Meni ddor jeftiniji tačno 10% nego prošle godine. Moguće jer sad auto ulazi u 6. godinu pa više nisu u obavezi da plaćaju nove delove.nidza napisao: 18 Jan 2023, 11:23 Kod nas je poskupelo 40-50%, kad mi šukno Generali ponudu morao sam proverim i sa svim ostalim kućama. Uglavnom, prvi put plaćam skuplji kasko ikad, uvek je svake godine bio sve jeftinji.
Ode sve u 3PM, vratiše bogataši ceo svet na fabrička, a taman fino lepo krenulo.
Dobro veče
Re: Dobro veče
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Meni je u novembru (DDOR) izašao za nijansu skuplje no prošle godine. Umesto da malo spadne, podigli su cenu za toliko.
TapaT
TapaT
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Jebaše nam mater na svim poljima. Pardon maj frenč…
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Meni su pokušali da poskupe nekih 30ak evra u odnosu na prošlu godinu, iako je i prošla godina bila bez štete i procenti za 2023. su se spustili na 22% od osnovice. Nije im pošlo za rukom
. Par klikova, šut karta, drugo osiguranje, 45€ jeftinije nego 2022. Bukvalno sam u stanju da ih za deset evra razlike otkačim. Onako, iz principa.

Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
Ja sam 2 godine imao polisu, moguće da zato hvata ovoliko poskupljenje, ali fakt jeste skuplje sve za toliko bar, i ruke, i delovi, i ceo auto da se sad proda. Baš sam razmišljao koliko je kasko džabe, redovno osiguranje bi bilo duplo skuplje da je trend pojeftinjenja nastavljen.ftj napisao: 18 Jan 2023, 14:57Meni ddor jeftiniji tačno 10% nego prošle godine. Moguće jer sad auto ulazi u 6. godinu pa više nisu u obavezi da plaćaju nove delove.nidza napisao: 18 Jan 2023, 11:23 Kod nas je poskupelo 40-50%, kad mi šukno Generali ponudu morao sam proverim i sa svim ostalim kućama. Uglavnom, prvi put plaćam skuplji kasko ikad, uvek je svake godine bio sve jeftinji.
Ode sve u 3PM, vratiše bogataši ceo svet na fabrička, a taman fino lepo krenulo.
-
- Pridružio se: 08 Nov 2020, 19:11
Prevideo sam da je mesec dana a ne godina.kragujevac napisao: 18 Jan 2023, 07:25 Nije to uopšte mala cifra, 19€ je porez za manje od mesec dana. Na godišnjem nivou je to oko 250ak evra.
Zahvaljujem.carov2 napisao: 18 Jan 2023, 07:35 Da, piše tamo period, a auto je BMW F11.
Sent from my SM-F936B using Tapatalk
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Uvek!DukeNS napisao: 18 Jan 2023, 11:52
Ako mogu da zloupotrebim forum i zamolim vas za bar po jedan sms. Drugarovom sinu se vratila leukemija i više ne mogu da to izguraju sami. Unapred hvala!
Posetite www.garaza.rs !
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Dobro veče
Pokojnom kolegi koji je mlad preminuo od korone, sin je tesko oboleo od kancera mozga.
Ko god moze, zamolio bih bar za jedan sms.

https://www.budihuman.rs/donacije-za-ko ... -stajkovic
Sent from my iPhone using Tapatalk

Brzine idu u H-a !!!

Katastrofa
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
- meidling
- Pridružio se: 02 Feb 2017, 19:16
- Garaža: Volvo XC90 II D4
Meni u AT izadje kasko za Sportage mesecno 151€ a za Volvo XC 90 ce mi biti oko 250-260€.I to sa maksimalnim popustom.Austrija je bas skupa u odnosu na ostale cene.A bice jos gore kako su zeleni dosli na vlast
Kia Sportage 3 Österreich Edition 1.7 crdi
Kia Sportage 3 Österreich Edition 1.7 crdi
Volvo XC90 II D4
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Jebem ti život. Ima li šanse da se maleni izvuče? Ide negde na operaciju?Day Walker napisao:Pokojnom kolegi koji je mlad preminuo od korone, sin je tesko oboleo od kancera mozga.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ostaje da se molimo Bogu i verujemo u bolje 

Brzine idu u H-a !!!

Raspadne se na parčiće kad vidim ovakve stvari. Tuga neviđena.
Sent from my 2203129G using Tapatalk
Sent from my 2203129G using Tapatalk