog telefona zadnjih godina sto sam imao su sad u jednom telefonu. Slobodno imam sad nekih oko 200gb, stim da mnogo slikam i snimamo sina i zabelezimo momente gde idemo itd itd kao i svako,samo sto to nigde ne kacimo javno, ono da se vidi gde si bio i sta si radio 

Ford S-Max 2,5t

Ford S-Max 2,5t
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Mobilne telekomunikacije
Može li da se podesi iCloud da ne briše ono što izbrišem iz telefona? Da sve čuva a ja da samo tamo brišem šta mi zaista ne treba?
Sent from my iPhone using Tapatalk
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Jel ima neko 12 mini, kakva su iskustva?
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Ne može. Glavni guru je odlučio da je ta opcija bespotrebna, nema potrebe da o tome dalje diskutujemo. Zar je to brisanje toliko bitno?Saša napisao: 10 Sep 2022, 15:42 Može li da se podesi iCloud da ne briše ono što izbrišem iz telefona? Da sve čuva a ja da samo tamo brišem šta mi zaista ne treba?

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
Glavni Guru 

Ford S-Max 2,5t

Ford S-Max 2,5t
Ne znam šta te konkretno interesuje. Ja ga ne posedujem lično, ima ga moja žena.shandu90 napisao:Jel ima neko 12 mini, kakva su iskustva?
Vrlo lep, kvalitetan i kompaktan telefon, što se dimenzija tiče, po meni, skoro pa idealne. Upada u svaki džep opušteno.
Ako se koristi normalno, za neke druge egzibicije i nije zbog malog ekrana, baterija (oko 2400mah) pregura dan , barem njoj koja ima milion poziva dnevno, poruka i mejlova i stalno je uparen preko BT sa pametnim satom.
Meni je zbog manjeg ekrana, 5.4 inča, sve to nekako čudno, ono kad hoćeš bilo šta da vidiš na slici moraš da uveličavaš.
Ni brzinom punjenja nisam oduševljen, kablom i bežično, al to je već individualno.
Ja koristim google photos za bekap, a posle videh da to nije dostupno na SRB apple storeu 

- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Prejebaćemo mu tog "Gurua", ništa ne brini. Ne zna on koliko mi umemo da se snalazimo...Vladapetr napisao: 12 Sep 2022, 14:00Ne može. Glavni guru je odlučio da je ta opcija bespotrebna, nema potrebe da o tome dalje diskutujemo. Zar je to brisanje toliko bitno?Saša napisao: 10 Sep 2022, 15:42 Može li da se podesi iCloud da ne briše ono što izbrišem iz telefona? Da sve čuva a ja da samo tamo brišem šta mi zaista ne treba?
Sent from my iPhone using Tapatalk![]()