onako iz kolone što bi se reklo klasika zvezdica na dva mesta kao da je krenula da se širi pukotina levo i
desno. Ok, rekoh imam ddor osiguranje ali ipak da odem da pitam kod Ivanića da li se može srediti da
ne menjam bzv. zima je a i zaista nije bilo veliko oštećenje?
Pogledaju i kažu može , rekoh radi...i spolja se sada ne vidi ništa, čovek mi to profi uradio. Iznutra maltene
se ništa oštećenje nije ni videlo jer nije bilo u vidnom polju nego sa vozačke strane na sredini negde bliže
stubu i kederu otprilike...Ok rekoh sređeno ja prezadovoljan neću ni dirati ništa parkiram auto u garažu i
jutros da krenem do grada nešto, primetim iznutra da se pojavila linija od mesta gde je urađeno tu negde
i ide prema spolja... fak bad lak

Mislim nije strašno, ali me nervira što se bojim da će mi krenuti i druga strana prema "vidnom delu" i sad
nisam pametan da li da je menjam ili ne, šoferka nije original i iz "neznanja" sam je osigurao na 100.000 din.
(polisu za stakla i putnike ddor sam platio nekih +15.000 din.). I sada dolazim u dilemu da li da je menjam?
U servisu (Ivanić NS) mi nude neke AGC šoferke sa zamenom i kalibracijom senzora sve komplet za nekih
50-55.000 din. tako da se što se tiče osiguranja pokrivam se za još jedan "lom" maltene. U mom slučaju bih
platio samo nekih 4-4.500 din. to neko učešće u šteti 7,5%
Koja su Vaša neka iskustva sa tim AGC i da li da tražim neku drugu ili je to sve isti...?

Hvala