Problem ipak nije bio do rutera nego do wi -fi extendera koji se nalazi u hodniku.
Sljaka daljinac kao sat.

A to, ja mislio ne radi.Heinz napisao: 12 Okt 2022, 09:04 Ma po meni glupo je rešen OK taster, jer je na scrollu.
Sent from my SM-G770F using Tapatalk
Koliko je dugo imaš? Jesi li pre nje imao neku drugu mašinu za sušenje ili si se služio prirodnim sušilicamaXepoj87 napisao:Da podelim utiske i za kombinovanu masinu za pranje/susenje koju sam uzeo.
Uzeo sam najveci model i to je mozda jedini blagi zajeb usled malog kupatila, ali sam posle skontao da je to pravi izbor zbog toga sto masina 5kg smatra malom kolicinom vesa.
U pitanju je model Haier HWD-120, njihov najbolji model.
https://www.haier-europe.com/sr_RS_lati ... -b14979-s/
Masina sabija, kada se zatvore vrata od toaleta, ne moze da se cuje da radi, a najveca buka i ovako je ves unutar bubnja i cuje se na centrifugi samo elektro motor. Par puta sam se iscimao uvece kada ostavim sva vrata otvorena, pa zaboravim da sam je upalio, a krene da mi na susenju lupka ponovo neki rajfeslus, pa se istripujem da sam u horor filmu na sekund.
Masina prima 12kg za pranje i 8kg za susenje, sto sam i testirao, jer sam celu kucu strpao u ogromni bubanj kada sam tek kupio...
A sustina svega je da kada se stavi oko 5kg vesa, isti izadje bukvalno ispeglan.
Masina ima senzore tezine i vlage, pa automatski na osnovu toga odredjuje vreme pranja i susenja, pa moze i da smanji i poveca u toku pranja, a mozete i rucno podesiti brzinu, temperaturu pranja, susenja, kao i vreme i jos neke gluposti za mrlje i sta ti ja znam. Ima brdo nekih modova i neki i-refresh, sto nista nisam probao, niti znam cemu sluzi, pogotovo sto 99% stvari koje imam su od pamuka.
Evo ovde malo vise o i pro 7 seriji:
https://www.haier-europe.com/en_GB/i-pr ... %20fabrics.
Ima 7 godina garancije i 15 godina na direct motion motor(na sajtu pise lifetime), zbog cega sam se odlucio za nju, umesto za 3 puta skuplji model Miele na koji sam se originalno nameracio, misleci na kraju da i ako je za x godina zamenim za neki novi leteci model, opet sam u plusu, a sve sto sam nasao na netu je bilo vecinski pozitivno. Video sam i neku Aeg(Electrolux) u tom cenovnom rangu, ali mi se nije svidela. Bosch me bas nije privukao.
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Za količinu vode sam pročitao da ima senzor, za vlagu ne piše ništa. Ima samo 3 "programa" sušenja, a to ima i naš vulgaris Beko (i još 30, 60, 90 i 150 minuta sušenja, što na Haieru ne vidim da ima). Ne nađoh ni da ima toplotnu pumpu.Xepoj87 napisao: 13 Okt 2022, 02:08 Ova radi na toplotnu pumpu i ima senzore vlage i tezine, pa na osnovu ocitane tezine i kasnije vlage, prilagodjava kolicinu vode i duzinu trajanja svakog moda.