haha, ja radim takodje tako da me ne boli glava gde cumilosdoktorabs napisao:hir.klinika od 8:30 31.12 do 9:30 2.1.2012

haha, ja radim takodje tako da me ne boli glava gde cumilosdoktorabs napisao:hir.klinika od 8:30 31.12 do 9:30 2.1.2012
ADrei napisao:+1methane.master napisao:Garmiš!nixa napisao:Ja planiram da idem na put. Obilazim Salzburg, Minhen i Bec, uz posetu GarmisPartenkirhenu prvog januara kada je turneja cetiri novogodisnje skakaonice. Takodje, planiram i da obidjem BMW muzej, bice i reportaza za forum![]()
![]()
![]()
garmis je prelep, zugspitze (zugspitzplatte) je jedno od najlepsih mesta gde sam bio...
Taj radtrojanac napisao:U klub idemo na reprizu, malo tehno, ovo-ono, braća Đogani i Lepi sa njima.![]()
![]()
![]()
Eno NexT je prilično sublimirao priču. Ranije sam išao reda radi i gotovo po pravilu bih se smorio, jer kad je tenzija da nešto mora da bude dobro, obično ne bude. U krajnjoj liniji i dosadi...Day Walker napisao:Oppaaaaa penzos style!![]()
E bre metne ti ga master, gde ti je duh mladosti?!
Pa pokupite se za Pariz.NexT napisao:Nemam predstavu i ne zanima me preterano...
Prosli docek bili kod ortakinje, neko najuze drustvo... ove god ona ostaje u Parizu... Ma nemam pojma![]()