Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
Za te pare kupiš polirku u Lidlu s kojom možeš možda traktor da ispoliraš. I koja će da izgori posle 5 višečasovnih poliranje. Imaš pranje, pa hemijsku i mehaničku dekontaminaciju laka (ne polira se pre toga), pa dobra dual action polirka sigurno 300-400e polovna, pa gomila padova različite tvrdoće koji se troše, gomila pasti koje se troše... Pa onda 3h rada. Prostor, troškovi... Ja to ne bi radio ni za 150e. Pritom ne znamo ni da li je Punto ili neki džip, koliko ima oštećenja...Gazu napisao:Pa za one pare kupiš i mašinu i materijal, pa polako i pažljivo - bolje preći sve slabije nego preterati, i to je to. Opet, ne nagovaram nikog, ali ga preteraše kako dižu cene ruku. Samo po principu "imaš auto koji je sam po sebi skup, pa ćeš preplatiti i ovo moje utrljavanje i glancanje farbe".
Barem poliranje nije rocket science.
Ma, nije to rocket scienceUroš S. napisao:Za te pare kupiš polirku u Lidlu s kojom možeš možda traktor da ispoliraš. I koja će da izgori posle 5 višečasovnih poliranje. Imaš pranje, pa hemijsku i mehaničku dekontaminaciju laka (ne polira se pre toga), pa dobra dual action polirka sigurno 300-400e polovna, pa gomila padova različite tvrdoće koji se troše, gomila pasti koje se troše... Pa onda 3h rada. Prostor, troškovi... Ja to ne bi radio ni za 150e. Pritom ne znamo ni da li je Punto ili neki džip, koliko ima oštećenja...Gazu napisao:Pa za one pare kupiš i mašinu i materijal, pa polako i pažljivo - bolje preći sve slabije nego preterati, i to je to. Opet, ne nagovaram nikog, ali ga preteraše kako dižu cene ruku. Samo po principu "imaš auto koji je sam po sebi skup, pa ćeš preplatiti i ovo moje utrljavanje i glancanje farbe".
Barem poliranje nije rocket science.
Sent from my SM-N970F using Tapatalk