Ja sam imao hardwire kit tako da je "na taj način" ugrađena kamera, svakako, nemam dovoljno znanja da bih sam petljao oko toga, a u svakom slučaju bih nekome platio ugradnju, a kasno sam se setio da bi momci iz ovlašćenog to mogli da urade pedantno, bez ikakvih posledica...i tako i bi.
Trebalo im je par sati, ali je urađeno super, bukvalno mi iz retrovizora viri kabl za napajanje kamere i to je to.
Imam tu malo iskustva oko majstora, a za sada se pokazalo da je razlika između ovlašćenog i neovlašćenog servisa u odgovornosti, a svima mogu da se dese greške.
Baš na mom autu se desi da prilikom zamene tastera za promenu brzina, slome jednu plastiku na volanu...jbg, poruči se potpuno nova, o njihovom trošku, pa je onda zamene, kad, noću mi ne radi osvetljenje tastera na volanu, na levoj strani, momci pogledaju, neće, pa neće, kao da je otišao modul, jbg, nema veze sa zamenom, ali nema smisla, kažu i ovo ide na naš trošak.

Da ih pohvalim ovom prilikom, Bros auto u Nišu.
Stalno im nosim nešto, te S5 navlake retrovizora, pa RS5 pedalice za promenu brzina, pa kamera...nikada nisu pravili problem, uvek mi zamene za razumnu cifru...a razlika između njih i nekog majstora koji ne radi samo Audi je velika, a ja ne bih da ostavim nekom meni nepoznatom majstoru da mi na ovom autu čačka oko struje.
Sent from my LE2121 using Tapatalk