Sport
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Sport
Evo i momaka koji su konačno osvojili zlato za Srbiju u ribolovu:

Ovaj dole desno što drži manji pehar je inače do sada bio 2x svetski prvak u pojedinačnoj kategoriji (Goran Radović - Gica), što je sve zajedno fantastičan rezultat za jednu malu zemlju kao što je Srbija.
Inače, ja u oktobru idem za USA da takođe branim boje Srbije u jednoj drugoj disciplini u sportskom ribolovu...

Ovaj dole desno što drži manji pehar je inače do sada bio 2x svetski prvak u pojedinačnoj kategoriji (Goran Radović - Gica), što je sve zajedno fantastičan rezultat za jednu malu zemlju kao što je Srbija.
Inače, ja u oktobru idem za USA da takođe branim boje Srbije u jednoj drugoj disciplini u sportskom ribolovu...

- Saša
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Pa američke, kakve bi druge?
A ima ih i kod nas (largemouth bass), evo jedne od proletos:

Lovi se svim vrstama varalica. A evo kako otprilike uzgleda to prvenstvo, tj. snimak ja sa Bass Master Classica od ove godine koji Amerikanci smatraju svojim (nezvaničnim) svetskim prvenstvom i koji se održava od 1971. Snimak je dugačak ali dovoljno da pogledate malo početak da biste imali predstavu o čemu se radi.
Ove godine Amerikanci su domaćini i pravog zvaničnog svetskog prvenstva (a koje je naravno mnogo mlađeg datuma početka od Classica). Učestvovaće preko 30 zemalja, među njima i Srbija.

Lovi se svim vrstama varalica. A evo kako otprilike uzgleda to prvenstvo, tj. snimak ja sa Bass Master Classica od ove godine koji Amerikanci smatraju svojim (nezvaničnim) svetskim prvenstvom i koji se održava od 1971. Snimak je dugačak ali dovoljno da pogledate malo početak da biste imali predstavu o čemu se radi.
Ove godine Amerikanci su domaćini i pravog zvaničnog svetskog prvenstva (a koje je naravno mnogo mlađeg datuma početka od Classica). Učestvovaće preko 30 zemalja, među njima i Srbija.

Dobar je Gica lik, upoznao sam ga, dolazi kod mog tetka na slavu, oni su dobri drugari.Saša napisao: Ovaj dole desno što drži manji pehar je inače do sada bio 2x svetski prvak u pojedinačnoj kategoriji (Goran Radović - Gica), što je sve zajedno fantastičan rezultat za jednu malu zemlju kao što je Srbija.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
- Saša
Najbolji srpski ribolovac/takmičar ikada, Italijani ga zovu "Mr. Barbo" ("gospodin mrena") jer je virtuoz sa bolonjezom u ruci na rekama poput Drine i pravi specijalista za tu ribu. Dva puta svetski prvak (evo sada i ekipno zlato) i ne znam koliko puta prvak Srbije, a i dalje je aktivan i u punoj snazi (iako je odavno i deda - mlad se oženio
) tako da će sigurno biti još medalja. 

- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Do sad 4 zlata za Srbiju na svetskom prvenstvu u rvanju! I to se dešava u Beogradu, u Areni, ali bi rekao da je slabo propraćeno u medijima. Ulaz je slobodan, traje do nedelje, prosto je šteta propustiti nešto tako visokog nivoa čak i za nas koji ne pratimo inače taj sport.
Imate ovde raspored:
https://en.m.wikipedia.org/wiki/2022_Wo ... mpionships
Završen je grčko rimski stil - tu smo dominirali. Sad su u toku slobodan stil (FS) i ženski (WW - one imaju samo slobodan stil).
Imate ovde raspored:
https://en.m.wikipedia.org/wiki/2022_Wo ... mpionships
Završen je grčko rimski stil - tu smo dominirali. Sad su u toku slobodan stil (FS) i ženski (WW - one imaju samo slobodan stil).
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ja sam vala video X najava na TVu, koji i ne gledam često. Valjda se pogodilo tako.
Ispade i Grčka sa EP u košarci. Nemci 54% za 3p. Janis preko 30, ostali (osim Larencakisa) ništa, sa oko 30% za 3. Prošli su kao i mi protiv Italije, po statistici.
TapaT
Ispade i Grčka sa EP u košarci. Nemci 54% za 3p. Janis preko 30, ostali (osim Larencakisa) ništa, sa oko 30% za 3. Prošli su kao i mi protiv Italije, po statistici.
TapaT