Parkiranje

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
Dare4x4
Reactions:
Pridružio se: 22 Avg 2014, 17:00

Re: Parkiranje

Post od Dare4x4 »

Martin Mystere napisao: 18 Dec 2022, 16:05 Takvih koji se i na obeleženim parking mestima parkiraju tako konformno da sa jedne strane komotno da širom otvore vrata a da sa druge niko ne može da se parkira jer nije ostavljeno dovoljno mesta viđam po nekoliko na dnevnoj bazi i nikako ne mogu da se načudim kako neko može biti tako bahat, sebičan, bezobrazan i bezobziran da ne može da vidi šta radi.
Ja se to isto pitam jer često viđam redno parkiranje na ulici ali između svaka dva auta po metar i po do dva. Kada bi se sabili kako treba, ko zna koliko bi još mesta oslobodili.
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Gazu napisao: 18 Dec 2022, 17:00 A i za kažnjavanje bi trebala parking mesta da su uredno iscrtana, što ovde izgleda nije bio slučaj. Tada bi imao jasno crno na belo. E sad, tu bi neko mogao da strada nedužan, ali ni to ne bi bio problem ako bi kažnjavanje išlo dosledno. Tad bi, kad naletimo na te polovične parkinge, samo produžavali dalje, a taj što se tako parkirao, nek plati kaznu. Ali da ne pričam bajke...😁
Ne sećam se da sam skoro pročitao nešto sa manje smisla...
Korisnikov avatar
Woodoo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:12

Post od Woodoo »

Jos jedan pacijent, ili pacijentkinja.
Slika
Korisnikov avatar
Martin Mystere
Reactions:
Pridružio se: 18 Dec 2020, 21:09
Garaža: Ford Mondeo Mk5 2.0 TDCI Powershift

Post od Martin Mystere »

Bitno da je on(a) sebi napravio/la mesta za konforman ulazak-izlazak a koga briga kako će vozač crvenog pežoa da uđe u svoj auto...
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

A najgore od svega je što je moglo suvozač na suvozača i svi srećni
Korisnikov avatar
Gazu
Reactions:
Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V

Post od Gazu »

Grujic napisao: 18 Dec 2022, 17:13 Ne sećam se da sam skoro pročitao nešto sa manje smisla...
Možda sam mogao bolje da se izrazim, al svakako sam i sam rekao da pričam bajke.
Korisnikov avatar
Inzaghi
Reactions:
Pridružio se: 11 Okt 2017, 11:31
Garaža: Peugeot 308 1.6 2010

Post od Inzaghi »

Grujic napisao: 18 Dec 2022, 17:39 A najgore od svega je što je moglo suvozač na suvozača i svi srećni
Najbolja opcija kad iz nekog razloga nema mesta. Neko lose stane, uza parking mesta itd. Al jbg mozak treba ukljuciti, tesko je to.

Najgore sto iz slika ne moze nista da se zakljuci. Neko stao lose pa otisao i ostalo. Mada ko vozi zna sta sve gleda po parkinzima pa i ne cudi :D
Korisnikov avatar
swemir
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:52
Kontakt:

Post od swemir »

Imao sam epizodu pisao sam ovde izduvavanja guma dizanje brisaca kad parkiram bukvalno ispred ulaza pored mog na javnom parkingu. Sumnjao sam na jednog čoveka...
Jutros mi razvaljen retrovizor i dobro izgrebana i udubljena vrata suvozaca. Opet sam parkirao pored mog ulaz jer ispred mog nije bilo slobodno mesto. Udaljenoat 10m bukvalno jbt.
Prvo sam milsio da je namerno prosao sa nekom gajbom i razvalio... pokubim sitne delove i skontam da je u stvari delovi stop svetla. Prosetam se do njegove dacije i vidim da mu razbijen zadnji desni far. I izgreban branik. Sad sam siguran da je on. U rikverc na moj...
Zvao jutros saobracajce dosli kazu tesko cu dokazati ovo ono kao najbilje da nista ne radim da kupim kameru...kao Mozda nije on i ako su videli da je deo od dacije probali da stave na razbijen far. On je auto pomerio na kraj parkinga...

