Mobilne telekomunikacije

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
A170T
Reactions:
Pridružio se: 30 Jun 2013, 13:47

Re: Mobilne telekomunikacije

Post od A170T »

Ukoliko neko ima fabričku masku iz kutije za Xiaomi Mi 9 javite, naravno nekorišćenu.
Razgledam maske na KP i ništa mi se ne dopada. Nillkin ima kvalitetne maske koje su rađene da lepo zaštite telefon, ali po mom ukusu deluju debelo bar ovako preko slika.

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Vidi ovo:
https://www.aliexpress.com/item/1005001 ... JjvdTklzCB

fabrička je verovatno svima već požutela. Tek sad su nešto smućkali uz 12icu, izgleda da ne žute.
A170T
Reactions:

Post od A170T »

Nemam mogućnosti da naručujem iz inistranstva.
Te fabričke je koristio mali broj ljudi u doba kada sam kupovao telefon, bile su samo za prvu pomoć. Pa rekoh možda neko ima da mu stoji u kutiji, ne bi trebalo da su promenile boju ako nisu u upotrebi.

Korisnikov avatar
nidza
Reactions:

Post od nidza »

Ako želiš ja ću naručiti na tvoju adresu, pusti mi samo PP. Stićiće ti za 20-30 dana.
A170T
Reactions:

Post od A170T »

Pogledaću prvom prilikom šta ima dostupno po radnjama, pa ukoliko ništa ne nađem javiću se. Hvala :)

Korisnikov avatar
nidza
Reactions:

Post od nidza »

Kako želiš, ali trošiš vreme bezveze ako ti ovo radi posao, meni je 2 klika, a ti mi dođeš pivo. Deru kožu sa leđa na KP i po radnjama za isto ovo, videćeš i sam.
Ralee
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2015, 22:09

Post od Ralee »

Kad vec pominjete maske, da li su apple maske sa magsafe-om na kp original? Hteo bih da uzmem navy blue za ip12 sa magsafe-om ali se plasim da nisu kopije posto su sve tu oko 2 hiljade. U istyle-u ih nema, a tamo sam uzeo trenutnu zelenu koja je tada bila 8 hiljada.

Sent from my iPhone using Tapatalk
ChobbyNS
Reactions:
Pridružio se: 30 Avg 2017, 15:25
Garaža: Lancia Delta 1.4 tjet

Post od ChobbyNS »

Nisu original ali kažu ljudi da su pristojnog kvaliteta a cena nekoliko pita manja.
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

Jel ima jos neki ‘ovlasceni’ servis osim istyle (u ns-u), treba bateriju da promenim?

Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
Kontakt:

Post od Sloba »

Iservice, Kosovska 25. Oni su specijalizovani za Apple.

Što se tiče maski za telefone, Spigen, Otterbox, UAG, Samsung i Apple (za poslednja dva ne važi ako je uvoznik Repro Market i Istyle)... računajte da je falš.

Nillkin, Usams i Baseus je org, čak i na KP.

Cena sve kaže, samo se ljudi pecaju na to da će za 2.000 dinara uzeti isto što u iStyle košta 7.000 ili Otterbox za 2.000 koji je u Americi 50$.

Sent from my MI 9 using Tapatalk

Korisnikov avatar
Gazu
Reactions:
Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V

Post od Gazu »

A170T napisao: 20 Sep 2022, 14:08 Nemam mogućnosti da naručujem iz inistranstva.
Te fabričke je koristio mali broj ljudi u doba kada sam kupovao telefon, bile su samo za prvu pomoć. Pa rekoh možda neko ima da mu stoji u kutiji, ne bi trebalo da su promenile boju ako nisu u upotrebi.

Ja sam baš za moj Xiaomi (Mi A2 Lite) kupio razne, i sad na kraju koristim tu što je došla uz telefon. Ne sviđa mi se samo što je pretanka, ali sve kad se sabere, najbolja je. (Sad više nije ni aktuelan taj telefon, ali verujem da je neka slična situacija i danas. Možda nešto bolja doduše za učestalije i skuplje modele.)
A170T
Reactions:

Post od A170T »

Sve zavisi od korisnika do korisnika. Za one koji su skloni tome da oštećuju telefone (iz bilo kog razloga) treba ići na nešto jače i kvalitetnije što će oklopiti telefon i zaštititi ga od oštećenja. Ja baš ekstremno pazim telefon i jako retko su mi se dešavali padovi, i to što je bilo je bilo tuđom krivicom :) Ova fabrička maska se najbolje uklapa i to je neki maksimum debljine za moje pojmove, jedina mana je što ne štiti staklo kamere. Ja sam baš zakeralo po tom pitanju, ako je maska dlaku drugačija nego što mi se dopada uništi dojam celog telefona.

BigMazzy
Reactions:
Pridružio se: 03 Feb 2019, 10:10

Post od BigMazzy »

Ralee napisao:Kad vec pominjete maske, da li su apple maske sa magsafe-om na kp original? Hteo bih da uzmem navy blue za ip12 sa magsafe-om ali se plasim da nisu kopije posto su sve tu oko 2 hiljade. U istyle-u ih nema, a tamo sam uzeo trenutnu zelenu koja je tada bila 8 hiljada.

Vidi u iFix, barem znaš šta kupuješ kod njih, fiskalni i garancija

https://ifix.rs/proizvodi/futrola-magne ... za-iphone/
Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Post od DukeNS »

shandu90 napisao: 20 Sep 2022, 17:50 Jel ima jos neki ‘ovlasceni’ servis osim istyle (u ns-u), treba bateriju da promenim?

ProMobi u Ise Bajića je ovlašćen serviser. Ovaj što je Sloba pomenuo je ranije bio u Danila Kiša i meni je pomešano iskustvo sa njima. I mislim da nije ovlašćeni serviser, ako ti je to bitno...
Ralee
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2015, 22:09

Post od Ralee »

Sloba napisao:Iservice, Kosovska 25. Oni su specijalizovani za Apple.

Što se tiče maski za telefone, Spigen, Otterbox, UAG, Samsung i Apple (za poslednja dva ne važi ako je uvoznik Repro Market i Istyle)... računajte da je falš.

Nillkin, Usams i Baseus je org, čak i na KP.

Cena sve kaže, samo se ljudi pecaju na to da će za 2.000 dinara uzeti isto što u iStyle košta 7.000 ili Otterbox za 2.000 koji je u Americi 50$.

Sent from my MI 9 using Tapatalk
Hvala na odgovorima. Uf bas ne volim da kupujem fejk stvari. Mada sam mogao i da pretpostavim, ali rekoh odkud znam, mozda ih nabavljaju preko jeftinije i na vecu kolicinu, pa sve to ispod zita.
Providnu ne bih jer se mnogo kliza.
Odgovori