Zanimljivi oglasi
Re: Zanimljivi oglasi
Jel ovo ona droga krokodil o kojoj se prica?
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
A koliko misliš da vredi?
Ozb pitam, za ovakve primerke uvek je komentar da je cena odvaljena, a ja zapravo nema pojma kolika bi trebala biti i kako bi se odredila
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Skoda 110R kupe dobra ispod 15-20k nema. Pre 10ak godina su bile ispod 1000e kad je bilo jos od deda da se kupi. Na prikolicama su ih nosili iz Srbije.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Normalna reakcija. Meni je neverovatnije kada svi sve znaju i kada tržište poistovećuju sa ličnim sistemom vrednosti. Kola od skoro pola veka sa 500 km na satu... Koja god. Koliko je takvih među milionima proizvedenih? U koji kalkulator ih ubaciti pa da se dobije realna cena? Ja za ovo ne bih dao dinara jer nisam ljubitelj istočnog bloka i zato što je ovo zapravo nekretnina, ako se ne pretrese uzduž i popreko. Nekome vredi više jer ima svoje, verovatno iracionalne razloge za to i takvi su na nišanu prodavca.Grujic napisao:A koliko misliš da vredi?
Ozb pitam, za ovakve primerke uvek je komentar da je cena odvaljena, a ja zapravo nema pojma kolika bi trebala biti i kako bi se odredila
Sent from my MI 9 using Tapatalk
To je lep auto, moj deda je kupio pocetkom 70ih cim su se pojavile u Balkaniji, stigle samo 6-7 u kupe varijanti u toj prvoj turi i jako brzo planule, deda vec planirao da uplati z101 a ćale cuo da su stigle te skode i otrcao u Balkaniju da ih vidi (mislim da je tad to bilo na bogosloviji negde) i cim je video rekao dedi uplacujdragvorl napisao: 05 Feb 2023, 13:45 Skoda 110R kupe dobra ispod 15-20k nema. Pre 10ak godina su bile ispod 1000e kad je bilo jos od deda da se kupi. Na prikolicama su ih nosili iz Srbije.

Pricao mi otac da mu je to bio prvi auto koji je vozio kad je polozio i da mnogi tad nisu imali pojma koji je to auto a tek nisu verovali da je skoda (tad se znalo za 1000mb i 110L) u to vreme standardna oprema obrtomer i mislim voltmetar, nasloni za glavu, obaranje naslona sedista, sijalica na vratima kad se otvore, one specificne ratkapne porše fuš fazon , 4 fara napred, ma ludilo. Kasnije ofarbana u crveno posto je otac slupao (a crvenu su hteli i kad su je kupovali ali nisu mogli da biraju) a ja je pamtim jako malo kao kroz maglu posto je deda cuvao i kad sam se ja rodio do neke moje 3-4. godine a secam se da je nekih 5-6 godina kasnije opet hteo da je kupi i gledali smo jednu u kraljevu na pijaci zelenu ali iz nekog razloga odustao.
Lada po meni ne vredi ni blizu ovih para jer em sto je velikoserijski auto em sto se jos srecu na ulicama i moze se naci u pristojnom stanju, nikakav raritet, vise vredi starija ziguli ali opet cifra koji bih ja smatrao relanom za taj auto u top stanju ne bi bila preko 4-5k eura. Pre neku godinu neki momci ovde kod mene napipaju ziguli od neke babe kojoj je deda umro a lada ostala u garazi, skoro pa savrseno stanje, kupe je od babe za nesto tipa 700-800e i preprodaju ako se ne varam u Beograd nekom za 2000 ili tako nesto. Drugar je znao tu ladu i procao sa babom ranije ali nije htela da je proda pa su je ocigledno nekako kasnije nagovorili ili skontala da joj ne treba da skuplja prasinu.
1000 malih brigaOMP napisao: 05 Feb 2023, 14:32 mnogi tad nisu imali pojma koji je to auto a tek nisu verovali da je skoda (tad se znalo za 1000mb i 110L)

tako je 

Jeste probio dihtung glave ali i dalje zanimljiv auto. Nisam znao da su imali u ponudi ovu povišenu verziju.
https://link.mobile.de/pcPNH2Qw367cZGQz8
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
https://link.mobile.de/pcPNH2Qw367cZGQz8
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
2.2d kazu da nikome ne treba polovan. 
Послато са SM-G991B помоћу Тапатока

Послато са SM-G991B помоћу Тапатока
Još bolje što ovaj ima kvar motora, uradi se kako treba i onda si dugo miran, bar u teoriji.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Lepo si fotkao. 

-
- Pridružio se: 10 Sep 2021, 15:37
- Garaža: Alfa Romeo 159 2.2 jts
- Kontakt:
Tnx
Provozao sam ga malo, veoma interesantan auto. Vrlo ostar na volanu. Nije bas preterano brz, ali dovoljno...

Provozao sam ga malo, veoma interesantan auto. Vrlo ostar na volanu. Nije bas preterano brz, ali dovoljno...
Čudi me da nisi ufotkao celo prednje sedište. To je najbolji deo automobila. 
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk