Sport
- Martin Mystere
- Pridružio se: 18 Dec 2020, 21:09
- Garaža: Ford Mondeo Mk5 2.0 TDCI Powershift
Re: Sport
Igraju onoliko koliko im Brazil dozvoli a ovi su jednostavno prejaki, prebrzi, previše tehnički bolji od naših večeras
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Bolji Brazil, da nisu naši igrali ko pičke bilo bi 5:0. Sad su videli šta i kako pa nek se opamete za naredna dva meča. Bar se nisu obrukali.
Ovako sve ok, da pobede ove Marokance i Ausländere i super.
Ovako sve ok, da pobede ove Marokance i Ausländere i super.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Mnogo su mlaki bili nasi sminkeri. Golman se jedino pokazao po meni, Tadic mi je bio jako mlak. Kako sam ga zgotivio proslo prvenstvo kad je kidao, sad sipak. Lepo rekoh caletu, iz X u kantu da odigra.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tadića su zatvorili sa svih strana.
Videlo se posle 10minuta da će biti igra mačke i miša. Naši nisu mogli da drže loptu,da povežu nekoliko pasova, da organizuju akciju, ništa nisu uspevali.
Jednostavno je Brazil prejak za nas.
Biće zanimljivo protiv Kameruna i Švice.
Videlo se posle 10minuta da će biti igra mačke i miša. Naši nisu mogli da drže loptu,da povežu nekoliko pasova, da organizuju akciju, ništa nisu uspevali.
Jednostavno je Brazil prejak za nas.
Biće zanimljivo protiv Kameruna i Švice.
Jak je Brazil za onu našu reprezentaciju od juče. Falila nam je pas igra i tranzicija iz odbrane u napad. Ne možemo ocekivati od napadača da iznosi loptu već za to služi vezni red, juče je to baš zakazalo. Nisu mogli 3 pasa u napred da sastave u većini slučajeva. Tadića stavili u džep jer znaju da ne smeju mu dati mesta, sudija klošar daje žuti karton u petom minutu umesto opomenu. Ne sudi faule brazilaca koji su za kartone, ne daje žuti nejmaru za simuliranja.
Ono što jeste zeznuto jeste što su brazilci sitniji i samim tim eksplozivniji ali su mi pak delovali nekako previše energični sad da li je to bilo samo 10ak minuta drugog poluvremena da daju golove i onda lagano jer čim su naši krenuli napadački, oni krenuše da se razvlače za šta su opet trebali biti sankcionisani od strane sudije ali eto.
Pobediće naši Kamerun ali sa Švajcarskom je najbitnije da naši ne budu sami sebi najveći protivnik.
Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
Ono što jeste zeznuto jeste što su brazilci sitniji i samim tim eksplozivniji ali su mi pak delovali nekako previše energični sad da li je to bilo samo 10ak minuta drugog poluvremena da daju golove i onda lagano jer čim su naši krenuli napadački, oni krenuše da se razvlače za šta su opet trebali biti sankcionisani od strane sudije ali eto.
Pobediće naši Kamerun ali sa Švajcarskom je najbitnije da naši ne budu sami sebi najveći protivnik.
Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
Nije ni Kamerun za podceniti, bice to takodje teska utakmica za nas, bas iz razloga sto je bitna utakmica i za nas i za njih. Cak sta vise, mislim da cemo lakse igrati sa Svajc nego sa Kamerun.
Sto se utakmice od sinoc tice, mnogo lose, citavu utakmicu nismo imali nikakvu igru, Pas igra je bila nemoguca misija. U nekim momentima je bilo zalosno gledati kako nas razvlace i pritiskaju, izgledali smo kao polu amatari na terenu. O sudiji ne treba trositi reci, debil... Nije nam on kriv, da se razumemo.
Ford S-Max 2,5t
Sto se utakmice od sinoc tice, mnogo lose, citavu utakmicu nismo imali nikakvu igru, Pas igra je bila nemoguca misija. U nekim momentima je bilo zalosno gledati kako nas razvlace i pritiskaju, izgledali smo kao polu amatari na terenu. O sudiji ne treba trositi reci, debil... Nije nam on kriv, da se razumemo.
Ford S-Max 2,5t