Hyundai i30
- hyundai_i30
- Pridružio se: 02 Avg 2022, 05:13
- Garaža: Hyundai i30 1.4 16V, 2011. (plin + benzin)
Re: Hyundai i30
Da li neko moze da preporuci kvalitetnu navlaku/zastitu za volan ili makar prakticnu u smislu da radi svoj posao, ruke se ne znoje, dugotrajna zastita itd.?
Sent from my M2101K6G using Tapatalk
Mogu ja koznu koja se sije, vodo na mojoj temi za Auris.godinu dana nije mrdnula.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Isto, moja ima evo već 3 godine i baš je dobar osećaj pod rukama.
- hyundai_i30
Ako nije rucni rad da ne kazem manufaktura, posaljite neki link tog modela navlake.
Kozu sam bas hteo da izbegnem zbog potencijalnog znojenja dlanova, ali ako kazete da sa tim nema problema, onda verujem na rec
Kozu sam bas hteo da izbegnem zbog potencijalnog znojenja dlanova, ali ako kazete da sa tim nema problema, onda verujem na rec

google aliexpress.
Ja sam moju platio beše nešto ispod 2 dolara sa poštarinom. Dodje sve sa koncem (nije konac nego neka plastika koja liči na konac) i alatkom za provlačenje.
Model sam birao prema izgledu i prema obimu volana koji sam prethodno izmerio.
Sad da li je manufaktura ili velikoserijska industrija ne bih znao, pre bih po ceni rekao da je industrijiski proizvod.
Ja sam moju platio beše nešto ispod 2 dolara sa poštarinom. Dodje sve sa koncem (nije konac nego neka plastika koja liči na konac) i alatkom za provlačenje.
Model sam birao prema izgledu i prema obimu volana koji sam prethodno izmerio.
Sad da li je manufaktura ili velikoserijska industrija ne bih znao, pre bih po ceni rekao da je industrijiski proizvod.
- hyundai_i30
Jasno, hvala na savetu. Gledao sam po gradu u par prodavnica navlake, a takodje i na sajtovima novih internet prodavnica i prakticno svi nude iste modele. Mislio sam da si narucio negde kod nas, zato zatrazih link.
Pomenuo sam rucni rad jer sam bacio pogled na @Bax -ovu temu gde procitah da je covek prakticno sam narucio kozu i potom sredio svoj volan, samo mi nije bilo jasno da li je rucno sivena ili serijska proizvodnja.
Svakako mi je najbitnije da ima preporuka za kozne navlake i da se ne znoje dlanovi, tj. nema proklizavanja volana.
Jedina stvar koja je vidno propala na autu je obloga volana i to samo hocu da zastitim jer znam da to nije samo slucaj kod mene vec poznat bug Hyundai masina...
Pomenuo sam rucni rad jer sam bacio pogled na @Bax -ovu temu gde procitah da je covek prakticno sam narucio kozu i potom sredio svoj volan, samo mi nije bilo jasno da li je rucno sivena ili serijska proizvodnja.
Svakako mi je najbitnije da ima preporuka za kozne navlake i da se ne znoje dlanovi, tj. nema proklizavanja volana.
Jedina stvar koja je vidno propala na autu je obloga volana i to samo hocu da zastitim jer znam da to nije samo slucaj kod mene vec poznat bug Hyundai masina...
Meni je uradio lik iz Kraljeva za 50 eura baš na i30. Vrh je uradio. Ima ga na KP
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

- hyundai_i30
Ovo je stvarno vrhunski i rekao bih da ko voli bas estetiku, vredi iskesirati 50e jer bi trebalo da je zastita i estetska i na duze staze... Odmah krecem da prelistavam KP 

https://www.kupujemprodajem.com/automob ... las/440691
Ovaj lik. Možeš da pošalješ volan kurirskom službenom. Malo je teži za dogovor iz razloga što prvo uvek ispoštuje ljude koji trguju sa kolima kojima stalno radi volane.

Ovaj lik. Možeš da pošalješ volan kurirskom službenom. Malo je teži za dogovor iz razloga što prvo uvek ispoštuje ljude koji trguju sa kolima kojima stalno radi volane.

- hyundai_i30
Hvala na informacijama. Videcu sta ce reci... Vidim KP oglase "kozne navlake" za 700 kinti, cista koza, nema sta
. Vidjao sam takve i po prodavnicama po gradu, "koza", eko-koza, PVC, ali vec pod prstima vidis da nije to to.
Zato sam postavio pitanje ovde da ljudi preporuce nesto. Ovo sto imas je bas skupo, jer taj novac za tako nesto nisam planirao, ali nekako na slici izgleda bas onako kako treba i pozvacu lika radi detalja, jer ako se kesiraju tolike pare, da to stvarno bude na duze staze da zaboravis da si to uopste kupio...
Videh da je startna cena 35e, ali zavisi od volana i koliko materijala i posla ima, mozda i nadjemo neki dogovor oko cene

