@ljubitelj Svaka cast na iscrpnom objasnjenju. Apropo price vezane za gasenje auta od pre neko vreme, ipak sam preventive radi otisao kod majstora od poverenja svog matorog jer sam trenutno u drugom gradu i covek je za svaki slucaj potpuno ocistio klapnu koja je bila bas zaprljana, izvadio je kada se motor ohladio i pokazao mi je, bas je bila uprljana, a rekao je da mora da bude kristalno cista i da cesto ljudi zanemare tako prostu stvar, menjaju delove, a klapna mora na neko vreme da se proverava jer samo ciscenje moze da resi mnoge probleme u najavi. Majstor kaze da je po njemu iskljucivo prljava klapna bila razlog gasenja kao sto si ti i pomenuo, a ne nagib auta jer je bas skoro opravljao i30 koji je imao slican problem i zato mi je ovo pedantno sve ocistio.
Narocito mi znaci preporuka za multiventil koji cu zdravlje Boze kupiti za nekoliko meseci kada budem menjao plinsku bocu. Plinadzija mi je ovako informativno rekao da bi me zamena multiventila za moju bocu sada iznela cirka 30 evrica, ali ne znam o kojoj marki multiventila se radi. Ipak je rekao ono sto smo rezimirali, za sada nema potrebe menjati multiventil jer TNG sistem funkcionise i analiziran je detaljno sa njegove strane...
Sent from my M2101K6G using Tapatalk