Vezano za platu rešili su sa svojim poslodavcem, a pošto nema veze sa tvojom platom i poslodavcem ne vidim ni čemu komentar o njihovoj plati.ljubitelj napisao:Nema razloga da budes zbunjen, nisam dobrovoljno prihvatio obaveze radnog mesta vozaca kamiona i niko me ne sprecava da se prijavim na taj posao ako i kada odlucim da mi je neophodno.perfiko napisao:Pa, sad, ako bi ti da radiš bez plate, ne vidim šta te sprečava.![]()
To vezano za platu resava(ju) sa svojim poslodavcem i nema apsolutno nikakve veze sa mojom platom i mojim poslodavcem.
Ili mozda ima veze sa tvojom platom, pa otuda takva reakcija,stvarno sam zbunjen kako si se ti osetio ugrozenim?
Inace, ja zaradjujem na trzistu po pravilu tako da izvrsim posao a onda naplatim. AKo nije uradjen posao nema ni (na)plate.
Prosto.
Sa mojom platom što ima veze rešavam sa svojim poslodavcem i ne kukam po forumu.
Vezano za boldovano, ako primaju platu za septembar, zar ne misliš da su posao izvršili pa onda naplatili sa dva meseca zakašnjenja? Ili je i za tvoj posao normalno da primaš platu u decembru za odrađeno u septembru?
A da , po ko zna koji put ponavljam da radim u Javnom preduzeću, i svog se posla ne stidim, i nemam razloga da se stidim (da ne poverujete).
Što bi fq400 rekao, nemate pojma sa kakvom bagrom imate posla na forumu.