Austral nisam vozio, bio sam u njemu i nekako mi je najplasticniji od svih... Mada nije los. Prodavac se kune u vozne osobine

GLB ima komsija i gledam ga svaki dan. U principu porpilicno dobar auto i nije mi najjasnije zasto je tako nepopularan ....
Šteta što je najbolji auto na poslednjem mestu.ljuba napisao:Trenutni top 4:
-------------
1. Nissan X-Trail - citam svuda na internetu kako se zale da trosi bas dosta za jednog hibrida. Meni je prosek na testu od 20-tak km bio 8,5l / 100km ali opet nisam ga ni vozio stedljivo - ali sam dosta isao po auto putu - sto meni znaci samo ako putujem van zemlje.
1. BMW X1 - Da su ostali na starom dizajnu enterijera i da je malkice veci kupio bi ga odmah - i dalje mi je visoko na listi
1. Mercedes GLB - Ostajem pri mercedesu - to je najveci plus, i ima dosta prostora. Mana da je ultra nepopularan i da ih nema skoro nigde da mogu da ih probam...
4. Mazda CX-60 - Sve rekao o njemu u prethodnim postovima, nemam bas nista da dodam ....
Ove godine izlazi i nova Honda CR-V kao i 3008 - obe koje mi se poprilicno svidjaju, samo nisam siguran da mogu da ih sacekam...
Ma ne moraš kupiti, samo provozaj da čujemo utisakljuba napisao:Odmah da kazem Citroen C5X mi ne dolazi ni kao opcija. Na prvom mestu zato sto nije dovoljno visok. A i dizajn mi je malo problematican (eksterijer). Sve u svemu i dalje razmisljam a vreme mi teceA C5 Aircross mi se bas svidja samo sto je malkice stariji model, kao i DS7 ili 3008... Njih bih gledao ako bi ih kupovao kao polovne...