Koji internet koristite?
Re: Koji internet koristite?
Proveri racun od prethodnog meseca. Ako stvarno nisu ni tu napisali onda su igru digli na visi nivo.
Ma ajde to se i meni desavalo dok sam bio kod sjbb. Nije nista pisalo na racunu vec su okacili na oglasnoj tabli na njihovom sajtu. Kulovske price svih njih.
Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
Bilo je na računu, ne sećam se koje godine, ali bilo je odštampano.
Sent from my SM-G770F using Tapatalk
Sad sam pogledao racune, nema nigde nikakvo obabestenje, oni sami kazu da su samo izbacili na sajtu i to je to....
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Svake godine kada udare poskupljenje? Ne bih rekao. A bio sam kod njih korisnik oko 10 godina i ako je bilo mozda je bilo posle, a pre toga sene secam jednom da je bilo. Doduse prvih godina je dolazila neka zena pa je naplacivala, a meni posle toga nikada to nije stiglo.Heinz napisao:Bilo je na računu, ne sećam se koje godine, ali bilo je odštampano.
Račun za mart 2021
- Prikačeni fajlovi
-
- SBB račun.jpg (13.36 KiB) Pogledano 940 puta
A pre toga 7 godina u nazad? Sad sto je bilo 21 treba znaci da su to uvek radili?
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Orion je uvek igrao na kvarno, recimo produžavali su ljudima automatski ugovor na još dve godine ako nisu mesec dana ranije podneli zahtev za raskidanje. Mog tasta su tako zajebali. Masa ljudi ne čita potpisane ugovore ili uopšte i ne razume šta to znači i oni su su redovno i bezobrazno radilli. Ne bi me čudilo da im je to i dalje praksa. Bežite što dalje od tih jadnih prevaranata. Isto mišljenje imam i za MTS, što dalje od njih.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Puzo81
- Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
- Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium
Slepadija teškaBax napisao: 28 Dec 2022, 13:08 Svim korisnicima su uvalili neke nove usluge odrzavanja i podigli racune.
Napisali su to negde na svom sajtu i time navodno ispunili obavezu da obaveste sve korisnike, i kad sam ja to saznao putem novog racuna, rok za zalbu je vec istekao, tj za raskid ugovora bez penala.
To je to ukratko, zavrnuli su sve svoje korisnike.

Poslednji račun i majstori mi digli sa 1800 na 2200.
Zašto kršite ugovor koji imam ispred sebe a oni ista priča, imali ste obaveštenje na sajtu tj. u korisničkom panelu a imate i član 13 na ugovoru da mogu podizati kada hoće. Operater vrti istu priču, ne vredi.
Ugovor mi ima 7 članova i ostalo ne postoji što navode. A račune plaćam kada dobijem instrukcije iz sms-a kada stignu.
Predložili da dupliraju brzinu neta za istu cenu. Još 3meseca i ističe ugovor, ćao ragazi, majmuni jedni.
Meni mts nudi 18 meseci po dinar i onda 6 meseci po regularnoj ceni. al ne hvala
- Puzo81
- Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
- Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium
Kod kog još provajdera sem Oriona ima ponuda da se uzme samo optika net?
Tv i ostalo mi ne treba.
Tv i ostalo mi ne treba.
Da mogu ja bih uzeo čisto da imam. Ne bih odjavljivao SBB.ftj napisao: 28 Dec 2022, 19:49 Meni mts nudi 18 meseci po dinar i onda 6 meseci po regularnoj ceni. al ne hvala
Ja se sećam da je Beotel imao samo net pakete ali ne znam da li rade van bg-a.Puzo81 napisao:Kod kog još provajdera sem Oriona ima ponuda da se uzme samo optika net?
Tv i ostalo mi ne treba.
Od ostalih koliko znam je yettel ali to je opet mts optika. Tanka ponuda generalno, ja sam ocekivao da ce sbb barem kod mene u kg da udari jace, mali je grad i jer ipak je odavde i poceo ali prc.
Nisu nikakve nove usluge, čak štaviše niti ne postoje "usluge" niti to obavlja Orion firma.Bax napisao: 28 Dec 2022, 13:08 Svim korisnicima su uvalili neke nove usluge odrzavanja i podigli racune.
Konkretno, meni su naveli na računu "podrška xDSL" koju kao oni nešto rade a to je zapravo komplet infrastruktura Telekoma.
I koja nema dopunsko nikakvo održavanje jer je već plaćeno kroz osnovni priključak kompletno održavanje.
Isto tako na računu je stavka Usluge obnavljanja Ugovora ,svakog meseca (postoji u opštem cenovniku ali se ne pominje u Ugovoru pa važe Opšti Uslovi, dakle i to su na kvarno dodali).
E sad, prvo sam hteo da se žalim ali onda pošto znam sa kime imam posla odlučio sam da dok ne uvedem novi internet ( a imam i optiku i coax i vDSL mogućnosti, Telekom odnosno SBB) pošto imam već uvedenu instalaciju od oba provajdera ovo Orion maltretiranje istrpim još mesec dva a onda ćao.
A možda ponovo uzmem i MTS ili A1 3G kućni internet za upola para od Oriona.
Meni je Ugovor sa Orionom potpisan na 30 dana, i svakih 30 dana se obnavlja pa je i toliko ugovorna obaveza (piše eksplicitno u Ugovoru). taj internet priključak mi nije bitan ni po pitanju brzine ni po pitanju količine, retko se potroši više od 3-4 GB mesečno.
Poslednja izmena od ljubitelj u 28 Dec 2022, 22:28, izmenjeno 1 put ukupno.
Ako ti je dobra pokrivenost i nije prebukirana stanica a1 je sasvim ok. Jos sada kad je ai zamenio vip povecali su gb u maks paketu pa nije vise toliko strasno.