Stigla zima...
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Re: Stigla zima...
Danas sam kod limanske pijace video smešnu scenu - pandur lizalicom skida sneg sa krova kombija koji je zaustavio i pokazuje vozaču... 

Ja sam juče video dvojicu sa maltene skroz ispumpanim gumama, jedan je bio taxista. Oba su se našla iza mene pa nisam ni mogao da im signaliziram.
- Puzo81
- Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
- Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium
Juce sam slikao na,NNAselju.Ajd da je zensko nego musko 

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Moguće da su to u jednom trenutku namerno uradili
Pa Miškovića kad su hapsili nisu skinuli sneg sa džipova...

- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Jel neko primetio u clanku gde je blic pisao sliku Zukija kako ga izvlaci slep sluzba, ovakvu boju jos nisam video, bas mi se ne svidja.Floyd napisao:http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/357726 ... ste-puteve

- Neskica
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: Ford Focus 1.6 TDCi
Kad ovo vidi Misha 

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ja nisam smeo da komentarišem, da ne napravim pobunu na forumu.
Otkud znaš da je 2WD, možda baš nije, pa se malo previše čovek zaleteo, misleći da je svemoćan sa 4WD. Teško je oceniti da li je ovo obična bela boja ili neka nijansa, a i auto je sigurno prljav. Inače mu bela boja stoji sasvim ok.
Od jutros malo toplije u severnom delu zemlje, dok je dole prilično hladno. Najhladnija je Sjenica sa -21, zatim slede Zaječar sa -19 i Požega sa -18. U Vojvodini -3/-4, koliko je i u BG. Ovaj deo koji je zahvaćen toplijim talasom bi danas u toku dana trebao da ode u plus, a od sutra u celoj zemlji osetno toplije. Tako bi trebalo da ostane narednih nekoliko dana.
Za večeras najavljuju moguću ledenu kišu, tako da oprez ako se nađete na putu.

Otkud znaš da je 2WD, možda baš nije, pa se malo previše čovek zaleteo, misleći da je svemoćan sa 4WD. Teško je oceniti da li je ovo obična bela boja ili neka nijansa, a i auto je sigurno prljav. Inače mu bela boja stoji sasvim ok.
Od jutros malo toplije u severnom delu zemlje, dok je dole prilično hladno. Najhladnija je Sjenica sa -21, zatim slede Zaječar sa -19 i Požega sa -18. U Vojvodini -3/-4, koliko je i u BG. Ovaj deo koji je zahvaćen toplijim talasom bi danas u toku dana trebao da ode u plus, a od sutra u celoj zemlji osetno toplije. Tako bi trebalo da ostane narednih nekoliko dana.
Za večeras najavljuju moguću ledenu kišu, tako da oprez ako se nađete na putu.
Posetite www.garaza.rs !
Da ovo nije mozda onaj italijanski pandan Suzukiju? I cini mi se da ima napred copavac?
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- Sloba
- Site Admin
- Kontakt:
Re: Одг: Stigla zima...
Na slici je SX4 2WD u GC opremi sa dodatnim "city look" bočnim lajsnama. Točkovi su 15", bez ratkapni, napred sa manje, nazad sa više zalepljenog snega. Fiat Sednici ima plastične rubove od trepni sve do falca na vratima, sve iz jednog dela. Takođe i na branicima. Inače, ima i kod nas kupljenih primeraka u nebo plavoj metalik boji. Kupljeni su uglavnom 2007. i početkom 2008. godine.
Sent from my HTC One V using Tapatalk 2
Površan odgovor, al ajde ... 

Imena vlasnika, kolega, imena... 

Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
- Sloba
- Site Admin
- Kontakt:
Re: Одг: Stigla zima...
Jedan je u vlasništvu jedne advokatske kancelarije u centru, drugi je bio vozilo filmske ekipe tokom snimanja Balaševićevog filma Rani Mraz, za ostale ću da izmislim nešto.