Kako se vozi u Srbiji?
Re: Kako se vozi u Srbiji?
Bolje briše stakla 

Realno, ja i zimi pijem samo letnju, sladunjava je.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Danas primetim pojačanu kontrolu saobraćaja po centru grada, pogotovo oko Trga i po Dorćolu zbog trenutnih radova. Vraćam se od Trga sa ženom, i komentarišem gužvu, niko ne daje migavac, uključuje se ko kako hoće i u tom momentu izlete čovek ispred mene iz sporedne ulice, sva sreća vozio sam polako al sam ipak morao da zakolim, jednostavno se lik pojavio sa leve strane "niotkuda", provukao se kroz kolonu iz kontra smera nekuda i bum. Nakon par sekundi policajac na motoru pali rotaciju , dolazi ispred mene i zaustavlja tog lika, koji opet , ne daje migavac i pri skretanju sa strane i zaustavljanju. A taman sam pomislio da su saobraćajci na motorima mit odavno.
- YUgisa
- Pridružio se: 29 Jan 2014, 18:52
- Garaža: Yugo 1.3EFI Stroker i Yugo 1.3EFI
- Kontakt:
Spominjao sam vec ovo, ali situacija od pre neki dan mislim da najbolje pokazuje kakva je situacija kod nas. Ovako je stanje bilo na parkingu:

Da neko ne pomisli da je ovo samo parkirano vozilo nekako dokotrljano tamo, licno sam gledao kako se zaustavlja bracni par tamo i izlaze iz auta.

Da neko ne pomisli da je ovo samo parkirano vozilo nekako dokotrljano tamo, licno sam gledao kako se zaustavlja bracni par tamo i izlaze iz auta.
Being second is to be the first of the ones who loose...
Prodavnica pomagala za invalide?
- YUgisa
- Pridružio se: 29 Jan 2014, 18:52
- Garaža: Yugo 1.3EFI Stroker i Yugo 1.3EFI
- Kontakt:
Nazalost samo lokalna Roda.
Being second is to be the first of the ones who loose...
Nije to vožnja, nego kultura + IQ trend u narodu. Zamisli za 10 godina kako će ovde sve da izgleda život u urbanim sredinama. 

Nema više ništa urbano. Urbanizam propo.
Pa SPS radikali i Ruje jebuHeinz napisao:Nema više ništa urbano. Urbanizam propo.
Odlicna reklama danas na lidlu vezano za parking. Nisam obracao paznju ranije.
Znak kao osobe sa invaliditetom postavlja pitanje regularnom vozacu: da li zelis da zamenimo mesta? U tom nekom fazonu.
Odlicna reklama, a za takve stvari treba samo velike kazne.
Znak kao osobe sa invaliditetom postavlja pitanje regularnom vozacu: da li zelis da zamenimo mesta? U tom nekom fazonu.
A pored Lidla na raskrsnici Cvijićeva - bulevar despota Stefana ogroman pano "levo akcija, desno akcija"
a realno non stop akcija na toj raskrsnici.

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Sviranje svircu, te reklame su prastare i nemaju nikakav uticajInzaghi napisao: 14 Okt 2022, 20:51 Odlicna reklama danas na lidlu vezano za parking. Nisam obracao paznju ranije.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Nema pomoći "invalidima".
-
Malopre je lik parkirao (Berlingo) na regularna mesta, tako što je video dva slobodna, i parkirao po sred linije, na oba. Uz to, ostao je da viri ispred oko metar. Izašao, pogledao, ništa čudno nije primetio, otišao.
TapaT
-
Malopre je lik parkirao (Berlingo) na regularna mesta, tako što je video dva slobodna, i parkirao po sred linije, na oba. Uz to, ostao je da viri ispred oko metar. Izašao, pogledao, ništa čudno nije primetio, otišao.
TapaT
Pa i nije bas sviranje kurcu, ne secam se da je neko ovako ostavljao poruke po kolima. Mislim ja bih lepio one nalepnice sto se tesko skidaju, kao stopham sto radi al boze moj dobro je i ovo.
https://bizlife.rs/hoces-da-menjamo-mes ... -kampanja/
https://bizlife.rs/hoces-da-menjamo-mes ... -kampanja/