RC modeli

Razne teme, pitanja, iskustva
Korisnikov avatar
Bogdan
Banned
Reactions:
Pridružio se: 15 Avg 2020, 13:10

Re: RC modeli

Post od Bogdan »

Ne znam kakva je situacija kod nas koje prodavnice itd...
Ovo sto sam kupio i narucio je u de.
Ako neko vise ima iskustva oko tih igracaka sta je najbolje itd... Rad sam da cujem savete...

Ford S-Max 2,5t

Korisnikov avatar
ljuba
Reactions:
Pridružio se: 19 Sep 2013, 19:52
Garaža: X-trail

Post od ljuba »

Ja sam najvise (4-5) mini automobila (do 7cm) kupio za sina jel se oni najlepse voze po stanu (po svim vremenskim uslovima :)) a posle malo onih vecih. Nikada se nije zainteresovao za one najvece :) Inace lepo smo se igrali i sa helikopterima na daljinski. Imali smo 10tak komada. Cak i one koje mogu da ispaljiju projektile :) da mozes da gadjas protivnika. A i kombinacija jednog i drugoga - automobili / helikopteri je dobra za jurenje i zezanje po stanu ili ulazu :)
Korisnikov avatar
Webad
Reactions:
Pridružio se: 15 Okt 2022, 10:35
Garaža: Astra H GTC 1.9 88kw

Post od Webad »

Imate decu pa možete lako da opravdate te troškove
Astrina garaža: viewtopic.php?f=2&t=7440
Korisnikov avatar
Bogdan
Banned
Reactions:

Post od Bogdan »

Bogami mi ove Nase grdosijw naravno napolje vozimo, gde stignemo, svaki put drugo mesto. Imamo i dva neka mala helikoptera... Malo zajebane komande, tako da smo to batalili, sad samo ove autice, i vrh zabava...
Lepo je kad i tata i sin uzivaju obostrano, naravno sve to kosta, ali merak nema cenu, svestan sam da ima vrh autica, ali bogami dobro i kostaju, zabava za neke ok pare i to je to.

Ford S-Max 2,5t

Korisnikov avatar
Bogdan
Banned
Reactions:

Post od Bogdan »

Webad napisao:Imate decu pa možete lako da opravdate te troškove
Inace zena mi rekla, da nisam sav svoj jer se igram, ali naravno sve u sali, jer bitna je radost deteta da uziva u tome i da ima volju da vozi i dobro mu ide, odlicno Slika

Ford S-Max 2,5t

Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Webad napisao:Je l ima neka prodavnica u Srbiji za to?
Ima.

https://www.rcbuggyland.com/

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

NemanjaOOOO
Reactions:
Pridružio se: 02 Avg 2019, 10:43

Post od NemanjaOOOO »

Bogdane, probajte malo sa Crawlerima, moji klinac se malo zasitio od tih sto jure 30km/h+,pa je presao na sporije i savladavanje prepreka, a mislim da nam je sledeci neki drift model.

Inace skup sport, krene se od nekih povoljnijih varijanti... Pa tako u nedogled, kad se setim za te zujalice samo da bi ga malo pojacali i produzili vreme voznje baterija 50eur... Al sve u svemu svaki deo koji ode/pukne moze da se zameni (kod tih tvojih Carrera mislim da nije slucaj) . Mada kazu bolje odmah uzeti neki kvalitetniji, ozbiljniji model nego se zezati sa kinezima. SlikaSlika

Послато са SM-G991B помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
Bogdan
Banned
Reactions:

Post od Bogdan »

Hvala za predlog
Za sada nismo imali bilo kakav kvar, vozimo najvise po betonu, tako da tu najmanje moze da se desi neki kvar itd..
Super nas sluze Carrera, Jeep i Ford Raptor pogotovo, imamo ih vec sigurno vise od godinu dana, i voznja traje ukupno oko nekih 40min sa jednom baterijom, imamo i rezerve dve koje sam platio po komadu cini mi se nesto oko 15€.
Mala zujalica ovaj Red Bull nx2, Max voznja je do 20min, tu je baterija rezervna bilo nesto skuplja.
E sad videcemo i ovaj DEERC 9300 4wd kakav je?
Stize danas, citao sam neke komentare, kazu da je skroz ok i dosta su bolji od Carera, kvalitet itd itd... Bar tako pisu ljudi iz svog iskustva. Dolaze i dve baterije, ako se dobro pokaze, sledeci je DEERC 9200E, kao sto sam napisao.
Brzo tu covek moze da se zaleti i na skuplje prinerke od po par stotina €... Za sad mirujem
I gledam da od svakog modela imamo dva od istig proizvidjaca, bas zbog baterija, da nam uzirak bude veci ako npr nosimo jedan carrera i jedan deerc.
Lepo je videti kada odemo vecinom na parking od Kaufland radnje gore na krov nedeljom, i iskreno bas bude dosta dece sa tatama sa auticima i onda bude tu i trke itd itd... Deca vriste od srece

Ford S-Max 2,5t

NemanjaOOOO
Reactions:

Post od NemanjaOOOO »

Videces kad ti DEERC stigne, to je sasvim neka druga dimenzija, Carrera su vise igracke, skroz neka druga dimenzija.
Tih tipa DEERC ima gomila proizvodjaca i svi su tu negde i dosta slicni. Kvarovi nece sami od sebe,mada se i to desava,ali najcesce kad se u brzini zakuca u nesto, desi se puknu neki plasticni delovi,ali uvek mozes da nadjes i metalni da ojacas, desava se i servo da ode isto zbog udaraca.

Od tih zujalica imam ova dva modela.
Slika
Prikačeni fajlovi
big-139517845_637156d4a443d0-9314993971oxYiWAEpL-_AC.jpg
big-139517845_637156d4a443d0-9314993971oxYiWAEpL-_AC.jpg (74.17 KiB) Pogledano 922 puta
Korisnikov avatar
Bogdan
Banned
Reactions:

Post od Bogdan »

Potpuno se slazem da su Carera igracke u odnosu na ove druge, ali super sluze ... Ali tako se pocinje
Malo ukazim u tu tematiku sta valja itd, to jest citam komentare iskustva itd...

Hvale dosta i ove HAIBOXING i Carson , znas li sta o njima?

Ford S-Max 2,5t

NemanjaOOOO
Reactions:

Post od NemanjaOOOO »

Ovi moji su Absima, a ima slicnih i HB, Vatos i td....Navodno Absima je nesto kvalitetnija za Eu , a delovi su svi 1/1.
Korisnikov avatar
Bogdan
Banned
Reactions:

Post od Bogdan »

Na ebay isti kao tvoj sa druge slike, nov garancija itd cena 83€.

Ford S-Max 2,5t

NemanjaOOOO
Reactions:

Post od NemanjaOOOO »

To je ta neka cena, ima ih i kod nas u Vatos varijanti 50-80eur,u zavisnosti sa kakvim motorom.
Korisnikov avatar
Bogdan
Banned
Reactions:

Post od Bogdan »

Ovaj DEERC 9300 4WD sto treba sad da stigne sam platio 70€, inace znam da je skuplji, neka realna cena je oko 100€.
Onaj DEERC 9200E 1:10 je oko 110€

Ford S-Max 2,5t

Korisnikov avatar
Bogdan
Banned
Reactions:

Post od Bogdan »

Stigla igracka
Fino sve to, moramo jos probati da vidimo kako se vozi napolju, po stanu evo probavamo.

Ford S-Max 2,5t

Odgovori