Onda ih ima dvaOMP napisao: 28 Dec 2022, 11:53 Ja sam mislio da Goran radi samo fiat alfa program posto se pominje u tim krugovima.

Logicno jer ovaj je radio uglavnom Francuze.
Onda ih ima dvaOMP napisao: 28 Dec 2022, 11:53 Ja sam mislio da Goran radi samo fiat alfa program posto se pominje u tim krugovima.
Brana je iz Vranica, 40 kilometara od nbgd.OMP napisao:mnogi hvale Gorana cini mi se iz Zemuna i Branu dal bese nbgd a nekad se pominjao i Ninic cini mi se iz Mirijeva
Tacno Vranic sad sam se setio mada ne znam ni gde je toKuzmanovic napisao: 28 Dec 2022, 12:47Brana je iz Vranica, 40 kilometara od nbgd.OMP napisao:mnogi hvale Gorana cini mi se iz Zemuna i Branu dal bese nbgd a nekad se pominjao i Ninic cini mi se iz Mirijeva
Sent from my SM-S901B using Tapatalk
+1pedja napisao:Moje i dalje škripe, možda i jače
TapaT
I diskovi...BigMazzy napisao:170k dinara za šta? Pločice samo ili i diskovi itd?
Sent from my 2203129G using Tapatalk
Stavio ja napred i diskove i pločice pre 2-3 meseca, škripalo u početku i smanjivalo se vremenom, valjda kako su nalegle. Sad se tek ponekad se čuju.Inzaghi napisao:Listao sam temu i vidim da je dosta ljudi koristilo ATE. Pominjalo se i skripanje pa me zanima da li vam je vremenom prestalo ili se smanjilo bez intervencije neke?
Pricam kada se vozilo zaustavlja lagano.