Top lista nadrealista na prvoj...

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
daka
Banned
Reactions:
Pridružio se: 12 Nov 2012, 10:53
Garaža: Opel Corsa 1.3 DTC 111years, 2011 god.

Top lista nadrealista na prvoj...

Post od daka »

Ja gledao juče,meni je ono baš njesra,suviše je sve to sveže da bi se zahebavali na taj račun!
I stalno im neke veze u prekidu,za mene čist promašaj. :thumbdown:
Korisnikov avatar
jaksa
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:15
Garaža: Jugo 45

Re: Top lista nadrealista na prvoj...

Post od jaksa »

Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Ocekujem reakcije poput dakinih. Ipak, ne razlikuje se mnogo od starih, kao sto izgleda na prvi pogled.

Jednostavno, ono je nostalgija, kao za mnogim drugim stvarima iz tog vremena, pa naglasak bosanski, bla bla. Da sada gledate one nadrealiste, prvi put u zivotu, pitanje je kakav bi bio komentar.

I ovih novih ce se neko rado secati za deset ili dvadeset godina, a neki treci ce im biti bezveze.

Jednostavno, problem su ocekivanja. Ne mogu reci previsoka, vec ljudi ocekuju istu ekipu i kopiju prve postave, a to nije moguce. Ne kazem da je ono juce bilo sjajno ni preterano lose, ali ni TLN[REGISTERED SIGN] nije bila 100% super, vec pamtimo dobre delove i rado ih se secamo.

Tptlk
Korisnikov avatar
mr.Big
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 21:02

Post od mr.Big »

Ova nova je katastrofa. :kuku:
Slikovito govori koliko čovek sa godinama sam sebe sjebe. Ne znam zasto se Vesna tako srozala.
Nažalost, devalvira čak i onu staru, iako nemaju mnogo zajedničko...
Korisnikov avatar
daka
Banned
Reactions:

Post od daka »

Ja jednostavno nisam imao utisak da gledam ni 5% od TLN, već više kao neku seriju ili film.Samo je Nele tu od ekipe,a to nije dovoljno...jbg-a što se tiče humora i zezancije u poslednjih par godina sa prostora bivše Juge,bosanci su najjači i to sa hum.serijom Lud Zbunjen Normalan....to je pravi BINGO :rofl: !!!
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Ovo novo je sra*e kroz gusto granje. Ni do kolena Složnoj Braći, a sa TLN je besmisleno i porediti. Sve u svemu. :thumbdown:
Širim haos!
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Pogledao sam juce...
Isti je to fazon kao i stara TLN...sarkasticno prikazivanje danasnje realnosti.
Korisnikov avatar
daka
Banned
Reactions:

Post od daka »

Ne bih rekao,ono pre je vise bilo kao predvidjanje. :nonono:
Vidim da si u 29-toj,pa nisam siguran koliko si mogao u ono vreme da ih ispratis,i ja sam bio tu negde na granici tadasnjih "razumevanja"!
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Tacno...bio sam klinac kad se to emitovalo ali sam gledao kasnije na vhs kasetama.
Sto se tice predvidjanja o raspadu Jugoslavije, nije to ni bilo klasicno predvidjanje nego pretpostavka za ono sto je usledilo zbog pojacanog nacionalizma u to vreme...znalo se da ce biti tako ako pukne rat.

Tad su bile fore kad vlada strajkuje ispred rudnika i trazi da se rudari odreknu plata u njihovu korist a sad recimo vlada na kladionici zaradjuje pare.
Bile su fore za privatne radne akcije (asocijacija na nadolazecu tranziciju u kapitalizam) a sad skola za sponzoruse (srb realnost) itd.

Ima slicnosti ali ono sto mi se vise svidjalo kod starih je taj sarajevski humor koji volim kao i glumacka ekipa koja je bila bolja.
Mana kod novih je sto su previse nacionalisticki obojeni...
Korisnikov avatar
mr.Big
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 21:02

Post od mr.Big »

Nele provlači i agresivno nameće svoje političke stavove, kao i na koncertima za dijasporu. Naravno da svako ima pravo na to, ali kad se neko kao Bora, Emir ili Nele toliko srozaju i postani agitatori ispred publike koja je došla negde zbog zabave... :thumbdown:
Odgovori