Novi Sad
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Re: Novi Sad
Ne treba ti kartica za Metro da bi kupio, a tamo bi trebalo da bude. Nekada su Vojvodina šume prodavale...
Da li je ovo moguće, 78000 evra po automobilu?Kabal napisao: 05 Jan 2023, 15:01 https://www.021.rs/story/Novi-Sad/Vesti ... -Sadu.html
Sent from my SM-S908B using Tapatalk

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ih, da li je moguće 
@Gaginh0
Duke mudro zbori.
U Metrou tražiš jednokratnu karticu na ulazu, daće ti papirče i to je to.
Nisam kupovao divljač, ali je imaju. Razgledao sam.
Vojvodinašume imaju cenovnik iz 2022 na sajtu, pa računam da i dalje prodaju to meso.
TapaT

@Gaginh0
Duke mudro zbori.
U Metrou tražiš jednokratnu karticu na ulazu, daće ti papirče i to je to.
Nisam kupovao divljač, ali je imaju. Razgledao sam.
Vojvodinašume imaju cenovnik iz 2022 na sajtu, pa računam da i dalje prodaju to meso.
TapaT
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Onda ću u Metrou, tamo je duboko zamrznuto al jbg ako nema alternative 

Bolje je da bude duboko smrznuto, za slucaj da se provukla trihinela.
- Gaginh0
Ma znam kupujem tako u rasejanju, ali sam kontao možda neko zna za sveže. Hvala svima u svakom slučaju 

- Gaginh0
Treba ti karticaDukeNS napisao: 08 Jan 2023, 19:29 Ne treba ti kartica za Metro da bi kupio, a tamo bi trebalo da bude. Nekada su Vojvodina šume prodavale...

Bio sam juče i pitam devojku za pultom kako mogu da uđem bez kartice i bez firme, kaže "ispuni ovaj formular i dobićeš Metro Friends karticu, dok završiš kupovinu biće gotova". I tako i bi

- pedja
- član 001
U BGu sam X puta bio. "Treba mi privremena kartica", uzme LK, odštampa papir i to je to.
Nego, ima li mesa?
TapaT
Nego, ima li mesa?
TapaT
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Ima mesa, ribe, divljač, šta oćeš…
Boringly average, but also perfect for school run mums
- pedja
- član 001
Znam da ima, no da li je našao šta mu je trebalo
TapaT
TapaT
- Gaginh0
Ima ima našao srnu, jelena, svinju, ali sve duboko smrznuto. Ima u komadu i kockice "za gulaš".
Našao i povoljno svinjski but b/k taman da napravim kulena za sebe.
Našao i povoljno svinjski but b/k taman da napravim kulena za sebe.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
jbt jel tolka kriza kad meso za kulen kupuješ u Metrou?
Boringly average, but also perfect for school run mums
- pedja
- član 001
Ćuti, znam neke koji donose iz Mađarske. Da, sveže meso.
I ja umalo da prokomentarišem slično, ali... kupovina mesa u velikim lancima ima i svojih prednosti, po pitanju HACCPa, sledljivosti dokumentacije i porekla...
(Bar) Jedna prometna mesara tako kupuje deo mesa, sudeći po otpremnici, a masa misli da uzgaja neki seljak, na organskoj travici.
Vlasnik keteringa, koji sprema hranu za neke vrtiće, dosta mesa povlači iz Metro-a. Kaže da ne brine o ispravnosti, a hrana je OK. Za koleginu svadbu je vrteo ražanj sa mesom iz Metroa i niko se nije požalio.
Znam i lika koji dobar deo mesa za sušenje, koji ne donese iz sela, uzima u Maxiju. Zna mesara tamo i uzima dosta dobro meso. I kada treba da se ispeče na brzinu, a iz sela ne može da stigne, obrne ovog i gotovo. Pred NG je nabavio nekoliko prasića, za prijatelje. Svi do jednog su bili zadovoljni pečenjem, a nisu ljudi bez iskustva...
E sad, šta su pojeli, ko će ga znati
TapaT
I ja umalo da prokomentarišem slično, ali... kupovina mesa u velikim lancima ima i svojih prednosti, po pitanju HACCPa, sledljivosti dokumentacije i porekla...
(Bar) Jedna prometna mesara tako kupuje deo mesa, sudeći po otpremnici, a masa misli da uzgaja neki seljak, na organskoj travici.
Vlasnik keteringa, koji sprema hranu za neke vrtiće, dosta mesa povlači iz Metro-a. Kaže da ne brine o ispravnosti, a hrana je OK. Za koleginu svadbu je vrteo ražanj sa mesom iz Metroa i niko se nije požalio.
Znam i lika koji dobar deo mesa za sušenje, koji ne donese iz sela, uzima u Maxiju. Zna mesara tamo i uzima dosta dobro meso. I kada treba da se ispeče na brzinu, a iz sela ne može da stigne, obrne ovog i gotovo. Pred NG je nabavio nekoliko prasića, za prijatelje. Svi do jednog su bili zadovoljni pečenjem, a nisu ljudi bez iskustva...
E sad, šta su pojeli, ko će ga znati

TapaT
- Gaginh0
Ne mogu da dodjem na red od svih sto kupuju direktno iz svinjca iz izolovanog sela na vrhu Stare planine. A i gas mi poskupeo 2,2 puta u D, pa reko neko se prištedi.