Zato sam postavio pitanje ovde da ljudi preporuce nesto. Ovo sto imas je bas skupo, jer taj novac za tako nesto nisam planirao, ali nekako na slici izgleda bas onako kako treba i pozvacu lika radi detalja, jer ako se kesiraju tolike pare, da to stvarno bude na duze staze da zaboravis da si to uopste kupio...
Videh da je startna cena 35e, ali zavisi od volana i koliko materijala i posla ima, mozda i nadjemo neki dogovor oko cene

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Lepo je odradjeno, medjutim boja je bas promasena.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Ovu sam ja uzimao, sto je na drugoj slici oglasa. I ta je prorodna koza, ostale varijante su skaj.
https://m.kupujemprodajem.com/automobil ... 6340901925
Evo na Astri
time=1657480429 user_id=69]

https://m.kupujemprodajem.com/automobil ... 6340901925
Evo na Astri
time=1657480429 user_id=69]

Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
- hyundai_i30
Kontaktirao sam lika preko KP-a, slao slike i klip svog volana jer je u bas u losem stanju. Kaze za moj volan ima 2 varijante presvlake i cena bi bila 45e za jeftiniju i 55e za skuplju i kako on kaze kvalitetniju kozu. Ocigledno i on prati rast Euribora pa je malo podigao cene u skladu sa tim, gorivom i svim ostalim
.
Zezam se, naravno da je sve poskupelo. Nisam uopste racunao da puknem tolike pare, ali ovo vec nije navlaka, nego presvlaka volana i trebalo bi da je resenje na duze staze. Ne svidja mi se sto volan mora da se salje i bez auta si par dana, ali drugacije ne moze kako stoje stvari, cak i da se ode u Kraljevo...
Poslao mi je sliku koja je u prilogu kako izgleda jedan od volana koji je odradio. Ovako sa slike izgleda da vredi tih para iako je stvarno puno.
Na drugoj slici je prikazano koliko je propao volan kod mene i kome definitivno treba neki upgrade...

Zezam se, naravno da je sve poskupelo. Nisam uopste racunao da puknem tolike pare, ali ovo vec nije navlaka, nego presvlaka volana i trebalo bi da je resenje na duze staze. Ne svidja mi se sto volan mora da se salje i bez auta si par dana, ali drugacije ne moze kako stoje stvari, cak i da se ode u Kraljevo...
Poslao mi je sliku koja je u prilogu kako izgleda jedan od volana koji je odradio. Ovako sa slike izgleda da vredi tih para iako je stvarno puno.
Na drugoj slici je prikazano koliko je propao volan kod mene i kome definitivno treba neki upgrade...

Poslednja izmena od hyundai_i30 u 21 Okt 2022, 10:39, izmenjeno 1 put ukupno.
Pa ovo je možda baš moj volan 
Slažem se da je preskupo ali ne trpim presvlake. Ovo je mekano, prijatno na dodir i lepo urađeno. Ko ne zna kako izgleda original volan može lagano da misli da je u pitanju fabrička varijanta.

Slažem se da je preskupo ali ne trpim presvlake. Ovo je mekano, prijatno na dodir i lepo urađeno. Ko ne zna kako izgleda original volan može lagano da misli da je u pitanju fabrička varijanta.
- hyundai_i30
Hahaha, mozda sto kazes je tvoj volan...
Lik koji radi ovo je bas pun sebe i kaze da je njegov rad daleko bolji nego fabricka Hyundai presvlaka i to je ok, covek ceni svoj rad... Jeste tezak u konverzaciji, ali mi je bitnije da odradi to ljudski ako se odlucim definitivno.
Ne znam koliko je samo dugotrajno resenje, ali sa slika deluje da jeste i bas lepo izgleda, nema sta.
@Bax Cekaj, jel si i ti narucivao kod ovog lika ili kako?
Bitno mi je da ako pucam tipa 55e + postarina + ostajem bez auta na 2-3 dana to treba da traje stvarno da zaboravi covek da je uopste radio presvlacenje, a ne tipa 2 god. i da krene da se haba, ali to zavisi od vise faktora i takav rizik se preuzima...
Lik koji radi ovo je bas pun sebe i kaze da je njegov rad daleko bolji nego fabricka Hyundai presvlaka i to je ok, covek ceni svoj rad... Jeste tezak u konverzaciji, ali mi je bitnije da odradi to ljudski ako se odlucim definitivno.
Ne znam koliko je samo dugotrajno resenje, ali sa slika deluje da jeste i bas lepo izgleda, nema sta.
@Bax Cekaj, jel si i ti narucivao kod ovog lika ili kako?
Bitno mi je da ako pucam tipa 55e + postarina + ostajem bez auta na 2-3 dana to treba da traje stvarno da zaboravi covek da je uopste radio presvlacenje, a ne tipa 2 god. i da krene da se haba, ali to zavisi od vise faktora i takav rizik se preuzima...