Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Re: Dobro veče

Post od Geza »

Novi britanski premijer (onaj sa đačkom torbom).

Slika
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
Gazu
Reactions:
Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V

Post od Gazu »

A za 4 evra može da kupi Office 2019 ili 2021, i da bude miran sve dok ne reinstalira operativni sistem na tom kompu.
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

Proveri za te cene kljuceva da li je phone activation?

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

Slika
Korisnikov avatar
Gazu
Reactions:

Post od Gazu »

Jeste phone activation, o tome i govorim. Al se ne mora zezati čovek baš sa telefonom, može se i na getcid.info. Za privatne potrebe, s time nema zime.
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

A i da mora phone activation sta je problem, lokalni broj se poziva. Slobodno podeli sajt, to je dobra cena za ofis.
Korisnikov avatar
Woodoo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:12

Post od Woodoo »

Geza napisao: 25 Okt 2022, 14:44 Novi britanski premijer (onaj sa đačkom torbom).

Slika
Slika
BigMazzy
Reactions:
Pridružio se: 03 Feb 2019, 10:10

Post od BigMazzy »

Ko ima više ukućana, a da koriste office alatke plus cloud, Microsoftov nalog, mislim da može 4 ili 5 korisnika za 800 dinara mesečno kompletan office plus cloud, svakome po 1TB.
Ko neće, zna se, piraterija bajo moj :)

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Ja sam jako jeftino kupio 2021 pro trajnu licencu, oko 15e. Placati za sve pretplate je meni katastrofa i cista pljacka.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
miovrag
Reactions:
Pridružio se: 08 Okt 2017, 16:15
Garaža: Seat Leon

Post od miovrag »

Ja imam službeni mic office,strašna stvar.
Sav upload slika i videa radim na onedrive.

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk

ftj
Reactions:

Post od ftj »

Sta ces kad promenis firmu :)
BigMazzy
Reactions:
Pridružio se: 03 Feb 2019, 10:10

Post od BigMazzy »

Xepoj87 napisao:Ja sam jako jeftino kupio 2021 pro trajnu licencu, oko 15e. Placati za sve pretplate je meni katastrofa i cista pljacka.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Naravno, uvek ima neki period kad nalete popusti itd, samo ljudi to slabo koriste.
Na primer Spotify sam uzeo porodični paket i odmah sam podelio sa zainteresovanim kolegama, 160 dinara mesečno po čoveku, isto tako može za sve aplikacije koje nude te porodične ili službene pakete.
Npr Microsoft office kad se podeli na više članova izađe mesečno po 200 kinti, nije mnogo al znači ljudima koj ma treba.

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

ftj
Reactions:

Post od ftj »

Za ofis konkretno mozes da platis 3-4 evra i da imas trajnu licencu koju mozes u tom trenutku najcesce aktivirati na vise racunara.
Korisnikov avatar
Gazu
Reactions:

Post od Gazu »

Evo gde ima da se kupi Microsoft Office, kao i Windows na tu foru što sam rekao.
https://www.allkeyshop.com/blog/

Tu unosite u pretragu šta želite, on vam ponudi radnje koje to nude po nižim cenama, i odatle odete na sajt tih prodavnica. Ja sam do sad uzimao kod njih u HRK, i Gamers Outlet. To pominjem ukoliko neko želi da pita i koji su pouzdaniji, ali ja to kažem samo gde sam kupovao ja, i nije bilo problema. U Gamers Outlet mi se desilo jednom da kod nije hteo da se aktivira - u getcid.info mi je rekao da neće, i onda su mi poslali novi kod. Sve veoma brzo.

Što se Office-a tiče, da, ovo je priča gde se dobija samo program, i to na jednom kompjuteru, ali moguće da ima varijanti da se uzme kod i za više kompova. Ja sam uvek uzimao za po jedan, a ako bi uzimao za više, to bi onda uzeo tako da baš odmah unesem taj kod u sve kompjutere. Ne da držim kod u šteku.

Za Office 365, slažem se, to je odlična stvar, ali mi je velika razlika kad ja mogu da kupim za kompjuter licencu jednom za svagda, pa da ne mislim više o plaćanju nečega na mesečnom nivou.

Cloud se slažem da vredi. I ja imam isto Office 365 poslovni nalog, s tim da u okviru njega nemam i programe, već "samo" 1TB na cloudu i šta već ide s tim - što je meni brutalno. To mi odlično dođe, a neko je pomenuo šta kad odeš promeniš posao - pa ništa, svi su mi ti fajlovi na kompu, samo ih prebaciti na neki drugi nalog. Međutim, važno je reći da su te cene cloudova uniformne za ceo svet, i dok su isplativije nekome na Zapadu čiji se sat rada mnogo više plaća nego kod nas. No opet, verovatno bi uzeo sam sebi Office 365 da ga nemam na poslu, ali bi vijao što jeftiniju varijantu.

E, da, a i ovo vredi reći. Ovako kao što sam opisao ako se kupi Microsoft Office, on onda radi na svim korisničkim nalozima na tom kompjuteru.
Korisnikov avatar
miovrag
Reactions:
Pridružio se: 08 Okt 2017, 16:15
Garaža: Seat Leon

Post od miovrag »

Kolega,sudjeno mi je tu do penzije

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk

Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Odgovori