Kompjuterske igre

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Bogdan
Banned
Reactions:
Pridružio se: 15 Avg 2020, 13:10

Re: Kompjuterske igre

Post od Bogdan »

Sinisa G. napisao:Ja se razmisljam da sam napravim konstrukciju
i samo turim sjediste koje mi odgovara.
https://www.willhaben.at/iad/kaufen-und ... 649808646/
Samo jos vremena i volje, pa da ima sta da
skuplja prasinu. :)
Evo kako to npr izgleda, kolege sa kojima vozim F1, oni su ovo sami pravili, i kazu da je super i mnogo stabilno.
Mislim da na netu mozes sve da nadjes mere itd itd.. Tj koliko ti cega sta treba itd..

SlikaSlika

Ford S-Max 2,5t
Korisnikov avatar
7footer
Reactions:
Pridružio se: 19 Jan 2012, 17:53
Garaža: Lexus GS 450h, Chevrolet Trax, Yamaha Stryker

Post od 7footer »

Svaka čast na entuzijazmu ljudi!
Pozdrav
milekmilek
Reactions:
Pridružio se: 12 Sep 2017, 14:29

Post od milekmilek »

Ovo mi izgleda dosta bolje nego kupovne varijante!

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Korisnikov avatar
Bogdan
Banned
Reactions:

Post od Bogdan »

Jeste dobro i stabilno sve, ali koliko su kolege rekli i to kosta od nekih 500€ pa navise, plus sediste, koje naravno opet nije ni malo jeftino, veliku je izbor.
Naravno, svako zna svoju racunicu itd itd...
Jedan kolega gde vozimo F1 je sad skoro kupio novi simrig plus fanatec sve plus 3 Monitora... Izaslo ga oko nekih 3000€

Ford S-Max 2,5t

Korisnikov avatar
kragujevac
Reactions:
Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)

Post od kragujevac »

To je sasvim OK cena, ja bih to isto uradio juče, samo da imam gde da stavim sve to a da se niko u stanu ne sapliće. Realno, tako nešto može da se sprovede samo ako se ima posebna soba za igranje/muziku/multimediju.
Alternativa (ne tako loša) je i PSVR2, ako neko već nema kvadratne metre za tako nešto.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

Ko zna da vari moze da prodje jeftinjje u pravljenju, a ko još ima aparat za varenje aluminijuma on je na konju. Materijal bi ga izasao par hiljada dinara, konstrukcija laksa skoro 3x. Na tu cenu se doda i sediste sa otpada i eto ti veselja.

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

Slika
Korisnikov avatar
Bogdan
Banned
Reactions:

Post od Bogdan »

Vala bas za to treba posebna soba, jer jeste habasto...
Iz tih nekih razloga sam ja jos uvek na playseat evolution, jer mi je praktican, lagano, moze da se sklopi itd itd... Setam ga iz sobe gde vecinom igram a nekad i u dnevni boravak ukoliko zelim vece uzivanje na novom tvu. Cak i kad bih sad kupio playseat formula 1, bilo bi zajebano bas bas gde bi stalno stajao? Jer je takodje veliko i habasto...

Ford S-Max 2,5t

milekmilek
Reactions:

Post od milekmilek »

Bogdene, koji stander je ok? Treba da bude dovoljno stabilan, naravno koliko je to moguće, jer ne sediš na njemu...

Korisnikov avatar
Bogdan
Banned
Reactions:

Post od Bogdan »

Hmm... Tesko pitanje, koje je toliko stabilno pri voznji, ali ja dok sam trazi sta da kupim, npr ovaj LenkradStänder sam zamalo bio da kupim.
https://www.ebay.de/itm/353807148009?mk ... media=COPY

Edit :
Neces se pokajati ako bi kupio playseat evolution, evo ga vidi kao nov, super je, a i cena takodje, to ti je moj savet, ne uzima puno mesta veruj mi, sklopi se da minimalno uzima prostora u stanu.
Razmisli... Ako kupis samo Ständer, za neko vreme ces ubrzo traziti da kupis sa sedistem Slika
Gerade bei #eBayKleinanzeigen gefunden. Wie findest du das?

https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anz ... pp_android

Edit 2:
Eto slucajno nadjoh i sediste dobro za moj playseat evolution, jer je moje sediste Lose, Crem boja pa pocelo sve da se ljusti... Zato sam bio stavio kao neke navlake..
Cekam da mi odgovori taj za samo sediste i da vidimo za koju cenu ce prodati, trazi 55€ sa posiljkom...

Ford S-Max 2,5t

Slika
milekmilek
Reactions:

Post od milekmilek »

Videću šta ćemo, hvala u sv. slučaju. Jedino u dnevnoj sobi imamo mesta za tu šjklopociju, ali bilo bi mi bez veze da stalno stoji tu, da ne kažem ružno. Tako je kako je trenutno, možda stander za početak koji bi mogao da se odloži kod sina u sobu pa kasnije ako promenimo stan, da uzmemo komplet sa sedištem. Inače nema dileme da je komplet najbolje rešenje zbog pravilnog sedenja, namestiš se kako treba i ne kriviš kičmu...

Korisnikov avatar
Bogdan
Banned
Reactions:

Post od Bogdan »

Eto koliko ja to gledam sta ima sve od tih komplet sedista, nalateh na nov playseat evolution, blizu mene za 180€, stavih ovaj moj u oglase pa cu da vidim sta i kako... Cim se neko javi, ako, neka nosi odmah a ja odoh po taj nov...
Sacekacu sta ce da se desi danas i sutra... Ovaj decko ce me sacekati, kaze nema problema... SlikaSlikaSlikaSlika

Ford S-Max 2,5t

milekmilek
Reactions:

Post od milekmilek »

Odličan je, ako možeš uzimaj. Nego, da li bh morao uz ovako mešto da uzimam posebne pedale? Ne vidim mesto gde bi mogli da stavimo ove što su došle uz upravljač.

Korisnikov avatar
Bogdan
Banned
Reactions:

Post od Bogdan »

Ne trebaju posebne Pedale, te sto imas treba ti dva srafa da ih zavrnes nanpostolje za Pedale i to je to

Ford S-Max 2,5t

Korisnikov avatar
Sinisa G.
Reactions:
Pridružio se: 11 Feb 2014, 11:25
Garaža: GTS, EVO500, GSI

Post od Sinisa G. »

Slika
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions: