Kupovina novog auta oko 50.000 Eur
Re: Kupovina novog auta oko 50.000 Eur
Skuplji je 10% od E klase a ne vredi toliko... Plus bi morao opet da se stisnem da ga izkonfigurisem za moj fond. Iskreno receno mazda CX-60 za slicnu velicinu daje mnogoooo vise za mnogo manje para... Po velicini i fondu GLB bi mi mnogo vise odgovarao. Ali on pak ima neke svoje specificnosti... dizajnerske i ostale ...
ja vise kod tih suv mercedesa na mogu da pohvatam koji je koji, lik kupio neki novi merc letos, dzip je ali ne znam koji jer nema oznaku, posle 2 meseca mu zabagovala elektronika i zavrsio u servisu na skoro mesec dana a placen preko 100k eura, jebo takav auto
I kad imaju iste oznake izgledaju različito 
Imaš GLC što 'zaličuje' na SUV, a imaš i GLC što liči na grand kupe

Imaš GLC što 'zaličuje' na SUV, a imaš i GLC što liči na grand kupe

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Pa dobro, tome i služi garancija.OMP napisao: 04 Nov 2022, 08:11 ja vise kod tih suv mercedesa na mogu da pohvatam koji je koji, lik kupio neki novi merc letos, dzip je ali ne znam koji jer nema oznaku, posle 2 meseca mu zabagovala elektronika i zavrsio u servisu na skoro mesec dana a placen preko 100k eura, jebo takav auto
Ako si mislio da se novi automobili ne kvare, pogrešio si

Nema tog brenda koji nema probleme., pogotovu vozila sa tonom elektronike i raznoraznim softverima..
Brzine idu u H-a !!!

- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Novi GLC je toliko skup da uši otpadaju.
Ali je baš dobar.
Sent from my LE2121 using Tapatalk
Ali je baš dobar.
Ni blizu tako dobar. Evo bas sam celo jutro proveo kod Mercedesovog dilera na zameni guma. Spolja je lep, iznutra je nesto izmedju E klase i C klase sa povisenim sedenjem. Ne izgleda nista specijalno... A za toliku velicinu auta prostora bas onako... Za cenu od 80.000 kolika je bila cena izlozenog modela...
- carov2
- Kontakt:
Znači nisi oduševljen...
Meni baš deluje kao dobar kompromis.
Meni baš deluje kao dobar kompromis.
Meni se isto nije svideo glc, nista specijalno, blizi je, da ne kazem isti kao i C, a kosta kao E koji je bas osetno bolji od oba. Drugo ja ne znam kako neko ono moze da vozi, ogroman, a unutra kao u tenku, skuceno, klaustrofobicno, jos ako su tamna stakla, mrtav ugao 200 stepeni.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
A neki Volvo SUV?
Ford S-Max 2,5t
Ford S-Max 2,5t
To mozda mogu da oprostim daciji, fiatu i sl jeftinim kolima ali autu od 120k eura stvarno ne bih mogao, sta da krenes negde na put sa takvim kolima jer se takva kupuju ne za vozikanje po gradu nego za prelazenje km, ja bih poludeo, ko ti garantuje da nece opet nesto da zeza, pa ako treba da razmisljam i sa novim autom kao sa nekim polovnim onda da ga ebem.... sa druge strane jeste logicno da ce pre nesto da gecrkt na takvom autu nego na daciji ali opet mnogo para za takvu zajebancijuDay Walker napisao: 04 Nov 2022, 09:01
Pa dobro, tome i služi garancija.
Ako si mislio da se novi automobili ne kvare, pogrešio si
Nema tog brenda koji nema probleme., pogotovu vozila sa tonom elektronike i raznoraznim softverima..
- 123456
- Pridružio se: 30 Nov 2012, 05:14
- Garaža: Nissan X-trail e-power Tekna
Ljubo, jesi razmišljao o škodi ENYAQ? Dovoljno velika, provereni proizvodjač, uklapa se u cenu...
- carov2
- Kontakt:
Najbitniju stvar nisi naveo. 
...a mislim da je on naveo da mu takve stvari ne odgovaraju.

...a mislim da je on naveo da mu takve stvari ne odgovaraju.

- 123456
Nisam ispratio 
Koliko sam razumeo, sve je u opticaju sa povišenim klirensom, samo da nije dizel...

Koliko sam razumeo, sve je u opticaju sa povišenim klirensom, samo da nije dizel...
Svidja mi se ENYAQ, jedino sto je to elektricni auto, a ako uzimam od firme auto necu elektricni (zadnji put mogu da biram jos konvencionalni
). Inace zadnjih dana ne stizem nista da pogledam, plus sam opet u razmisljanju da li u opste da uzmem od firme liz auto... A nemam jos mnogo vremena da odlucim 

- 123456
S obzirom na budući trend i moguće olakšice, mislio sam da ti je bas električni auto u prednosti pri izboru.
Tvoj trošak je 1% vrednosti auta mesečno sa održavanjem, gorivom, osiguranjem...?
Tvoj trošak je 1% vrednosti auta mesečno sa održavanjem, gorivom, osiguranjem...?