Stigla zima...

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
BAJKER
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike

Re: ima li snega u KLINICKOM CENTRU SRBIJE

Post od BAJKER »

Koliko znam i u celom BG je to na snazi u vreme sneznih padavina.
http://www.telegraf.rs/vesti/beograd/45 ... u-beogradu
Slika
Korisnikov avatar
iggyboy
Reactions:
Pridružio se: 16 Jul 2012, 14:31
Garaža: 407 coupe 2.2 petrol

Post od iggyboy »

Ma placanje i nije problem koliki ce problem biti da nadjem parking, jedino da krenem bas rano da stignrm tamo u 7:30 pa mozda i nadjem parking, hvala svima u svakom slucaju
▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Ako baš na nađeš spusti se ispod do GAK-a (ako ga ostaviš ispred ulaza kod rotirajućih vrata samo se spustiš dole) i tu vidi da staneš negde al bi morao da ostaneš u kolima tu... Ili da probaš u ulicama okolo ako ne nađeš u krugu.
Korisnikov avatar
vlajko
Reactions:
Pridružio se: 15 Mar 2012, 11:59
Garaža: Honda Civic 1.4

Post od vlajko »

Na dnu Deligradske pred same stepenice su skoro napravljeni sportski tereni i ograđen parking sa naplatom tako da bi tu trebalo da bude mesta.
Evo slika
Slika
Korisnikov avatar
iggyboy
Reactions:
Pridružio se: 16 Jul 2012, 14:31
Garaža: 407 coupe 2.2 petrol

Post od iggyboy »

hvala za info,polazim u pola sedam,tamo sam oko pola osam ako je autoput ociscen, pa ako ne nadjem nesto pokusacu tu
▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
Stjepa
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:36
Kontakt:

Re: Stigla zima...

Post od Stjepa »

Da, ispascu magarac cim se isparkiram (znaci za 15min). Eto priznajem.
Jedino da ostavim NexT-a da mi cuva parking mesto dok se ne vratim, posto se on strasno nervira kad neko stane na njegovo pred zgradom.
Dakle, napisah danas kako me uzasava parking prostor pred zgradom koji nije ciscen.
Podlegao sam i uzeo lopatu u sake i za 2min napravio za svoj auto parking mesto ocisceno do betona.
Ono na sta lici parkin je bukvalno ulazenje u celac. Samo fali da nekog malko zanese pri ulasku i ode na susedni auto. Pride zbog kolicine snega tamo gde na suvom stanu 3 auta sad stanu 2.
Necu stici ni u II brzinu da prebacim neko ce vec uleteti na mesto. A kad se vratim mene ce da ceka potraga za iole komadom praznog prostora gde bih mogao da uguram vozilo. Sad dali cu opet da lopatam... Bio bih debil da to uradim jer bih za nedelju dana tako ocostio ceo parking.
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Je*eni sneg i budale koje se zaglavljuju, otkinuo sam suspleh :glavomuzid: :glavomuzid: :glavomuzid:
Korisnikov avatar
bane valjevo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
Garaža: Hyundai Getz 1.3b

Post od bane valjevo »

Ti ga barem imaš, nema veze što je trenutno u gepeku...

Dobro, ovo je znači unutar regionalni konflikt... Takvi su najopasniji, oni se začas prošire čak do Wolfsburga...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

Ja moj jos prosle zime, blejao je na parkingu ispred mog ulaza 5 dana i svaki dan sam ga gledao da bi negde u aprilu skapirao da je moj.
Drugi jos uvek nisam nabavio, neki dan kada sam radio servis sam se setio da i to moram da uradim

sent from my brain using the force..
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

NexT napisao:Je*eni sneg i budale koje se zaglavljuju, otkinuo sam suspleh :glavomuzid: :glavomuzid: :glavomuzid:
I ove zime. :kezo:
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

HMZS merenje u 06h

Slika

Prognoza za danas i sutra

Slika

Sve u svemu, nema padavina, a od sutra i malko toplije, počeće da se topi, a noću smrzava. Za petak najavljuju moguću ledenu kišu, a za vikend opet padavine, kiša ili sneg, zavisno od temperature.

Jutros vidim da su tragovi kuda izlazim iz garaže, zaledili. Nabacam snega preko, da ima šta da uhvati. Izašao sam iz drugog puta, ali pod jakim gasom i zaletom, bilo je čupavo. Danas moram da nabacam soli, računam da će vredeti na -2 koliko najavljuju dnevnu za danas.

EDIT: Off topic xDrive VS Quattro premešten u odgovarajuću temu... viewtopic.php?f=15&t=1278&start=240
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Re: Одг: Stigla zima...

Post od Saša »

Zanimljivo i kako se temperatura može drastično razlikovati, odnosno postoje ponegde veoma hladni "džepovi": jutros u Novom Sadu oko 7.30 h minus 9, kako izlazimo sve hladnije, a na delu između naplatne rampe i Novih Banovaca gusta magla i u njoj čitavih -17 C (oko 8.40 h). Nadvožnjak kod Batajnice opet -9, a N. Beograd -5. :)

Tapatalk
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

da, vec napisah negde, jutros u 7h u mitrovici -18, negde na pola puta do bg-a oko pola 8 -21c u jednom momentu, a u 8.15 u blokovima prijatnih -9...
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

paja napisao:
NexT napisao:Je*eni sneg i budale koje se zaglavljuju, otkinuo sam suspleh :glavomuzid: :glavomuzid: :glavomuzid:
I ove zime. :kezo:

Ovde zime sam ga bas otkinuo, tj polomio...

Problem je bio sto se na sredini ivice koja je ispod pozarnog zida iskirvio prema tlu, i kada se ide u rikverc bukvalno je funkcionisao kao grtalica... Jbg :)
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Takođe i ja juče drugu zimu za redom. Opet vožnjom u rikverc...
Odgovori