Ne znam, dizajn se može nekome sviđati, nekome ne - meni dizajn i nije nešto wow.
Ali je unutrašnjost, a naročito sedišta su wooow za taj novac naravno (iako nije baš jeftin)
Od "nešvapskih" kvalitetnih opcija spomenuo bih Alfa Giuliu i Peugeot 508. Udobna, dinamična, moderna, lepa vozila. Ne znam šta će ti povišeno vozilo, ako je naglasak na putnoj udobnosti. Tu je i Kia Stinger, ali to je verovatno previše egzotičan izbor i ima veliki pad cene.
Poviseno vozilo zbog ulaska/izlaska i sedenja... Sta ces stari se .... Inace uvek bi pre isao na put sa nizim autom nego sa visim... Ali sta ces... Pezo 508 mi se bas svidja ...
Baš zbog toga pomenuh C5X, iako znam da si spominjao isti.
On dođe nešto kao kompromis ta dva sveta.
Povišen je, a u isto vreme nudi izuzetnu putnu udobnost (ima i izuzetnu zvučnu izolaciju). Takođe nudi upotrebljiviji/praktičniji prtljažni prostor za porodično korišćenje
Slazem se za citroen c5x posebno jer je vislji a ipak udoban i vozi se slicnije limuzini....
Sad izgled nekog odije ali je cool auto...
Jedina mana mu je mozda pad cene st9 u ovoj prici nije bitno...
Meni se bas svidja ds7 ali je on malo veliki za mene. Inace vise volim manje a funkcionalnije automobile zbog mnogo razloga Ali mi se ds7 bas svidja… Ovih dana sam u guzvi, ali se nadam da cu probati uzivo koji auto jos ove nedelje…
Ja bih gledao Camry ako je limuzina u pitanju i ako će se koristiti duže, vozio sam se u gomili i starih i novih, čak i primerci sa preko 500k su bili odlični. Ako se gleda vrednost pri prodaji polovnog auta posle, onda ipak nešto evropsko.