Smešne slike
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Re: Smešne slike
Ja danas udarih u zid garaze.
Pod je bio mokar, a kad je takav, klize se nenormalno. Sreca je da nisam isao brzo i da nije bilo nikoga ispred mene. Zvuk udarca je bio tako jak da je covek iz obezbedjenja odmah dojurio da vidi sta se desilo.
Auto mi je odleteo na stranu i samo sam ocesao zid prednjom levom stranom.
Na zidu ostala crna linija od branika, na kolima sve ok. Ostecenje jedva primetno. Kad sam izlazio iz kola, u glavi mi je bila slika iskrivljenog krila, haube, razbijen far...
Jos me hvata jeza od onog zvuka...
Garaza je inace siroka za dva automobila, ali nekima ocigledno ni to nije dovoljno
Pod je bio mokar, a kad je takav, klize se nenormalno. Sreca je da nisam isao brzo i da nije bilo nikoga ispred mene. Zvuk udarca je bio tako jak da je covek iz obezbedjenja odmah dojurio da vidi sta se desilo.
Auto mi je odleteo na stranu i samo sam ocesao zid prednjom levom stranom.
Na zidu ostala crna linija od branika, na kolima sve ok. Ostecenje jedva primetno. Kad sam izlazio iz kola, u glavi mi je bila slika iskrivljenog krila, haube, razbijen far...
Jos me hvata jeza od onog zvuka...
Garaza je inace siroka za dva automobila, ali nekima ocigledno ni to nije dovoljno

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Dobro je da nema vecih ostecenja. 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
- Day Walker

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Pametno, ako može na jahti od pola milke evra što ne bi bilo korisno i na autu 

- Day Walker
Siber dziber 
TT Post

TT Post