Mobile uploads
Re: Mobile uploads
Liči na Staru npr
Sent from my SM-G770F using Tapatalk
Sent from my SM-G770F using Tapatalk
Babin Zub, pa sam krenuo posle malo u off road ka toplom dolu.
Послато са SM-G973F помоћу Тапатока
Послато са SM-G973F помоћу Тапатока
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Baš si super slike napravio!
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
Odlične. 
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
Hvala, bas je lepa priroda tamo, nazalost u okolini hotela nema nicega od dodatnih sadrzaja. Cak ni prodavnica u hotelu ne radi, a najbliza pumpa je 60ak km daleko. Sam put je krivudav, ali je asfalt kvalitetan.
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Super slike 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

TapaT
Stg Aerodrom

Ford S-Max 2,5t

Ford S-Max 2,5t
Jastrebac lake resort

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
sad i lici na nesto u avgustu bilo maltene prazno jezero jedva nesto vode negde, negde i neku plazicu su kao napravili ali dzabe sve dok se samo jezero ne sredi kako treba i da ima stalno vode i i bude cisto, onda ima smisla i ta plazica i neko kupanje
Formula student. Neka od inkarnacija.
Avantura park je odličan za decu, kao i mobilijar. Hrana nije nešto (ručali u Trajalu), danas je baš bilo puno.OMP napisao: 16 Okt 2022, 19:28 sad i lici na nesto u avgustu bilo maltene prazno jezero jedva nesto vode negde, negde i neku plazicu su kao napravili ali dzabe sve dok se samo jezero ne sredi kako treba i da ima stalno vode i i bude cisto, onda ima smisla i ta plazica i neko kupanje
Sviđa mi se što sređuju put, nekoliko kilometara su skinuli asfalt, nasuli pesak, spremaju za asfaltiranje a deluje i da šire put. Kad to srede biće lepa destinacija za izlet.
Jezero nije neko, ne pamtim da je ikada bilo u mnogo boljem stanju, neko vreme je čak dno bilo puno polomljenih flaša i loma, sad su bar to sredili.
Put se radi celo leto ne znam koliko ce da ga dorade ali je ceo zreo za bar presvlacenje a prosirivanje je gotovo neophodno u dobrom delu jer je bas usko na nekim mestima a i prilicno nebezbedno jer ograde nema skoro nigde a u nekim delovima ambis je solidan.
Jezeru def treba posvetiti paznju ako zele nesto vise da postignu od Jastrepca jer bi mnogo vise ljudi dolazilo kad bi bilo ujezero uredjeno i za kupanje.
Klopa ne znam kakav je nisam gore jeo nista, sem sladoleda a avantura park nikad nije radio kad sam ja isao mada mi to i nije bitno dete se izigra onde po onom parkicu sto je napravljen i to je.
Jezeru def treba posvetiti paznju ako zele nesto vise da postignu od Jastrepca jer bi mnogo vise ljudi dolazilo kad bi bilo ujezero uredjeno i za kupanje.
Klopa ne znam kakav je nisam gore jeo nista, sem sladoleda a avantura park nikad nije radio kad sam ja isao mada mi to i nije bitno dete se izigra onde po onom parkicu sto je napravljen i to je.