Evo na toj km.
Meni je interesantna ova tema, baš tražim neku zaštitu, neki premaz koji je dobar, da spreči brzo "usijanje" volana i da olakša kasnije čišćenje.dragvorl napisao:Nece matirati (brzo) ako se vozi u rukavicama cistim.
Ovaj bude kao nov i na 200kkm, fabricki ima neku teksturu, dok onaj m sport sto je gladak, on se usija i propadne mnogo brze.mtlmiki napisao:
Evo na toj km.
Sad kad bi kupovao BMW, me znam dal bi imao muda da kupim auto a da nije neki za koji znam od koga je i kako održavan.markoue napisao:Definitivno ce morati na proveru oba, ako se odlucim. Mislio sam da ce mi prodaja 308-ice biti tezi deo, a otisla je za 10 dana.
Ne zurim svakako pri kupovini, samo ispitujem trziste.
ovaj kod drugara je M paket koji je i fabricki gladak ali ne usijan kao da je lakiranIvan napisao: 25 Sep 2022, 19:52Ovaj bude kao nov i na 200kkm, fabricki ima neku teksturu, dok onaj m sport sto je gladak, on se usija i propadne mnogo brze.mtlmiki napisao:
Evo na toj km.
f30wheel_stockphoto_480x480.jpg
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Ali kad istruli i padne nekom na auto? Mislim da ranije nije tako bilo.Dare4x4 napisao:To i služi da se slomi ako nekog uhvati rampa. Zameni se samo letva i nema štete.