Sport

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Re: Sport

Post od Saša »

Ako vam je za utehu, Srbija je juče postala konačno svetski prvak u sportskom ribolovu (kategorija plovak), prvi put u svojoj istoriji, u konkurenciji od čak 33 zemlje. :D
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Bravo ribolovci.

Mislim da su se i u 3x3 basketu pozlatili

TapaT

Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Evo i momaka koji su konačno osvojili zlato za Srbiju u ribolovu:

Slika

Ovaj dole desno što drži manji pehar je inače do sada bio 2x svetski prvak u pojedinačnoj kategoriji (Goran Radović - Gica), što je sve zajedno fantastičan rezultat za jednu malu zemlju kao što je Srbija.

Inače, ja u oktobru idem za USA da takođe branim boje Srbije u jednoj drugoj disciplini u sportskom ribolovu... :D
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Samo jak trening, hiljade i hiljade... mušica? :)
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:

Post od pedja »

Ko zna kakve ribe Sale lovi po Amerikama

TapaT

Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Ide po novi iPhone. :)
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:

Post od Saša »

Pa američke, kakve bi druge? :D A ima ih i kod nas (largemouth bass), evo jedne od proletos:

Slika

Lovi se svim vrstama varalica. A evo kako otprilike uzgleda to prvenstvo, tj. snimak ja sa Bass Master Classica od ove godine koji Amerikanci smatraju svojim (nezvaničnim) svetskim prvenstvom i koji se održava od 1971. Snimak je dugačak ali dovoljno da pogledate malo početak da biste imali predstavu o čemu se radi.

Ove godine Amerikanci su domaćini i pravog zvaničnog svetskog prvenstva (a koje je naravno mnogo mlađeg datuma početka od Classica). Učestvovaće preko 30 zemalja, među njima i Srbija. :)
Korisnikov avatar
Skipper
Reactions:
Pridružio se: 26 Jul 2016, 21:02
Garaža: Toyota Avensis MK3

Post od Skipper »

Saša napisao: Ovaj dole desno što drži manji pehar je inače do sada bio 2x svetski prvak u pojedinačnoj kategoriji (Goran Radović - Gica), što je sve zajedno fantastičan rezultat za jednu malu zemlju kao što je Srbija.
Dobar je Gica lik, upoznao sam ga, dolazi kod mog tetka na slavu, oni su dobri drugari.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Korisnikov avatar
Saša
Reactions:

Post od Saša »

Najbolji srpski ribolovac/takmičar ikada, Italijani ga zovu "Mr. Barbo" ("gospodin mrena") jer je virtuoz sa bolonjezom u ruci na rekama poput Drine i pravi specijalista za tu ribu. Dva puta svetski prvak (evo sada i ekipno zlato) i ne znam koliko puta prvak Srbije, a i dalje je aktivan i u punoj snazi (iako je odavno i deda - mlad se oženio :D ) tako da će sigurno biti još medalja. :)
BigMazzy
Reactions:
Pridružio se: 03 Feb 2019, 10:10

Post od BigMazzy »

Al ja sa njegovom primamom nikada nisam imao uspeha
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:

Post od Saša »

Puno je tu faktora koji utiču da li ćeš uloviti ili ne pa se ne može tvrditi ni da je hrana glavni razlog. Njegove hrane su nekog srednjeg kvaliteta da tako kažem, prilagođene cenom našem tržištu, ali nisu zato loše, naprotiv.

Sent from my iPhone using Tapatalk
BigMazzy
Reactions:
Pridružio se: 03 Feb 2019, 10:10

Post od BigMazzy »

Ne kažem da su loše, daleko bilo, samo nisam imao sreće sa njegovom.
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

Do sad 4 zlata za Srbiju na svetskom prvenstvu u rvanju! I to se dešava u Beogradu, u Areni, ali bi rekao da je slabo propraćeno u medijima. Ulaz je slobodan, traje do nedelje, prosto je šteta propustiti nešto tako visokog nivoa čak i za nas koji ne pratimo inače taj sport.

Imate ovde raspored:

https://en.m.wikipedia.org/wiki/2022_Wo ... mpionships

Završen je grčko rimski stil - tu smo dominirali. Sad su u toku slobodan stil (FS) i ženski (WW - one imaju samo slobodan stil).
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:

Post od pedja »

Ja sam vala video X najava na TVu, koji i ne gledam često. Valjda se pogodilo tako.

Ispade i Grčka sa EP u košarci. Nemci 54% za 3p. Janis preko 30, ostali (osim Larencakisa) ništa, sa oko 30% za 3. Prošli su kao i mi protiv Italije, po statistici.

TapaT

Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Sumrak favorita iliti opet ta Španija prvak.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Odgovori