pegazbre napisao:sebekkg napisao: 16 Dec 2022, 12:14
Jesi išao do onog majstora iz pinosave? On je bio samo za ford.
Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
Nisam isao tamo, tesko mi se zbog posla i obaveza nekad organizovati i za ove lokalne majstore u NS a ne da vozim 100km do drugog majstora. Ovde u NS idem samo kod majstora koji rade Ford i da nebude zabune, moj majstor je dobar, posten na prvom mestu i on je rekao svoje misljenje da nediram nista jos turbinu cak i kad bi ja hteo nesto da radim (ali tako je rekao i za uljnu pumpu pa smo menjali na kraju) ali hocu jos neko misljenje da cujem, jer ne bih da za mesec dva opet idem kod njega zato sto je on mislio da nije jos hitno...a mozda i nije turbina u pitanju.
Ako ti taj iz Pinosave ne reši, teško da će bilo ko. Lično nisam išao kod njega al znam ljude koji jesu.
Sa druge strane, na drugom forumu je bio čovek sa problemom na BMWu kojeći XX majstora nije moglo da reši, izmenjali su mi sve što im je palo na pamet, i što treba i što ne treba. Ja sam se uključio na pola diskusije i predlagao mu gde da ode, al eto, bilo mu daleko i nikako da se organizuje. E onda kad je stavio sve na papir, vreme, novac, živce a auto ima i dalje problem.....nekako se nakanio da ode kod ovoga kojeg sam mu preporučio. Seo čovek sa njim u auto, izašli na autoput, vratili se i istog dana problem rešen.
Nakon toga auto vozio do prodaje bez problema.
Da sam na tvom mestu, ako ga taj Pinosavac ne reši, to bi mu bio kraj, nam automobilu, i na oglas.
PS moj bivši Reanult je prošao jedno 5 majstora koji nisu rešili problem a izmenjali se sve, od turbine do elektro vodova itg itd........ceh oko 800€ a onda pravi majstor za 5 minuta našao šta je i to je rešeno za 50€! 20000km prešao bez da štucne i tako prodat.
Послато са 2203129G помоћу Тапатока