Dobro veče
Re: Dobro veče
Postoji li kod nas Amazon Prime video?
Ford S-Max 2,5t
Ford S-Max 2,5t
Užasan je izbor.
Za koje podrucje, uzas an izbor?
Ovde u de, po meni mnogo bolji izbor nego na Netflix.
Ford S-Max 2,5t
Ovde u de, po meni mnogo bolji izbor nego na Netflix.
Ford S-Max 2,5t
Ajd baš napiši koje serije. Za koji addon pišeš, BalkanTV?Drejk napisao:Instalirao sam i na tv-u i na telefonu ali mi na tvu za vecinu kanala izlazi eror - media player error code. Probao sam i par serija i izadje failed opening external link.
Balkan TV addon ima tu i tamo bagove (još ga peglaju) za neke kanale, mada kad ispiše error, par puta pokušati i otvori
Za filmove i serije skineš sledeće addonove i samo biraš rezoluciju i prevod.
Naravno možeš dodati još neke po izboru.
Na kraju ti je moj SS od npr House of Dragon po epizodama.

- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Pukla mi je desna sajla ručne na Puntu, moram da je zamenim. Da li treba zameniti odmah obe ili je dovoljno samo tu što je pukla? Jeftine su pa nije problem ni obe uzeti.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ovo deluje da je sve NE legalno, bar ovde u de...BigMazzy napisao:Ajd baš napiši koje serije. Za koji addon pišeš, BalkanTV?
Balkan TV addon ima tu i tamo bagove (još ga peglaju) za neke kanale, mada kad ispiše error, par puta pokušati i otvori
Za filmove i serije skineš sledeće addonove i samo biraš rezoluciju i prevod.
Naravno možeš dodati još neke po izboru.

Odakle se sve to vuce, neki torrent sta vec?
Ford S-Max 2,5t
Sličan princip kao za Kodi plejer. Naravno, ovo sve je za nas slobodne ljude van EUBogdan napisao:Ovo deluje da je sve NE legalno, bar ovde u de...
Odakle se sve to vuce, neki torrent sta vec?
Ford S-Max 2,5t

@Saša
Odgovor i sam znaš. Pored onog o Dunavu
Sent from my SM-G770F using Tapatalk
Odgovor i sam znaš. Pored onog o Dunavu

Sent from my SM-G770F using Tapatalk
Poslednja izmena od Heinz u 17 Sep 2022, 14:15, izmenjeno 2 puta ukupno.
U svakom slučaju Hvala, nekom je to pomoglo. Ipak ja to zaobilazimBigMazzy napisao:Sličan princip kao za Kodi plejer. Naravno, ovo sve je za nas slobodne ljude van EU

Dosta mi je svega pored sky, netflix, prime video, nasih programa preko Adria telekom i plus Pluto tv koji je free.
Ford S-Max 2,5t
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Iskreno, i ovo što već plaćam, trebao bi da imam Supernovu i na kompu. Tad kad sam ugovor potpisivao, bilo im je na sajtu kako radi i na kompu, čak je bila i slika laptopa... Posle prc. Sad im na sajtu stoji samo za Android i iOS. Barem su to ispravili.
I naravno, imam kablovsku ja tu, ali samo za jedan televizor, i to je kod nas prosleđeno kevi i ćaletu. Meni bi TV jedino bi dobar da puštam na njemu filmove i serije s kompa, a za to je monitor daleko bolja opcija. Osim kad ovako nekad hoću nešto da pogledam, ili što sam ranije upitkivao za sport.
Hoću reći, možda nije legalno, ali ovako neki od nas uzimaju ono što nas je operater već zavrnuo.
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
I naravno, imam kablovsku ja tu, ali samo za jedan televizor, i to je kod nas prosleđeno kevi i ćaletu. Meni bi TV jedino bi dobar da puštam na njemu filmove i serije s kompa, a za to je monitor daleko bolja opcija. Osim kad ovako nekad hoću nešto da pogledam, ili što sam ranije upitkivao za sport.
Hoću reći, možda nije legalno, ali ovako neki od nas uzimaju ono što nas je operater već zavrnuo.
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ide gas međ' zgradama
Da, instalirao sam Stremio na SBBovom EONu i i na svom telefonu i ubacio sve moguce addone i vise od polovine filmova/serija mi ne radi ili nema prevod.BigMazzy napisao: 17 Sep 2022, 12:56Ajd baš napiši koje serije. Za koji addon pišeš, BalkanTV?Drejk napisao:Instalirao sam i na tv-u i na telefonu ali mi na tvu za vecinu kanala izlazi eror - media player error code. Probao sam i par serija i izadje failed opening external link.
Breaking Bad- od prve i druge sezone nece ni jednu epizodu da pusti. Isti slucaj je i sa Walking Dead pa dalje nisam ni pokusavao.
Na Balkantv mi ne radi NG, HBO1 i HBO2 nekad radi nekad ne.
Ili izlazi failed opening external link ili media player error code -1 extra 0 .
Ili mi izlazi da nema strima.
Dok sam trazio filmove koji rade i da li imaju prevod + da se sinhronizuje, mogao sam skinuti film preko neta na laptop i pustiti ga na tv preko HDMI-a.

Probaj bas kod sebe pa javi da vidim da li je do mene.
Isto imam SBB EON, upravo probao, jedino mi je za Walking Dead jedno dva minuta vrteo dok nije krenuo, al to je ok jer je izašlo davno i malo ljudi ih sada deli na torentima, novije epizode idu brzo. Naravno, zavisi od broja deljenja i od veličine fajla, nije isto 3gb i 48gb da baferuje.
Ostalo sve OK

Ostalo sve OK

Odgledao ovo Europe from above, epizoda o Srbiji.
Bogte, izuzev lepih slika, nabacano brdo nepreciznih ili netacnih istorijskih podataka. U jednom trenutku cak kaze kako Sava ide ka zapadu. Naravno, tu je nezaobilazni Beograd na vodi.
Послато са SM-G973F помоћу Тапатока
Bogte, izuzev lepih slika, nabacano brdo nepreciznih ili netacnih istorijskih podataka. U jednom trenutku cak kaze kako Sava ide ka zapadu. Naravno, tu je nezaobilazni Beograd na vodi.
Послато са SM-G973F помоћу Тапатока