Dobro veče
Re: Dobro veče
Ma ima tih RKS tablica koliko hoces mada ove sto vidjam su 95% prekrivene a po grckoj i usput sam ih vidjao kao i albanske....U krusevac dolazi gomila siptara koji ovde zavsavaju papire jer im je tu neka ispostava, neki dolaze svojim prevozom neki organizovanim a znam lika koji im pomaze u svemu tome vozika ih tamo ovamo po gradu pomaze oko papirologije itd. nisu bas svi siptari ali vecina. Vidjao sam ih i po rodi u kupovini posto im je obicno tu zborno mesto za minibus i sl. organizovane prevoze.
Jel ide neko na ovaj Red BuLJ show u subotu? mada sa ovim cenam ulaznica nisu normalni ni lud im ne bih dao toliko, em se reklamiraju em ti naplacuju ulaznicu, moto gp u Brnu 80e ulaz a i na trku f1 za malo vise para udjes ili za manje na divljaka 

- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Odvalili su cene kao da su pravu trku organizovali. Bolje idite na rvanje 

Koliko sam razumeo, event je besplatan samo se naplacuju tribine koje su kao na boljoj poziciji.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
pa da ali pitanje je gde besplatno mozes da stojis i sta mozes da vidis, tribine su postavljene da se najbolje vidi ovo ostalo je kako i gde se snadjes i vrv daleko od "staze", a i takve pozicije koje iole vrede ce biti vrv pune posto sumnjam da ce vecina da ode n a tribinu po ovim ciframa.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Danas ulazim u BEO shopping, bacam neke papiriće i dolazi gospođa da istrese đubre. Đubre se odvaja, kanta je iz tri dela: Papir, plastika, metal. Sve to lepo gđa istrese u jednu kesu i teraj dalje 

TapaT

TapaT
iskusno 

Srećan dan Zastave svima.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Kod mene u naselju su stavili te fensi kontejnere, te za ovo-ono, a onda dodje JEDAN obican kamion i sadrzaj svih kontejnera saspe u sebe.pedja napisao:Danas ulazim u BEO shopping, bacam neke papiriće i dolazi gospođa da istrese đubre. Đubre se odvaja, kanta je iz tri dela: Papir, plastika, metal. Sve to lepo gđa istrese u jednu kesu i teraj dalje
TapaT
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Meni bezveze i kad imaju za: staklo, plastika, papir i limenka, i nijedno za "razno". Žvaka pretpostavljam može u plastiku.
Obično je staklo-limenka-plastika-komumalno
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
- Papir
- Plastika-Folija-Kese
- Staklo
- Smeće organskog porekla - tzv. Bio
- Ostalo smeće (gde može žvaka, a verovatno može i u Bio)
*ako država ima razvijen povrat ambalaže onda se plastična, staklena i limena ambalaža vuče do najbliže prodavnice da je vratiš, rezultat toga - nema ambalaže u rekama
A ako vas slučajno interesuje kako to postignu. Pa, svaka zgrada ima svoje lične kante/kontejnere za sve vrste smeća, i svake nedelje se nosi drugo smeće. A leti se Bio nosi svake nedelje jer se u njega baca pokošena trava.
Jedini zajednički kontejneri koji su za 4-5 ulica su kontejneri za staklo i staru odeću (koju kupe i nose u Crveni krst, ako ne lažu)
- Plastika-Folija-Kese
- Staklo
- Smeće organskog porekla - tzv. Bio
- Ostalo smeće (gde može žvaka, a verovatno može i u Bio)

*ako država ima razvijen povrat ambalaže onda se plastična, staklena i limena ambalaža vuče do najbliže prodavnice da je vratiš, rezultat toga - nema ambalaže u rekama
A ako vas slučajno interesuje kako to postignu. Pa, svaka zgrada ima svoje lične kante/kontejnere za sve vrste smeća, i svake nedelje se nosi drugo smeće. A leti se Bio nosi svake nedelje jer se u njega baca pokošena trava.
Jedini zajednički kontejneri koji su za 4-5 ulica su kontejneri za staklo i staru odeću (koju kupe i nose u Crveni krst, ako ne lažu)
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
To je verovatno u Nemackoj. Cak ni u EU nije svud isto.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money