Dobro veče
Re: Dobro veče
Samo i ako dajes u staro gvozdje odradi prenos. Bila jedna zena u nekoj emisiji. Prodala kola otpadu i dala saobracajnu, oni rekli da ce da uniste auto, a i stvari ga samo preprodali. Sad zena ima silne probleme jer je ndma dokaza o prodaji, a ovaj pravi prekrsaje o boli ga uvo.
Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
Zavisno od kilaže oko 100-120 evra čisto neto da dodju da pokupe na tvoju lokaciju.
Za auto od 1,000kg, gleda se šta piše u saobraćajnoj za obračun cene.
Za auto od 1,000kg, gleda se šta piše u saobraćajnoj za obračun cene.
ne mora da radi nikakav prenos, kad das auto ili bilo sta u otpad od njih dobijes papir da si ti taj auto njima prodao sa tvojim podacima i pecatom firme kojoj si prodao, to je uvedeno odavno zbog cigana koji svasta donose pa da se zastite otpadi da roba nije kradena uzimaju podatke onog ko im nesto donese i tako sebe pokrivaju. E sad ako ti neko dolazi na adresu da pokupi auto onda ne znam da li je ista fora sa papirom ali mislim da jeste ako direktno sa otpada dolazi kamion a ne prodajes ciganima ili nekom nepoznatom sto ja nikad ne bih uradio, samo direks u otpad.
Sto se tice cena gleda se kg iz saobracajne ali postoje tu odbici u nekom % na plastiku, gume, stakla i sl. tako da otkupna cena gvozdja i lima je 20-25din/kg pa puta kilaza i puta neki procenat odbitaka je konacna cena ali vise ti se isplati nekom prodati to ko ce krcmiti u delove nego na otpad jer ces u otpadu manje dobiti. Neko ko je dokon i ima uslova, raskupusa auto pa ga prodaje parcijalno u otpad, tako vise love uzime jer se posebno placa lim, gvozdje, aluminijum, itd. pa skuplje ispadne nego na djuture da se da. Cigani cak i kablove spaljuju tj plastiku da bi ostao cist bakar jer se on dobro placa 600-700din po kg. Radio sam jedno vreme pored jednog otpada pa sam se nagledao svega sta cigani rade da bi zakacili koji dinar vise
Sto se tice cena gleda se kg iz saobracajne ali postoje tu odbici u nekom % na plastiku, gume, stakla i sl. tako da otkupna cena gvozdja i lima je 20-25din/kg pa puta kilaza i puta neki procenat odbitaka je konacna cena ali vise ti se isplati nekom prodati to ko ce krcmiti u delove nego na otpad jer ces u otpadu manje dobiti. Neko ko je dokon i ima uslova, raskupusa auto pa ga prodaje parcijalno u otpad, tako vise love uzime jer se posebno placa lim, gvozdje, aluminijum, itd. pa skuplje ispadne nego na djuture da se da. Cigani cak i kablove spaljuju tj plastiku da bi ostao cist bakar jer se on dobro placa 600-700din po kg. Radio sam jedno vreme pored jednog otpada pa sam se nagledao svega sta cigani rade da bi zakacili koji dinar vise

-
- Pridružio se: 04 Maj 2012, 10:59
- Garaža: kia ceed 1.4, pezo 206 1.4 hdi
2100 evra za godinu dana.Od 2024 krecu subvencije drzave.DukeNS napisao: 23 Feb 2023, 00:19 Imate li pojma koliko se moze dobiti za Lancia Ypsilon 2000. godište ako se da u staro gvoždje?
Uz uslov da kupis euro 6 ili novi.
Mozda ima neko iz blize familije ,kome je u planu noviji auto.Postoje razne kombinacije.
Verovatno ce biti uslov da je auto,koji se reciklira "x" godina u tvom vlasnistvu.
Nesto slicno je bilo za punto i 500l.
Ovako na otpadu,,dobices 100 evra.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Bilo je tako u početku, najmanje 6 meseci ili godinu dana da je bio u tvom vlasništvu (ne nećam se tačno) i morao je čak biti i registrovan, a onda su posle nekog vremena počeli primati bilo koji stari auto, nisi morao biti ni vlasnik niti je morao biti registrovan, da bi onda subvenciju spustili sa 1000 na 600 evra, pa onda opet (2012.te) podigli na 1000 evra jer su ih imali gomile na lageru. No bilo bi opet lepo da počne neka takva akcije, puno je starih automoblila sklonjeno sa ulica tada a prodato je preko 40.000 novih Puntića.
Subvencije za zamenu starih dizela novijim su potpuna budalaština.
Kao i danas najavljenih 100.000 vaučera za odmor u Srbiji. Samo prebacuju sebi i svojima u džepove.
Kao i danas najavljenih 100.000 vaučera za odmor u Srbiji. Samo prebacuju sebi i svojima u džepove.
-
- Pridružio se: 04 Maj 2012, 10:59
- Garaža: kia ceed 1.4, pezo 206 1.4 hdi
Ko kome prebacuje,mene ne zanima.
Ispustio sam cinjenicu da mora biti dizel vozilo.
Moj pezo 206 je vec "namenjen" za subvenciju.
Onda verovatno,samo otpad za tu lanciu,jer je benzin verovatno?
Ispustio sam cinjenicu da mora biti dizel vozilo.
Moj pezo 206 je vec "namenjen" za subvenciju.
Onda verovatno,samo otpad za tu lanciu,jer je benzin verovatno?
ma bre kad je ova drzava nesto radila za narod, ako ne platis na mostu platis na cupriji, uzece oni te pare od subvencije na neki drugi nacin.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Hvala svima na odgovorima.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Napisaću ovaj post, samo da bih ubacio jednu sličicu o zanimljivoj "kilometraži" 

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
I nastavak:snork napisao:Rio Tinto - nastavak:
The Guardian: Rio Tinto’s past casts a shadow over Serbia’s hopes of a lithium revolution
https://www.theguardian.com/global-deve ... dApp_Other
Is the EU Sacrificing Serbia to Rio Tinto?
Srbija nije na prodaju! Rio Tinto Marš sa Drine!
https://www.danas.rs/vesti/ekonomija/me ... -u-srbiju/
Mercedes bi rado, ali sa Rio Tintom i litijumom, a EU će dati subvencije, ali sankcije Rusiji.
Dalje nisam ni čitao, ko zna šta piše.
TapaT
Vozi li neko ovde 1.5 tfsi 150 ponija?
Kakvi su generalno ti motori, da li je kvarljiva roba?
Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk
Kakvi su generalno ti motori, da li je kvarljiva roba?
Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Meni pola familije fura taj motor.
Ja na Octaviji, buraz na Kamiqu, sestra na Karoqu.
Sto se mene licno tice odlican motor. Nisam cuo da je iko od klijenata imao neki problem.
Nije veliki potrosac.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja na Octaviji, buraz na Kamiqu, sestra na Karoqu.
Sto se mene licno tice odlican motor. Nisam cuo da je iko od klijenata imao neki problem.
Nije veliki potrosac.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

U O4 odličan, obesmišljava TDI od 150KS za kilometraže ispod 50.000km godišnje.
Nemam neka duža iskustva, ali sam vozio Oktaviju na renti sa ovim motorom i odličan je.
Baš taman za oktu, ako je pouzdan - stvarno best spot za ljude koji voze do 30k km mahom kombinovane vožnje
Baš taman za oktu, ako je pouzdan - stvarno best spot za ljude koji voze do 30k km mahom kombinovane vožnje