Dobro veče
Re: Dobro veče
Ima li ko iskustva sa kupovanjem family premium naloga za jutjut?
- Kako dodavati ljude u grupu?
- Da li samo treba vpn pri prihvatanju ili mora gpay za njih zbig adrese plus vpn?
- I koja je zemlja sad najjeftinija i koji vpn dobro radi za tu zemlju?
Hvala unapred.
Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
- Kako dodavati ljude u grupu?
- Da li samo treba vpn pri prihvatanju ili mora gpay za njih zbig adrese plus vpn?
- I koja je zemlja sad najjeftinija i koji vpn dobro radi za tu zemlju?
Hvala unapred.
VPN samo za trenutak plaćanja. Dodaješ svoje u family u okviru podešavanja svog naloga.
ARG bila jeftina, promenili su cene.
Sent from my SM-G770F using Tapatalk
ARG bila jeftina, promenili su cene.
Jutub netflix i spotify sve adrese vpnova bleklistuju pa je jako tesko naci neki koji ce raditi. Ja sam skinuo surfshark vpn trial 7 dana i preko turske uplatio jutub premium nekih 200 din mesecno izadje.
Da se ispravim: trenutak PRVOG plaćanja.
Ja imam sufrshark i probao tursku, a ono ip kaže bugarska.
A ne treba se zezati sa gpay-om za "članove porodice"?
Jer meni prijavljuje posle "Ne moze se pristupiti porodičnoj grupi nismo u istoj zemlji.".

A ne treba se zezati sa gpay-om za "članove porodice"?
Jer meni prijavljuje posle "Ne moze se pristupiti porodičnoj grupi nismo u istoj zemlji.".
Nije postojao Gpay tada, ne znam. Znam da sad ne mogu njega jer nisam "čist".
Sada uopšte ne može to da se kupi. Traži vrrovatno da i kartica bude iz te zemlje. A namestio sam da je lokacija iz te zemlje.
Dobro veče
Kao sto rekoh, jutjub bleklistuje ip adrese vpnova. Moras da rifresujes dok ne naletis na neki koji radi. U suprotnom ti samo kaze da za ovu lokaciju jutub premium nije dostupan.
Ma to prodjem i dodjem na stranicu za placanje i da dodam karticu i nece.
Meni je proslo to pre par nedelja, sumnjam da je nesto u medjuvremenu menjano. Koja greska izadje? jel masterkard inteza?
Probaj da u tom trenutku pređeš na konekciju bez vpn-a, tj kad uneseš karticu pre nego klikneš za dalje. Meni je provajder bio dodelio statičku ip adresu koja je bila na crnoj listi procesora platnih kartica i nisam mogao da plaćam dok se ne prebacim na Telenor internet. Šetali su me mesecima, da se javim banci, da ovo, da ono... I na kraju kad su promenili ip, sve se normalizovalo. Supernova inače...sebekkg napisao: 20 Nov 2022, 17:55 Ma to prodjem i dodjem na stranicu za placanje i da dodam karticu i nece.
I meni je supernova. I normalno kad smo svi natovani to nam se desava, a za statičku traže oko 700-800 ako se ne varam.
@ftj korisrim intezinu za internet placanje, pa kad nije htelo to onda sam napravio neke virtualne i opet isto greška.
Nisam pokusavao da se u tom trenutku isključim sa vpn-a.
@ftj korisrim intezinu za internet placanje, pa kad nije htelo to onda sam napravio neke virtualne i opet isto greška.
Nisam pokusavao da se u tom trenutku isključim sa vpn-a.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Drugar razmišlja da kupi Nissan Juke 2011. godište sa 110.000 km na satu. Motor je benzinski sa 190 konja (mislim da je 1.6). Da li možda neko zna kako se pokazao taj motor?
Ako se secam dobro ta verzija je bila uparena sa CVT menjacem. Motor je bas veliki potrosac spram velicine auta. Secam se da je zimi opusteno bord pokazivao prosek 17 litara, gradska voznja krace relacije. Dosta se "drao" a ubrzanje nije pratilo intenzitet dranja. Ne bih ga preporucio ni za zenskog vozaca.
Kako se sada postavlja oglas na polovniautomobili.com ? Prethodnog puta sam postavljao pre nekoliko meseci i bilo je intuitivno i jednostavno, sada traži neki profil, logovanje, novi mejl, složeniju lozinku... ima li i dalje nekog prostog načina?