A NS-SU je nizbrdo?

Kad se ide uzbrdo nije ni cudo.Bogdan napisao: 23 Okt 2022, 10:58 Kod mene nrp, uvek veca potrosnja kad se iz Srb vracam za De nego obrnuto
Ford S-Max 2,5t
Toga sam se i ja "bojao", jaka je potrosnja za 2.0 quattro, pa sam se odlucio za 3.0tdi u A6ici. Mislim da ce biti bas slicna potrosnja, a dosta jaci motor, pravi quattro i nije S tronik. Videcemo uskoro.carov2 napisao:Neverovatno...ja imam taj motor u Audiju A5, ali je kod mene quattro, plus su mi točkovi 255/35 r19, tako da ne može da pokaže takve cifre.
Danas sam išao KL-PI i do Negotina išao lagano, auto pokazivao 5.x l/100km, taman sam hteo da se pohvalim.
Inače A5 190 TDI quattro kod mene oko 8 l/100 km prosek na uzorku od skoro 50k km.
Nije malo, A4 B8 TDI 170 je bio na oko 7 l/100 km.
Matematiku menja i webasto, kojeg baš silujem.
Sent from my LE2121 using Tapatalk
Da mahnem najvećem gazdidag81 napisao:Do kraja novembra bi trebalo, dok se plati, pa prevoz, carina..
Videcemo, krenuo sam opet na G30 M paket X drive pa se presaltao ne znam kako na A6. Tj. znam, usao na mobile.de i video 55tfsi u fullu za extra cifru. Nisam odreagovao odmah i naravno otisao je u danu i onda sam tako bauljao trazio istog, ali svakom nesto fali od opreme a da nije bio skuplji 5000e od ovog sto me privukao.. Onda sam gledao 40tdi ali quattro S line. Gledao malo klipove i potrosnju, puno mi to nesto za 2.0 a i S tronic mi nesto postao bezveze i prebacih se na 50tdi
Nadam se samo da nece brzo na oglase.
Послато са SM-G991B помоћу Тапатока