E, da si rekao Yugo 45 pa da ti i poverujemo.ADrei napisao:@Floyd...postoji audi a6 allroad quattro

E, da si rekao Yugo 45 pa da ti i poverujemo.ADrei napisao:@Floyd...postoji audi a6 allroad quattro
Dobar auto ali ima jednu manu...karavan je a uz to i veoma ruzanADrei napisao:@Floyd...postoji audi a6 allroad quattro
ftj napisao:btw. allroad u najvišoj poziciji ima klirens od oko 21 cm, doduše tad je max brzina 30 km/h. Poređenja radi honda cr-v ima 17 cm.
ja audi karavane volim vise od limuzina,skoro svaki mi je lepsi... sve mogu da shvatim ali da za ovaj auto napises da je ruzan :trljamoci:Floyd napisao:Dobar auto ali ima jednu manu...karavan je a uz to i veoma ruzanADrei napisao:@Floyd...postoji audi a6 allroad quattro
I bentlijevsku cenuADrei napisao:a4 allroad je samo nasminkani a4 sa malo visim klirensom...
a6 allroad je ozbiljan terenac sa seriskim vazdusnim ogibljenjem, sa boljim offroad mogucnostima od Q7... po meni idealan automobil, spojio je nespojivo, udobnost limuzine na velikim brzinama, offroad mogucnosti terenca