Sta mi savetujete sta dalje? Pricao sa advokatom kaze da tesko mora veštak bla bla.
Bio i do njega negira ali kako se ponasao 1/1 kriv... cak verujem da nije skucajno nego je debil 100% namerno samo se preracunao pa i sebi far sjebao . Ozbiljna dijagnoza...
Sta dalje ceo dan mi sjebao debil da nema 75 godina zapalio bih ga

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

Korisnikov avatar
Gazu
Reactions:
Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V

Post od Gazu »

Jednom mom drugu je na neku foru ipak osiguranje isplatilo štetu, nisam samo siguran koje, tj. čije. Kasko nije definitivno. Debil neki u audiju mu udario po noći auto, saznao drugar tačno i koji auto je u pitanju, koje registarske tablice, neki kojeg je posle i našao parkiranog slupanog u blizini. I to mu baš urnisao kola, sad je kupio drugi auto. Problem je bio što policija nije htela da uradi svoj posao, a bez izveštaja policije ili čega već ni osiguranje nije ništa htelo ili moglo da uradi.

Možda neko drugi već nešto zna o takvim stvarima? Ako ne, mogu pitati ovog mog, s tim da je kod njega ono izgleda bilo potezanje veza s obe strane. Onaj s audijem potezao veze da ga panduri prikriju, da reaguju, i slično, pa je i ovaj moj pokušavao nešto slično ne bi li ipak za nešto uspeo da se izbori. To je moj utisak, al ne kažem da je sigurno bilo tako.

Ja bi pre rekao da je matorac posenilio, i ko zna kako udario tako u tvoj auto dok se uparkiravao. Možda je i bezobrazan, ali sigurno da bi radije hteo da ti ošteti auto nečim drugim, a ne svojim kolima. Tipa, mogao je gajbom da ti izgrebe auto tokom provlačenja, ključem, ili tako nešto. Nego se uparkiravao dekoncentrisan, ili je prosto previše mator, a na sve to mu je bezobrazno što neće pošteno da kaže. To su ti ti ljudi, njemu bi bila manja nelagodnost da ti je sve rekao, pa da je rešilo osiguranje, nego da ti od svojih para sve popravljaš, ali ne, glavna je njegova guzica.
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Jašiš ga dok ne prizna. Pretnja policijom, advokatima, na izvršitelje su svi alergični. :)
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Woodoo napisao: 18 Dec 2022, 17:29 Jos jedan pacijent, ili pacijentkinja.
Slika
Onaj karavan skroz desno je isto na liniji.
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

A pogledajte i kolicna su to parking mesta, ko da su ih za Fiće iscrtavali. Zato ne volim da se parkiram uopšte na takvim mestima, samo paralelno... :x Evo jutros sam isto uspeo da nađem takvo parking mesto, ispred mene jedan brat Belorus sa Kiom Sportage, ja iza njega sa Kadjarom, ispred njega neka metalna rampa zalivena u beton, iza mene stub od rasvete, sa desne strane nam živa ograda, taman mesta za dva mid SUV-a - milina... :D I ne mrzi me uopšte da šetam i po 300-400 metara od auta samo da se tako parkiram i da me niko ne lupa vratima...
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

U poslednje vreme, na više mesta, vidim "home made" znakove za zabranjeno zaustavljanje i parkiranje, pa ispod dopisano "na 1 pm", ili "na 2 mesta" i sl.

Takođe, na nekim iscrtanim mestima, van zone, nacrtaju žuti X.

Verovatno i upali ponekad.

Lik je ispred kuće prekrečio označeni parking, opalio žutu liniju i napisao "Pauk nosi!" Stalno tu parkira auto.

TapaT

N_L
Reactions:
Pridružio se: 16 Mar 2016, 06:59

Post od N_L »

I parkiras se tu i slomi ti neko brisac i sl...

Sent from my SM-S908B using Tapatalk

Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

To bi trebala da uklanja drzava, ali to nije jos doslo na red. :rofl:
SlikaSlika