Day Walker napisao:BigMazzy napisao: 02 Feb 2023, 15:43
Da ,baterija je bolja tj većeg kapaciteta, a punjenje i dalje kilavo.
Tu brzinu u radu nisam nešto primetio, iskreno, oba rade normalno. Čak su im i specifikacije skoro identične, jedino je procesor A14 VS A15 (oseti se u onim sintetičkim testovima).
Sent from my 2203129G using Tapatalk
Kako kilavo?
Nek kupi brzi punjač pa će puniti kako treba.
Uz iPhone, kao i Samsung ne idu punjači, nego koristite ili one koje već imate od prethodnih modela ili kupujete nove, jače, dakle dodatni trošak.
Uz ovaj što imamo je punjenje do 90% skoro sat vremena. Nije uključena optimizacija.
Kad to uporedim sa Nord2 i Xiaomi 12lite sa punjačima iz kutije koji pune do 90% za manje od pola sata, meni je jadno da uz aparat od 1000€ ne ide super brzi punjač ili moram da dodam još 50+ eura da bi punio brže.
Inače, gore navedena dva androida, opušteno drže bateriju dva dana ako ih koristim samo za razgovore i po koju fotku.
Al opet, sve je to individualno. Meni ni 12 ni 13 ne bi izdržali ceo dan iliti više od dana korišćenja. Za 12 znam sigurno.
Ono što mi je čudno, kako to da se za svaki ajfon govori kako je fluidan, brz a onda ispade da je 13 ipak brži i fluidniji od 12 a opet brži od 11?
Jel to znači da nisu baš fluidni?
Lično sam video na iP 12 jedno zamrzavanje.
Ipad i Macbook su neka druga dimenzija. I tu im skidam kapu.
iPhone je brutalan aparat, po mnogim stavkama, to je činjenica.
Sent from my 2203129G using Tapatalk