Auto perionice - iskustva, preporuke, saveti
Re: Auto perionice - iskustva, preporuke, saveti
Jel bio neko skoro u onoj robot urban car wash, u Maksima Gorkog?
Jel to samousluzna perionica, u smislu samo dođeš u upadnes u box?
Jel to samousluzna perionica, u smislu samo dođeš u upadnes u box?
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
I ja se pitam šta je to.
TapaT
TapaT
Momci, ćaos, nova sam na forumu pa me interesuje da li znate dobru perionicu automobila na Vračaru?
Јучерашња несрећа у ауто-перионици у тц „Меркатор“ на Новом Београду. Искрено се надам да ће радник перионице, преко кога је помахнитали БМВ прешао, преживети. Власник БМВ-а је осумњичен за несрећу.
Снимак несреће је на Пинку без замагљивања у тренутку гажења.
POMAHNITALI BMW GAZIO SVE PRED SOBOM! UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Jeziv prizor iz Novog Beograda, radnik se bori za život!
CRNA HRONIKA 16.10.2022. 10:28H 12:12h
Pomahnitali BMW udario je u automobil "kija", a zatim silovito odbacio, pa prešao preko radnika auto-perionice u Novom Beogradu. Teška nesreća dogodila se juče u Novom Beogradu, a radnik je zadobio teške telesne povrede i se bori za život.
Podsetimo, u TC "Merkator" na Novom Beogradu , čovek iz BMW-a je u perionici zamolio da se izvade i operu patosnice na vozilu kada je jedan od radnika prišao da to uradio.
Osumnjičeni za povređivanje je privrednk D. P.
Međutim, on je iz nepoznatih razloga stisnuo pun gas na BMW-u i uletio unutra pri čemu je udario crnu "kiju" koja je bacila radnika u zid, a potom je džip prešao preko njega i zabio se u levu prostoriju".
PAŽNJA! UZNEMIRUJUĆI SNIMAK
https://www.kurir.rs/crna-hronika/40317 ... a_internal
https://www.pink.rs/hronika/441175/pogl ... mere-video

Снимак несреће је на Пинку без замагљивања у тренутку гажења.
POMAHNITALI BMW GAZIO SVE PRED SOBOM! UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Jeziv prizor iz Novog Beograda, radnik se bori za život!
CRNA HRONIKA 16.10.2022. 10:28H 12:12h
Pomahnitali BMW udario je u automobil "kija", a zatim silovito odbacio, pa prešao preko radnika auto-perionice u Novom Beogradu. Teška nesreća dogodila se juče u Novom Beogradu, a radnik je zadobio teške telesne povrede i se bori za život.
Podsetimo, u TC "Merkator" na Novom Beogradu , čovek iz BMW-a je u perionici zamolio da se izvade i operu patosnice na vozilu kada je jedan od radnika prišao da to uradio.
Osumnjičeni za povređivanje je privrednk D. P.
Međutim, on je iz nepoznatih razloga stisnuo pun gas na BMW-u i uletio unutra pri čemu je udario crnu "kiju" koja je bacila radnika u zid, a potom je džip prešao preko njega i zabio se u levu prostoriju".
PAŽNJA! UZNEMIRUJUĆI SNIMAK
https://www.kurir.rs/crna-hronika/40317 ... a_internal
https://www.pink.rs/hronika/441175/pogl ... mere-video

Meni nije jasno sta je zapeo radnik da izvlaci patosnicu dok je vlasnik jos uvek unutra. Najverovatnije automatik, ovaj drzao nogu na kocnici, kad je krenuo da mu se mota, sklonio nogu sa kocnice, mozda i zakacio gas i eto problema.
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ovo je vala bilo potapanje gasa u patos...
Ko zna sta bi, ovaj radnik bas najebao
Ko zna sta bi, ovaj radnik bas najebao
I da je pustio kočnicu, dalje realno da auto ovako naglo ubrza? Valjda krene lagano pod lerom.
Ja sam i dalje pri stavu da masa ljudi ne zna da koristi vozilo sa automatskim menjačem.
Imao sam slučaj gde je žena uparkiravala u rikverc i krene u nazad, zastane, pa se okrene da gleda u nazad, da gas i krene napred.
Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka
Ja sam i dalje pri stavu da masa ljudi ne zna da koristi vozilo sa automatskim menjačem.
Imao sam slučaj gde je žena uparkiravala u rikverc i krene u nazad, zastane, pa se okrene da gleda u nazad, da gas i krene napred.
Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka
Verovatno je podigao nogu sa kočnice, i kada je auto krenuo hteo opet da stisne kočnicu i umesto toga opalio pun gas. Sranje, da ubije čoveka iz gluposti. Ništa gore.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Najgore je što će deda iz X5 lagano da bude oslobođen. A dečko će biti bogalj. Daj Bože da ne budem u pravu.
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Po cemu ce da bude oslobodjen?
- noodles
- Pridružio se: 21 Jun 2016, 19:54
- Garaža: KIA Sportage 1.6 GDi
Sa budalama se ne isplati svađati. Prvo te spuste na svoj nivo, a onda te dotuku na iskustvo!
Ovo je strasno.... Samo da radnik bude dobro, koliko znam u urgentnom je jos...
A covek iz bemvea verovatno pomesao papucicu gasa i kocnice.. Samo je nejasno sto je drzao pun gas do kraja,dok se nije zakucao??? A i na automatiku bi odmah trebao prebaciti automatski menjac u P pri otvaranju vrata?
Perem tamo auto,znam i ko je taj momak.. Tuzno i bolno gledati sve ovo... Teske povrede ima,nadam se najboljem
A covek iz bemvea verovatno pomesao papucicu gasa i kocnice.. Samo je nejasno sto je drzao pun gas do kraja,dok se nije zakucao??? A i na automatiku bi odmah trebao prebaciti automatski menjac u P pri otvaranju vrata?
Perem tamo auto,znam i ko je taj momak.. Tuzno i bolno gledati sve ovo... Teske povrede ima,nadam se najboljem
Nikad cuo da automatik prebacuje sam u P kada se otvore vrata. Kod mene ako su otvorena vrata i pustim kocnicu, a menjac je u D, stopira ga i prebaci ga u P, ali samo ako pustim kocnicu, tj ako hocu da krenem otvorenih vrata. Ovo je noviji model pa mi nije jasno kako se nije zaustavio auto.
Inace, perionica kod terena FC Bezanija skratila vreme sa 200 na 150 sekundi.
Inace, perionica kod terena FC Bezanija skratila vreme sa 200 na 150 sekundi.
Auto perionice - iskustva, preporuke, saveti
Novi bmwi imaju i opciju da ti se automatski ugasi auto kad otvoris vrata al mora da se ukljuci.
Svakako ne bi mogao da krene da mu je bila automatska rucna ukljucena. Taj mehanizam gde te tera da zatvoris vrata da bi krenuo ocigledno ne radi kad je automatska kocnica deaktivirana.
Svakako ne bi mogao da krene da mu je bila automatska rucna ukljucena. Taj mehanizam gde te tera da zatvoris vrata da bi krenuo ocigledno ne radi kad je automatska kocnica deaktivirana.
Kad sam vozio manuelnog A3, dodjem do rampe, zakocim, otkopcam pojas i on nije hteo posle do krene dok nisam rucno iskljucio auto hold ili vezao pojas. Mogu da zamislim sta bi bilo da su vrata bila otvorena 
Послато са SM-G973F помоћу Тапатока

Послато са SM-G973F помоћу Тапатока