Dobro veče
Re: Dobro veče
Meni su lepše te koje nisu na tvom autu.
Ali uzmi one koje se tebi više sviđaju
Ali uzmi one koje se tebi više sviđaju
Ja bih ostao na postojećim.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Meni se ove druge nešto i ne sviđaju
TapaT
TapaT
Stvar ukusa, sta tebi vise pase i sta ti vise odgovara to i stavi na auto. Tesko je to davati savete za tudji auto sta je bolje a sta nije. Tvoj auto tvoj izbor, i uzivaj, imas lep auto, i jedne i druge felne su jako lepe, e sad ga jebi 

Ford S-Max 2,5t

Ford S-Max 2,5t
Hahah, to bih i ja savetovao. Meni nikad taj fazon nije bio lep, a kako su se namnozile na mladjanim 156icama j 147icama, bukvalno kad ih vidim cujem los trap i vidim dimcinu uz auspuha.Sloba napisao:Meni se taj cvetni dizajn ne svidja pa neka su i najprestiznije felne na planeti. Kazi komsiji da se menja.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Uzeo bih one koje mi se više sviđaju. Meni. (“Telefonke”, na prvu.) Ukoliko su mi podjednako lepe, ostavio bih originalne jer sam purista. Kako izgleda tuđ auto je tuđa stvar... ako ti je toliko bitno, samo pomisli kako je to jedna potvrda dobrog ukusa ili da se prepisuje od najboljih i vozi dalje.
Kad god se postavi ovako neko pitanje verujem da onaj ko ga postavi udje u jos vecu dilemu sta mu je ciniti, jer da moze am da odluci ne bi ni pitao
a ukusi su razliciti pa i nema smisla raspravljati o istim, defitinivno treba slusati samo sebe i raditi ono sto se tebi vise svidi ako je pitanje samo estetike a kad postoje i neki drugi razlozi onda se ide na kompromis ali u ovom slucaju ici na kompromis samo da bi se razlikovao od komsije mi je malo bez veze sem ako komsa sa istim autom nije neki krimos kog jure pa onda moras da se razlikujes da ne pomesaju kola 

- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Nije krimos, ali bahato parkira i ljudi me konstantno za to prozivaju.
Na videu koji sam postavio, kao i kad sam ih video uzivo na jednom belom Stelvio su mi delovale bas dobro, dok me na nekim slikama ne odusevljavaju. Ovo je bila prilka za zamenu “glava za glavu”. Da sad uzimam zimski set, moguce da bih uzeo ove umesto mojih 18-ica, iako mi se i dalje dopada kako mu one stoje.
Hvala vam svakako za iznosenje misljenja.
Rasmislicu jos sta cu, mada je Markoni rekao da ne diram. A Markoni zna s felnama.

Na videu koji sam postavio, kao i kad sam ih video uzivo na jednom belom Stelvio su mi delovale bas dobro, dok me na nekim slikama ne odusevljavaju. Ovo je bila prilka za zamenu “glava za glavu”. Da sad uzimam zimski set, moguce da bih uzeo ove umesto mojih 18-ica, iako mi se i dalje dopada kako mu one stoje.
Hvala vam svakako za iznosenje misljenja.
Rasmislicu jos sta cu, mada je Markoni rekao da ne diram. A Markoni zna s felnama.

-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Ne diraj nista, ove tvoje su perfektne 

ja sam prvi protivnik crnih felni ali na tvom autu u ovoj kombinaciji boja i sam model felne super izgleda crno
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
I opet je pitanje koliko bi tih prozivača skontalo da je tvoj sa drugačijim felnama.DukeNS napisao:Nije krimos, ali bahato parkira i ljudi me konstantno za to prozivaju.![]()

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
To svakako, 90% ljudi ne primecuje takve detalje posebno kod modernih automobila, ajde ono kad na juga stavis neku felnu to i upadne u oci ali kad na neki moderan auto promenis felnu ili tako neke detalje to primeti jedino neko oput nas koji koji smo u tom svetu i obracamo paznju na takve stvari.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Ma zezam se da bi mi njegovo parkiranje bio razlog za promenu. 

- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Jel znate možda jel moguće obaviti ovaj sad popis stanovnika sam online? Bilo je priče da neće moći, pa nešto kao da će moći, sad nigde ne vidim nikakvu informaciju da može online - samo dočekati popisivača ili telefonom ako se mimoiđete.