Kuda za doček?
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Kuda za doček?
Kakvi su Vam planovi za docek: kuća, kafana, klub, restoran, put, trg ...?
Neka preporuka?
Neka preporuka?
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Re: Kuda za docek?
Krećem iz kuće, u restoran na laganu večericu, pa posle u kafanu na narodnjake i lešenje do zore. U povratku kući ću da obiđem trg, ako ima neko zaostalo pivo, da se ne baci. U klub idemo na reprizu, malo tehno, ovo-ono, braća Đogani i Lepi sa njima.
Isključivo kućne varijante, u društvu porodice i prijatelja. Mator sam za sve ostalo. Da imam para uplatio bi nedelju dana na nekim ostrvima, da se okupam malo. Inače me ne drži ta novogodišnja euforija, bar ne kad je sam doček u pitanju. Volim što su praznici, da mogu da odmorim, provedem vreme sa dragim ljudima i naravno, da se dobro najedem.

Isključivo kućne varijante, u društvu porodice i prijatelja. Mator sam za sve ostalo. Da imam para uplatio bi nedelju dana na nekim ostrvima, da se okupam malo. Inače me ne drži ta novogodišnja euforija, bar ne kad je sam doček u pitanju. Volim što su praznici, da mogu da odmorim, provedem vreme sa dragim ljudima i naravno, da se dobro najedem.

Posetite www.garaza.rs !
Ja ću najverovatnije pod Jorgan planinu. 

Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Kucna varijanta kod kuce ili prijatelja, brace, rodbine, kumova. 

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Re: Kuda za doček?
Ja planiram da idem na put. Obilazim Salzburg, Minhen i Bec, uz posetu GarmisPartenkirhenu prvog januara kada je turneja cetiri novogodisnje skakaonice. Takodje, planiram i da obidjem BMW muzej, bice i reportaza za forum 
TT2

TT2
Nemam pojma,nervira me kod nove godine sto se malo forsira taj provod i odlazak negde,a ako hoces da ides negde treba ti barem +3/4 ljudi za separe ili veci sto jos vise i onda uvek bude neko ko se ne gotivi...
Naravno i ove godine sam resio da se organizujem na vreme,ali verovatno kao i uvek necu znati do par dana pre (prosle sam 31.popodne odlucio). Verovatno u neku od ovih kafanica sto nicu svuda u poslednje vreme sa par ortaka
Naravno i ove godine sam resio da se organizujem na vreme,ali verovatno kao i uvek necu znati do par dana pre (prosle sam 31.popodne odlucio). Verovatno u neku od ovih kafanica sto nicu svuda u poslednje vreme sa par ortaka
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Nemam pojma, mozda do BG-a....poslednja tri doceka sam bio u NS ali ove godine sigurno necu....smorilo..
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
I ja bi voleo da idem u neku kafanu, ali moji nisu za takvu varijantu, tako da ce na kraju biti neki klub. Samo sto nas nema 3, 4 vec 10ak. 
Sent from my Samsung using Tapatalk.

Sent from my Samsung using Tapatalk.
- mix024
- Pridružio se: 25 Apr 2012, 22:12
- Garaža: VW Caddy 2.0 TDI 150 KS
Sa ćerkom i ženom kući (u stanu), tako mi je najlepše.
Naravno posle novogodišnje večere skupljaju se najbliži prijatelji kod nas, pa kulturna proslava. Zadnjih par godna skoro ni ne pijem ništa alkoholno i milina je probuditi se 01.01., a da ti nije muka ceo dan.
Planirali smo neko putovanje, ali iskrslo puno problema, pa su planovi ipak pali u vodu...
Naravno posle novogodišnje večere skupljaju se najbliži prijatelji kod nas, pa kulturna proslava. Zadnjih par godna skoro ni ne pijem ništa alkoholno i milina je probuditi se 01.01., a da ti nije muka ceo dan.
Planirali smo neko putovanje, ali iskrslo puno problema, pa su planovi ipak pali u vodu...
- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
nixa napisao:Ja planiram da idem na put. Obilazim Salzburg, Minhen i Bec, uz posetu GarmisPartenkirhenu prvog januara kada je turneja cetiri novogodisnje skakaonice. Takodje, planiram i da obidjem BMW muzej, bice i reportaza za forum![]()

Never Say Never Again
Solun, od 30. dec do 3. januara, 4 noći u lepom hotelu sa saunom 
Opušteno, treba mi odmor, može i malo šoping, ali nije obavezno
Btw., ima li neko iskustva sa hotels.com, preko njih sam uplatio, nije bilo mesta na booking-u ?

Opušteno, treba mi odmor, može i malo šoping, ali nije obavezno

Btw., ima li neko iskustva sa hotels.com, preko njih sam uplatio, nije bilo mesta na booking-u ?
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Garmiš!nixa napisao:Ja planiram da idem na put. Obilazim Salzburg, Minhen i Bec, uz posetu GarmisPartenkirhenu prvog januara kada je turneja cetiri novogodisnje skakaonice. Takodje, planiram i da obidjem BMW muzej, bice i reportaza za forum![]()

Širim haos!
mix024 napisao:Sa ćerkom i ženom kući (u stanu), tako mi je najlepše.

-
- Banned
- Pridružio se: 26 Jan 2012, 13:12
hir.klinika od 8:30 31.12 do 9:30 2.1.2012

Alfi pada cena isto koliko brzo ubrzava do sto
+1methane.master napisao:Garmiš!nixa napisao:Ja planiram da idem na put. Obilazim Salzburg, Minhen i Bec, uz posetu GarmisPartenkirhenu prvog januara kada je turneja cetiri novogodisnje skakaonice. Takodje, planiram i da obidjem BMW muzej, bice i reportaza za forum![]()
![]()
![]()
garmis je prelep, zugspitze (zugspitzplatte) je jedno od najlepsih mesta gde sam bio...