Suzuki SX4 - generalna tema
Re: Suzuki SX4 - generalna tema
Ha, zanimljivo.
Dobio sam user manual na francuskom a na netu nikako da pronađem uputstvo za ovaj novi sat. Da li znaš kako se to radi ili da li ima neko ko to zna. U međuvremenu idem ponovo da tražim uputstvo.
Evo od 45 sek., doduše na italijanskom, ali prati šta radi.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
Hvala tebi na trudu ali ovo je za sx4 cross. Totalno je sve drugačije, moj sat je ovakav.
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Prodji kroz meni, mora biti na istom mestu gde se biraju merne jedinice za predjeni put i temperaturu.
Sent from my MI 9 using Tapatalk
Sent from my MI 9 using Tapatalk
Prošao sam 1000 puta ali ne provaljujem. Garantovano je neka kombinacija dugmića (pokušavao sam) sa nekim vremenskim periodom. Sve sam provalio osim ovoga što jutros saznadeh..
- mikiwolf
- Pridružio se: 28 Feb 2013, 10:05
- Garaža: Suzuki SX4 1.6 GS 2012
Koliko se secam stisne se levi taster a desni rotira u levo.
Na žalost nije. Levim tasterom se resetuje dnevna kilometraža a rotacijom desnog tastet šteluje se osvetljenje sata. U ovoj kombinaciji stiskanjem levog i rotacijom desnog dešavaju se gore navedene radnje. Hvala 

- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Nisam nasao za potrosnju, ali se temperatura menja na nacin koji je pomenut, kombinacijom ta dva dugmeta.
To change the unit of temperature, while
pushing and holding the trip meter selector
knob (1), turn the indicator selector knob
(2).
https://carmanuals2.com/suzuki/sx4-2010 ... 6/page-90/
To change the unit of temperature, while
pushing and holding the trip meter selector
knob (1), turn the indicator selector knob
(2).
https://carmanuals2.com/suzuki/sx4-2010 ... 6/page-90/
Ma na kraju krajeva nema veze. bitno mi je da sam saznao šta je u pitanju. Lako mi je sad izračunati prosečnu potrošnju. Trenutno je oko 8 u gradu, mada je ovo prigradsko naselje gde živim pa su manje gužve, u gradu verovatno 10. Zadovoljan sam..
https://www.suzuguide.com/suzuki-257.html
You can change the unit indication of fuel consumption when selecting instantaneous fuel consumption or average fuel consumption in the display.
You can also change the unit indication of driving range when selecting driving range in the display.
To change the unit indication in the display, follow the instructions below. You should operate the display before the vehicle moves.
1) Hold in the “SET” button (8) for more than 2 seconds. The unit display of the thermometer will blink.
2) Push the “M” button (5), and the unit display of fuel consumption (or driving range) will blink.
3) Push the “SET” button (8) quickly to change the indication as shown in the above illustrations.
4) Push the “SET” button (8) for more than 2 seconds, and the unit display will stop blinking and the display will stay on. If you don’t push the “DISP” button (6) within about 8 seconds, the unit display will automatically stop blinking and the display will stay on.
You can change the unit indication of fuel consumption when selecting instantaneous fuel consumption or average fuel consumption in the display.
You can also change the unit indication of driving range when selecting driving range in the display.
To change the unit indication in the display, follow the instructions below. You should operate the display before the vehicle moves.
1) Hold in the “SET” button (8) for more than 2 seconds. The unit display of the thermometer will blink.
2) Push the “M” button (5), and the unit display of fuel consumption (or driving range) will blink.
3) Push the “SET” button (8) quickly to change the indication as shown in the above illustrations.
4) Push the “SET” button (8) for more than 2 seconds, and the unit display will stop blinking and the display will stay on. If you don’t push the “DISP” button (6) within about 8 seconds, the unit display will automatically stop blinking and the display will stay on.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Njegov (pa ni moj) SX4 nema taj displej. To je verovatno za modele pre 2010.
Ako odem do garaže, provaliću ga
TapaT
Ako odem do garaže, provaliću ga

TapaT
Ovo je za verziju do 2009 godine. Različiti su satovi. Stari sat ima 4 dugmeta a ovaj novi ima samo dva.
Nije hitno, ako te ne mrzi poigraj se pa ako provališ extra
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Čovek je u pravu, ipak. Rotirao sammikiwolf napisao:Koliko se secam stisne se levi taster a desni rotira u levo.
ga u desno, ali je isti princip:
@Klaus
TapaT
Kako sam glup ispao. Mislio sam da nema okret u desno jer treba malo jače da se okrene u odnosu na levo. Zaista je tako, stisneš levi a desni okreneš u desno.
Hvala svima koji su se potrudili da mi pomognu, face ste

Hvala svima koji su se potrudili da mi pomognu, face ste