TV - Audio - Video - bela tehnika
Re: TV - Audio - Video - bela tehnika
Ja imam već podosta godina 2 Haier mašine, jedna obična samo pranje a druga pranje-sušenje slično sa automatskim odredjivanjem težine veša.
Do sada, 10+godina, nije bilo problema u radu a ne čuju se van kupatila dok rade.
Ova što pere i suši ima i lepu grafiku za programiranje opcija pri pranju, veliki VFD displej u boji i veliko rotaciono dugme.
Na osnovu te 2 mašine preporuka od mene za Haier.
A imam i Haier klimu, sada će druga sezona i isto super radi i hladjenje i grejanje.(dogrevanje u prelaznom periodu, jer je centralno grejanje na toplanu promenljivo).
Do sada, 10+godina, nije bilo problema u radu a ne čuju se van kupatila dok rade.
Ova što pere i suši ima i lepu grafiku za programiranje opcija pri pranju, veliki VFD displej u boji i veliko rotaciono dugme.
Na osnovu te 2 mašine preporuka od mene za Haier.
A imam i Haier klimu, sada će druga sezona i isto super radi i hladjenje i grejanje.(dogrevanje u prelaznom periodu, jer je centralno grejanje na toplanu promenljivo).
Uhh... Ja sam skoro kupio kako ovde kazu baznu verziju oled LG za 799€,kako su mene savetovali i ovde i uopste, bolje kupiti 55" oled nego veci TV koji je samo LED, e sad, ti znas sa kojim kesom raspolazes i sta bi ti najvise odgovaralo.
Iskreno hteo sam veci oled za vise para, ali ovo ispalo tako kako je je, snizenje neko i kupio ga i to je to.
Ford S-Max 2,5t
[/quote]
Koji si model uzeo? Mogu da idem i na 800e ako pefromanse OLED-a biju ULED iako je manji ekran u pitanju.
LG OLED55A19LA
Kao sto rekoh, nije to najbolje od oled, baznu Model, ali ja zadovoljan obzirom da sam imao Philips LED iz 2020 godine.
Ford S-Max 2,5t
Kao sto rekoh, nije to najbolje od oled, baznu Model, ali ja zadovoljan obzirom da sam imao Philips LED iz 2020 godine.
Ford S-Max 2,5t
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Šta ovo znači?
Super 
Uzivaj, koliko te izasao?
Ford S-Max 2,5t

Uzivaj, koliko te izasao?
Ford S-Max 2,5t
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
@DukeNS
Kaze mi prodavac da nisu davali to kasko osiguranje ranije na velicine ispod 77 inca.
@Bogdan
1200 evra
Kaze mi prodavac da nisu davali to kasko osiguranje ranije na velicine ispod 77 inca.
@Bogdan
1200 evra
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Ja ne znam šta je kasko za TV, te se pitanje na to odnosi 

-
Navodno pokrivaju ukoliko dodje do fizickog ostecenja tv.
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Sve pohvale za ovaj TV, koristimo ga kao "monitor" za Playstation 5. Milina za gledati. O slici nema potrebe pricati, ono sto je mene posebno odusevilo je zvuk. Ovom TVu definitivno ne treba soundbar.Heineken napisao: 10 Okt 2022, 13:19 Zgrabih C1, poslednji komadi. Odustao sam od kombinacije preko Madjarske posto je kod nas opet pocela akcija sa 5 godina garancije plus spustili su i na velicine ispod 77 inca 2 god kasko.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
@Heineken
Koja je razlika A1 i C1?
Ford S-Max 2,5t
Koja je razlika A1 i C1?
Ford S-Max 2,5t
-
Razlike su procesor za obradu slike, hdmi 2.1 4k120 Hz kod A1 je hdmi 2.0 60 hz, ne znam da li ima razlike u panelu i zvuku vrv ima.
Hvala 
Ford S-Max 2,5t

Ford S-Max 2,5t
Ovaj tvoj je 145000? Nije loša cena s obzirom na garanciju.
Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
-
Da, hteo sam preko Madjara ali sam zbog garancije uzeo ovde