Servis - Razno
Re: Servis - Razno
Otkad sebe su akali onu Corsu mom drugaru u ovlascenom servisu, sto je snimio sa kamericom.....
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
to besa ona opc plava?
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Što ne kažeš da je bilo dogovoreno da bi se dobio drugi auto i lova?
Brzine idu u H-a !!!

Sta je bilo dogovoreno, da mu radnik uzme i drnda auto, pa sto ga nisu izbacili sa posla?
Ja koliko se secam taj covek je ostao da radi u firmi? Bar se tako tada procalo, niko nikad nije rekao da su radnik i moj drug bili u dosluhu, ako imas neke dokaze za to, onda ja za to ne znam.
Ja koliko se secam taj covek je ostao da radi u firmi? Bar se tako tada procalo, niko nikad nije rekao da su radnik i moj drug bili u dosluhu, ako imas neke dokaze za to, onda ja za to ne znam.
Pre 100 godina kad sam kupio Alfu 147 jtd, odem u KG u neki fensi servis, Baki. Mozda prvi i jedini tako velik i kvalitetno opremljen u KG.OMP napisao: 24 Feb 2023, 23:17 Na trkackim se reglaza ionako radi na licu mesta uz pomoc stapa i kanapa sto bi se reklo jer stalno trazi neko stelovanje, drugar je svojevremeno tu reglazu toliko dovodio do perfekcije uz pomoc libela i kanapa da kad ode na pravu reglazu ovaj mu svaki put kaze da nema sta da dira jer ga ubo u mmjedino nagibe ne mozes tako precizno da ustelujes sam kao optika.
Radnik za tom nekom masinom pita za godiste i model, trazi na toj masini u listi, bilo za TS motore, ali JTD od 116ks nije bilo na listi.
Pozovem drugara da pitam za preporuku i on me posalje kod Raleta. Bukvalno je to radio rucno, sto kazes libelama i kanapima. Malo sam bio zabrinut

A Rale je inace poznati Kragujevcanin koji sa bavio nekim trkama.
Jbte, kad se setim, tad je centriraje trapova bilo 10-15€. Ne smem ni da pomislim koliko li je danas. Zadnji put sam radio pre 4-5 fosina kod Trifunovica (svi Alfisti u Srbiji ga poznaju
Rale se reglazom (milerom kako kragujevcani to zovu) bavi od kako ja znam za njega a to je pre 25 i vise godina, kasnije je usao u svet trka kao takmicar, inace vrlo predantan i precizan u svom poslu, zadnjih godina se bavi i pravljenjem amortizera za trkacke automobile u saradnji sa Pekijem iz Beograda, ozbiljne trapove rade.
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
4000 rsd u Nišu, u poznatom servisu, kažu da je verovatno najbolji u Nišu, toliko mi je uzeo za A5.Ceman napisao:Pre 100 godina kad sam kupio Alfu 147 jtd, odem u KG u neki fensi servis, Baki. Mozda prvi i jedini tako velik i kvalitetno opremljen u KG.OMP napisao: 24 Feb 2023, 23:17 Na trkackim se reglaza ionako radi na licu mesta uz pomoc stapa i kanapa sto bi se reklo jer stalno trazi neko stelovanje, drugar je svojevremeno tu reglazu toliko dovodio do perfekcije uz pomoc libela i kanapa da kad ode na pravu reglazu ovaj mu svaki put kaze da nema sta da dira jer ga ubo u mmjedino nagibe ne mozes tako precizno da ustelujes sam kao optika.
Radnik za tom nekom masinom pita za godiste i model, trazi na toj masini u listi, bilo za TS motore, ali JTD od 116ks nije bilo na listi.
Pozovem drugara da pitam za preporuku i on me posalje kod Raleta. Bukvalno je to radio rucno, sto kazes libelama i kanapima. Malo sam bio zabrinut.
A Rale je inace poznati Kragujevcanin koji sa bavio nekim trkama.
Jbte, kad se setim, tad je centriraje trapova bilo 10-15€. Ne smem ni da pomislim koliko li je danas. Zadnji put sam radio pre 4-5 fosina kod Trifunovica (svi Alfisti u Srbiji ga poznaju) , mislim da je i tad bila ista cifra
Sent from my LE2121 using Tapatalk
Evo ideja za krpljenje zica na za grejace zadnjeg stakla, pomesa se pola pola grafit iz olovke sa soda bikarbonom, i nanese se na zicu i preko kapne super lepak, ta smesa bi trebala da ima jako nizak otpor, video sam da krpe led sijaloce sa time....
Zasto da mesas bilo sta kad postoji vec gotovo
https://lavauto.rs/product/kit-za-popra ... 3863/8734/
Послато са SM-S918B помоћу Тапатока
https://lavauto.rs/product/kit-za-popra ... 3863/8734/
Послато са SM-S918B помоћу Тапатока
Ja pre par dana platio 2500 rsd za obe osovine u NS.Ceman napisao: 28 Feb 2023, 13:23 Jbte, kad se setim, tad je centriraje trapova bilo 10-15€. Ne smem ni da pomislim koliko li je danas. Zadnji put sam radio pre 4-5 fosina kod Trifunovica (svi Alfisti u Srbiji ga poznaju) , mislim da je i tad bila ista cifra
to je ok cena a 4000 je preterano skupo
Trifunović mi je iskreno prenaduvan. Kod njega readnici sve zatezu na dizalici i to sa pistoljima osim kad nije pristupacno tako da kod nhega nikad vise necu ici. Pride zakazes termin i odes i cekas jos 45 minuta. Nikakva organizacija.
Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Koje delove zatezu pistoljem?

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money