Mobile uploads

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Re: Mobile uploads

Post od DukeNS »

Slika
Korisnikov avatar
OMP
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2013, 11:57
Garaža: Giulietta TB

Post od OMP »

Natpis na zadnjem levom staklom
IMG_20230113_115342.jpg.287a1a66949df2e34593378b8b76dcc7.jpg
IMG_20230113_115342.jpg.287a1a66949df2e34593378b8b76dcc7.jpg (91.33 KiB) Pogledano 942 puta
Korisnikov avatar
Sinisa G.
Reactions:
Pridružio se: 11 Feb 2014, 11:25
Garaža: GTS, EVO500, GSI

Post od Sinisa G. »

Korisnikov avatar
Kornjaca Rade
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet

Post od Kornjaca Rade »

DukeNS napisao:Slika
Kako prst :) ?
Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Post od DukeNS »

Bolje, hvala na pitanju. :)

Nisam isao da snimam, jer su mi ovde u hitnoj isto rekli da je najverovatnije slomljen i da bi ga eventualno flasterom vezali za susedni, tako da sam iskulirao odlazak na snimanje. Uzeo hepatrombin da mazem i nista vise. Otok je juce poceo da splasnjava…
Korisnikov avatar
member
Reactions:
Pridružio se: 17 Jul 2012, 15:19

Post od member »

Jednu noć učim do kasno za sutrašnji ispit i naravno ne ustanem na vreme i kad sam skočio iz kreveta, i slomim metatarzalnu kost. U toj žurbi nisam ništa primećivao nego na ispitu počne da me boli, i osećam da mi noga otiče. Pišem ja ispit, ali bol postaje sve jači. Završim nekako ispit, i pravac taxi pa u hitnu. Noga naduvena ko crveni balon. Na snimku se vidi da je Kost pukla ali se i namestila kako treba. Kaže dr. "Kupi drvene klompe i samo njih nosi 2 sedmice pa dodji na kontrolu. "
I ja tako uradim, nosio klompe stalno, i jedan vikend odem u klompama u izlazak, bila živa sprdnja.
Onaj ispit sam naravno pao.
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Slika
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
Darko
Reactions:
Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet

Post od Darko »

@Geza kako te sluzi florida van. Prvi si vlasnik?
Ja sam svojevremeno vozio zastave 101 poly (imao sam 2 komada) za posao. Bilo je stalno nesto da se krpi ali sluzile su godinama i prevukle boga oca tereta.
Merkao sam tada te floride ali cuo sam na vise strana da su lose uradjene, trapovi, nekako sam ih vise vidjao u stanju raspada nego 101 poly.
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

Florida je generalno trebala da bude auto koji ce izvuci zastavu iz krize. Problem je sto neki to ipak nisu hteli pa je na kraju i uradjena ne dobro koliko je to moglo biti da bi fabriku izvuklo iz teske situacije.

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

Slika
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:

Post od Geza »

Prvi vlasnik, '99. godište, prešla po slobodnoj proceni 300k. Nekih 7 ili 8 godina stoji kilometar sat na oko 233k. Limarija je osetljiva na delu iza zadnjih točkova, jedno sređivanje je koštalo oko 500 evra. Mehanički ništa značajno, ponekad problemi sa strujom, ali sve je finansijski podnošljivo. Od prvog malog servisa do sad se sipa samo Shell ulje. Prednji deo je preuzet od klasične Floride i ne odgovara za teretne poslove. Nije neka velika mana, samo vidi se ušteda na razvoju. 600 kilograma je plafon nosivosti, mada mi je 500 trenutno sasvim dovoljno.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
OMP
Reactions:

Post od OMP »

Sto bi se reklo isto sranje kao i 101poly, sluze svrsi samo je florida veca i vrv bolja za voznju, nisam je vozio a u 101 jedva sam se pakovao na vozacko mesto, uvek mi falilo sediste da ide jos nazad, ne znam one verzije sto im ima kao malo povecali vozacki prostor bile su malo produzene iza vrata.
Floridu (klasicnu) smo imali 95. godine, mislim da je bila 3 ili 4 godine stara, prvi model sa onim cudnim prekidacima za svetla i brisace sto idu gore dole, generalno sluzila nas je dobro, 1.4 motor kao kod fiat tipa, jeste bila krckava unutra sa plastikama ali sluzila, komforna, lepo se vozila. Curkao joj je šiber, posto je imala fabricki, serija namenjana izvozu za englesku imala i fabricki alarm. Secam se da se fabricka verzija na gasu propinjala dosta napred pa je ćale našu spustio, imala je i alu felne a zbog njihove sirine problem su bili zadnji rubovi koji su morali da se bruse i malo učukaju kako ne bi guma cesala o rub kad neko sedne pozadi.
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

Koliko si visok? Ja sa 188 sam lagano vozio osmicu koja je u osnovi isto sto i kec.

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

Slika
Korisnikov avatar
Darko
Reactions:
Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet

Post od Darko »

U polyju ima manje mesta napred nego u obicnom stojadinu jer sediste ne moze toliko nazad da ide zbog pregrade sanduka.
Posle su izbacili polyje sa 10cm duzom kabinom.
Korisnikov avatar
OMP
Reactions:

Post od OMP »

190cm ali kao sto darko rece u poliju ima manje mesta, plus nema mogucnost obaranja naslona sedista pa mi ni taj polozaj nije odgovarao...produzeni nisam probao ali to bi bilo ok vrv
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:

Post od Geza »

Mršava Snježana ove sezone.

Slika
Slika Slika
Odgovori