Dobro veče
Re: Dobro veče
Pipava situacija, šta god da uradiš ne možes ugoditi svima... U ovim krajevima su ljudi vrlo podložni svađama, pogotovu najbliži komšiluk. Treba biti u dobrim odnosima sa svima, i moja porodica je više puta tražila pomoć od komšiluka jer ni mi nemamo apsolutno sve što nam tokom godine može zatrebati. Ali nikada nismo bili takvi i sve smo vraćali u najskorijem roku, ne treba biti bezobrazan i tako se ponašati.
Послато са MI 9 помоћу Тапатока
Koji kraj je u pitanju?
Znati reći ne je veština i mora se učiti i praktikovati.
Jugoistočna Srbija.Woodoo napisao:Koji kraj je u pitanju?
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Šta znam, i kod mene zapažam da se ljudi u komšiluku druže neko vreme intenzivno, a onda u nekom momentu nastane pičvajz.
I nakon toga doduše, da nekome nešto krupno zatreba, ne kažem da mu se ne bi pomoglo, verujem da bi, ali za bilo šta prisnije splasnu odnosi. Valjda jer su to tu ipak ljudi koji igrom slučaja žive jedni blizu drugih, pa je nužno da ne paše svako svakome. A da je za nekoga sloga samo ako ima naviku sve i svašta da oćuti. Onda za njega ostali kažu, mada ne uvek, da je bio ljudina, a ne sagledaju da su ga izmaltretirali. No, sigurno da se nađu na dosta mesta i dobre komšije.
Al druga je za to priča kad neko živi u gradu, pa makar u predgrađu, sve je dostupnije da se kupi, plati usluga, ili šta god.
Al druga je za to priča kad neko živi u gradu, pa makar u predgrađu, sve je dostupnije da se kupi, plati usluga, ili šta god.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Novosadjani, jeste videli ova nova ‘parking’ mesta na keju? Nisu ih mogli uža napraviti, samo da vise naplate.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Ima nekih novih mesta za parking na keju?
- shandu90
Kako su sad iscrtali, izgleda ima
Pukli zonu od doma vojske do marka miljanova, visarionova i na onom velikom parkingu izmedju solitera.

- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Ako već ne možeš da "presečeš" grubo zbog dobrosusedskih odnosa (razumem te potpuno, na selu je vrlo zajebano biti u lošim odnosima sa komšijama, po bilo kom osnovu)... pokvari na neki način taj punjač (otvori ga, izvadi mu osigurač, raskači ga unutra da ne dobija struju i sl) pa ga daj komšiji i kada ustanovi da ne radi - vratiće vam ga a vi zvanično od tada više nećete imati punjač, ako me razumeš...A170T napisao: 21 Sep 2022, 21:47 Pipava situacija, šta god da uradiš ne možes ugoditi svima... U ovim krajevima su ljudi vrlo podložni svađama, pogotovu najbliži komšiluk. Treba biti u dobrim odnosima sa svima, i moja porodica je više puta tražila pomoć od komšiluka jer ni mi nemamo apsolutno sve što nam tokom godine može zatrebati. Ali nikada nismo bili takvi i sve smo vraćali u najskorijem roku, ne treba biti bezobrazan i tako se ponašati.

Standard je 2,5 x 5 m, u javnim garažama može uže - ne manje od 2,2 m. To je stanje od pre 15-ak godina. Je li nešto tu menjano? Auti su u međuvremenu postali prosečno veći, mi olakšice za manje nemamo (poput Kei klase u Japanu), pa za neko smanjivanje nema tehničkog opravdanja.shandu90 napisao: 22 Sep 2022, 08:21Novosadjani, jeste videli ova nova ‘parking’ mesta na keju? Nisu ih mogli uža napraviti, samo da vise naplate.
- shandu90
Corsa, koju sad vozim, stane na knap bogami.
Mislio sam da su Kosovsku postedeli, ali su i nju zonirali. Ostaje mi busom da se klackam
Mislio sam da su Kosovsku postedeli, ali su i nju zonirali. Ostaje mi busom da se klackam

- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Ja se odavno parkiram samo paralelno, da me ne bi lupali vratima.... A i tu biram pozicije gde je dovoljno mesta, da ne stajem nekom tablicom na branik. Pa makar i pešačio par stotina metara... 

Ne nadjoh adekvatniju temu, pa da pitam ovde.
Kako vam deluje ovaj auto?
Obzirom da sam prodao pezoa, gledam f30, audi a3, g7 iskljucivo automatik.
Zvao sam coveka, kaze iz Italije od autokuce kupljen(prvi vlasnik).
Kako vam deluje ovaj kupovina?
http://www.polovniautomobili.com/auto-o ... w-316-20-d
Kako vam deluje ovaj auto?
Obzirom da sam prodao pezoa, gledam f30, audi a3, g7 iskljucivo automatik.
Zvao sam coveka, kaze iz Italije od autokuce kupljen(prvi vlasnik).
Kako vam deluje ovaj kupovina?
http://www.polovniautomobili.com/auto-o ... w-316-20-d
Сад му није ништа...
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Jel zna neko, da li radi u BGu neko solje sa natpisima? Treba mi da pise par stvari samo nista specijalno.
Radi sigurno neko.
Sent from my SM-G770F using Tapatalk
Sent from my SM-G770F using Tapatalk