Sport
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Re: Sport
Realno
Umesto Piksija da reprezentaciju vodi komisija Đorić - Krstajić.

Umesto Piksija da reprezentaciju vodi komisija Đorić - Krstajić.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Dobri smo, ali ima još smo tanki za duele sa najboljim ekipama. Odbrana igra bolje nego ranije, ali to još nije dovoljno dobro za najjače reprezentacije. I u napadu imamo problem ako se naš plan igre ne ostvaruje...nemamo plan B. Igramo uvek na isti način, pa ako to nametnemo super, ako ne onda smo u problemu. SLično kao i Gvardilone ekipe.
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Jao, ja sam vam veći baksuz od smene selektora. Kad ljudi oko mene počnu da pričaju da smo dobri, ja počnem bolje da pratim, i odmah neslavno izgubimo.
Ubeđivaću sebe da nisam ja kriv, iako je obrazac suviše dosledan.
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
Al onaj Haland, napraviše od njega heroja, ikonu, al u drugom poluvremenu dva puta video loptu. Dečko je vrlo opasan i malo mu treba da stvori šansu za gol, al ovaj put su ga spakovali u džep samo tako. Juče gledam strane komentare, više se ljudi kladilo da će on postići gol nego na pobedu Norveške.
Znajući našu odbranu ja sam mislio da će biti 2:2 rekoh mitrogol ima da radi ali verovatno i haland. Nego srećom odbrana se konsolidovala i nisu pravili jeftine kikseve.
Malo su se iscimali poslednjih 10ak minuta nekako pogubljeni u onim trenutcima kada je norveška pritisla ali srećom bez posledica po nas.
Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
Malo su se iscimali poslednjih 10ak minuta nekako pogubljeni u onim trenutcima kada je norveška pritisla ali srećom bez posledica po nas.

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk