Masinac napisao:Xepoj87 je par postova iznad rekao da je uzeo Denso i da je prezadovoljan.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Da, sada vidim.
Malo sam i pretražio temu.
Deluju dosta dobro. Umalo da kupim, ali su imali samo jednu metlicu, a druga bi morala da se poručuje, a u derugoj radnji jedna na stanju i pitanje je da li realno postoji...
NApokon sa opet naleteo na one Valeo u MAdji u Sparu, kostaju oko 7,8 evra komad za klasican brisac, ali vrede.
Nakupovao rezerve za sva kola da imam. NAsi Valeo nemaju veze da ovim brisacima.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Ja sam uzeo evo već rteći set SRL brisača, i funkcionišu perfektno od prvog dana (uzeti jesenas, pregurali zimu) i što se tiče brisanja i što se tiče tišine u radu.
Cena je bila oko 250 dinara po komadu, zavisno od veličine. S obzirom na iskustvo nemam potrebu da dalje tražim.
Na mojoj Octaviji staroj 4 meseca već su počeli da razmazuju i brljaju. Brisao sam ih i glancao već 2-3 puta. Izgleda prva ugradnja nije više ni blizu kao nekad...
Carov je bio u pravu. Swf brisači su ipak oe za audi. Kupio sam ih i isti su kao i originalni koje brat ima na svojoj a6. Sa onom prečagom koju bosch nije imao.